Wkino

Hvordan tegne graffiti navn

Mange forbinder graffiti med smakløst hærverk. Men det de kanskje ikke vet er at graffiti har eksistert siden antikken. Den italienske ordet som ordet graffiti ble avledet (kommer fra gresk graphein betyr "å skrive") ble først brukt til å skrive på veggene i romertiden. Mens i dag begrepet er mer løst brukes, graffiti fortsatt betegner generelt kunstnerisk skriving eller tegning. Og, i motsetning til vanlig misforståelse, kan det gjøres på en måte som ikke vandalize ikke eller bryter loven.

Gjennom årene har særegne stiler utviklet seg som kan være umiddelbart anerkjent som graffiti, selv når skriving er på et stykke papir. Som med alle art, det finnes ingen riktig måte å tegne graffiti, og du må. Denne artikkelen vil gi deg det grunnleggende for å begynne å tegne graffiti navn på papir, sammen med flere inspirerende eksempler.

Trinn

Hvordan tegne graffiti navn. Bli kjent med forskjellige stiler av graffiti.
Hvordan tegne graffiti navn. Bli kjent med forskjellige stiler av graffiti.
 1. 1
  Bli kjent med forskjellige stiler av graffiti. Uansett hvor du bor, kan du sannsynligvis finne graffiti i nærheten. Hvis ikke, kan du besøke en nærliggende byområde. Graffiti er hovedsakelig urbane.
 2. Hvis dette ikke er mulig, kan du gå online og gjøre en graffiti bildesøk. Hundrevis av nettsteder presentere graffiti, ta en virtuell tur av stiler fra hele verden, kloden. Noen brikker er av høy kvalitet, men jo mer du ser jo bedre vil du kjenne den karakteristiske stiler.
2
Skriv ned et navn på papiret. Starte med noen ord, men blyant og tegne lett for enkel sletting. Forlate god plass mellom, vil du utvide dem til å fylle rommet senere. Gjør dem store nok til å jobbe med, men ikke så stort at det vil ta en evighet å fullføre graffiti.
3
Velg en stil for navnet. Boble bokstaver er spesielt populær i graffiti, men det finnes andre stiler også. Du kan ha avrundede eller skarpe kanter, like store bokstaver eller noen store bokstaver og noen små, osv. Det er lettere å etterligne en stil, og har et bilde av en graffiti brikke i stilen til å referere til. Når du lærer det grunnleggende, kan du naturligvis.
4
Skissere de bokstavene du har skrevet til omtrentlig den stilen du går for. Igjen, bruk blyant og skrive veldig lett, så du vil gjøre mange små feil. Det vil ta tid og tålmodighet for å få bokstavene akkurat. Husk: Gjør de originale ordene du skrev din guide, ikke din fengsel. Ikke vær redd for å endre bokstavene til det ugjenkjennelige.
5
Variere tykkelsen. Du kan gjøre alle linjene samme tykkelse, men du kan omtrentlige skyggelegging og en 3D-effekt hvis linjene blir tykkere og smalere på forskjellige steder. For eksempel kan toppen og en side av en "O" bli svært tykke, mens bunnen og andre siden er smalere. Bruk blyant til å variere tykkelsen, du kommer til å mørkne ut dette med blekk eller markør senere, så det trenger ikke å være pitch black. Ved å gjøre dette skrittet nå, kan du få en god ide om hva tykkelser ser bra ut før du gjør linjene permanent.
6
Legge til detaljer som ønsket. Når dine brev er som du vil ha dem, kan du legge til flere detaljer - med lys blyant - hvis du ønsker det. Kanskje et lyn for prikken av en "i" ville være bra, eller øyne kikker ut av hullene i din "b". Du kan sette en boble rundt hele navnet, som i tegneserier. Mulighetene begrenses bare av fantasien.
7
Kopier tegningen din. Sett blyanter unna, så nå er alt permanent. Hvis du gjør noen katastrofale feil (s) - du vil ikke være i stand til å gjøre mye om det. Kopier tegningen for en backup. Bruk en og justerer lysstyrken innstillingen slik at de lette blyantstreker viser i kopien. Du kan også spore tegningen på et annet stykke papir, men dette vil være vanskelig på grunn av lysstyrken i tegningen. Å spore hva du har, vente til etter neste trinn eller spore en fotokopi.
8
Sverte dine blyantstreker. Bruk penn eller markør til mørkere linjer trukket med blyant. Disse linjene er mer eller mindre permanent, så vær ekstremt forsiktig. Ikke mist motet med små feil, du kan vanligvis fikse det slik at ingen andre vil vite. Si hvis pennen linjen var for tykk eller du ble jogget og gikk utenfor linjen, bare fylle det inn, så det er 3D.
9
Legg farge. Å fylle ut tegningen med farget blyant eller markør, som foreslått allerede, er det en god idé å se på eksempler før du gjør dette, men egentlig kan du gjøre hva du vil med unntak av stift. En veldig enkel, enkelt verk av graffiti kan ha bare én farge. Du kan også enkelt gjøre hver bokstav i en annen farge eller gjøre de ekstra detaljene en annen farge enn bokstavene. Mens du kan bli fristet til å gå gale med farge, noen ganger er enkelhet best. Graffitikunstnere tradisjonelt måtte jobbe i hemmelighet av frykt for å bli tatt - mange fortsatt gjør - og så de kunne bære bare én eller to forskjellige farger av spraymaling på en gang - mye av svært god graffiti er bare én farge.
10
Fortsette å øve. Hvis graffiti viste seg perfekt, gratulerer. Nå gå videre til forskjellige ord og effekter. Hvis ikke, fortsette å prøve. Mestre de enkle trekk først og deretter jobbe deg opp - du vil snart utvikle din egen stil. Bær din egen "black book" og ikke kopiere andres kunst. Kopiering andre allerede merket kunstverk vil resultere i alvorlige konsekvenser.

Tips

 • Mest av alt, være kreativ.
 • En sier for graffiti praksis er, "Hvis du ønsker å bli god, må du gjøre ett hele stykket [arbeid] hver dag. Hvis du ønsker å være stor, gjør fem om dagen". Dette virker som en mye hvis du tar det bokstavelig, men poenget er at jo mer du øver, jo bedre du får.
 • Kopiering tegningen kan spare deg litt tid hvis du gjør en feil. Men husk at mye av graffiti er en eksplosjon av spontane uttrykk. Du ønsker ikke å A) brenne ut, eller B) kvele deg selv.
 • Du trenger ikke nødvendigvis å holde de linjene du har tegnet. Faktisk kan du effekten av å ha ingen grenser rundt fargen. For å få denne effekten, ikke sverte dine linjer med penn eller markør. Så, som du farge i skissen din, slette blyantstreker eller farge over dem. Denne metoden er litt mer vanskelig å få perfekt, så ta deg god tid.
 • Se på skriving i tegneserier, særlig kreativt trukket handling ord som "Ka-Pow" og "Boom". Mange graffitikunstnere sitere tegneserier som primære påvirkninger på sine båter.

Advarsler

 • Tegn lett slik at du enkelt kan slette eventuelle feil du gjør og gå over linjene dine et par ganger, hvis det er nødvendig.
 • Ikke bruk en penn til du er ferdig skisserte.
 • Ikke start med å tegne store kompliserte stykker, du kan bli frustrert over at det ikke slår ut slik du ønsker den. Start ut med svært grunnleggende stiler og jobbe opp til mer vanskelige.
 • Tegning i "graffiti style" er fint på papir, på dine eiendeler og hvor du har tillatelse.
 • Gjør ikke graffiti andres eiendom uten deres tillatelse! Gjøre>
 • Kontroller at du har en god viskelær, rosa perle, eller knadde er knock out gode valg, mens hvite polymer viskelær fungerer best.
 • Pust ikke inn røyk fra spraymaling - de er giftige!

Ting du trenger

 • Penner, fargestifter, tusjer, fargeblyanter, Karisma ® blyanter for rikdom, osv.
 • Sjablonger hvis du har noen
 • Spraymaling
 • Kreativitet og inspirasjon
 • Enhver tomt lerret
 • En mopp typen markør
 • En skisse pad (BlackBook) (avhenger av om du planlegger først eller ikke)