Wkino

Hvordan lage en maling messe i garasjen

Maleri på bakken er rotete og tøff på ens rygg, og maling utendørs kan føre til rusk fanget i malingen avslutningen. Denne guiden vil lede deg gjennom å lage din egen maling messe for bruk i en garasje (eller på en gårdsplass som kobles til skyvedører i glass). Større pre-fab maling bodene kan koste tusenvis av dollar, og mindre maling messe kits bare tillate male mindre objekter, men denne standen vil lett koste mindre enn 75€ USA og vil være i stand til å håndtere både spray-malingspann og spray-maling pistoler.

Trinn

Hvordan lage en maling messe i garasjen. Samle opp PVC og mark av de punktene hvor du må kutte.
Hvordan lage en maling messe i garasjen. Samle opp PVC og mark av de punktene hvor du må kutte.
 1. 1
  Visualisere design. Hvis ønskelig kan du justere paintbooth størrelse i henhold til dine behov. En 8-fots (2,43 m) bred paintbooth er egnet for en to-bil garasje eller en stor uteplass. For mer trange boder, justere lengden på de tre 8-fots rør og topp-middle to rør.
 2. 2
  Samle opp PVC og mark av de punktene hvor du må kutte. Hvis du bruker en sag til å gjøre kutt, står for en ekstra 1/16 eller 1/32 av en tomme (1,6 eller 0,8 mm). Denne ekstra tildeling er å tilrettelegge for bladets tykkelse (kalt "snittet") og noen un-nivå kutt laget som må slipes ned.
  • De fleste 10-fot (3,05 m) deler av PVC-rør kjøpte faktisk vil være litt lengre enn annonsert. Dette gir entreprenører eller andre som arbeider med PVC-rør litt spillerom for å gjøre kutt. Det er ikke uvanlig å ha 10-fots-2-tommers (3,1 MB) rør selges som 10-fot (3,05 m) rør.
  • For eksempel design, de delene du trenger er (se 'tips' for et diagram av rør kutt):
   • tre 8 'seksjoner (2,43 m)
   • en 5'11 "3/4 del (1,82 m)
   • to 4 'seksjoner (1,22 m)
   • to 3'11 "7/8 seksjoner (1,22 m)
   • seks 3 'seksjoner (91cm)
   • to 2'7 "3/4 seksjoner (80.6cm)
   • to 26 "3/8 seksjoner (67cm)
   • to 20 "seksjoner (50.8cm)
   • åtte 2 "1/2 seksjoner (6,35-cm)
 3. 3
  Skjær bitene til lengde i henhold til de merkene du har gjort.
  • Fest hver røret før du skjærer. Bruk en liten arbeidsbenk (tradisjonell definisjon) med to planker som fungerer som en skrustikke, eller et bord-montert skrustikke.
  • Kutt rørene med en PVC sag eller klemme-stil rørkutter. En Bladed cutter vil gi rene kutt, men kan være tregere enn å kutte med en PVC så. Sagen vil forlate en glatt side og en grov side av PVC-rør. Ikke glem å kutte åtte 2,5 "Koble rørene for å bli med parene av kontakter.
  • Rydde opp i eventuelle ujevne ender og PVC shag med et blad og / eller en pussekloss.
 4. 4
  Legg ut rørene etter størrelse for å hjelpe til raskt å sette sammen standen. På dette punktet, sørge for at de fire nederste rør (standen ben) er rimelig flatt og jevnt. Siden det er seks tre-fot (91 cm-) seksjon, velge fire av disse rør med de mest nivå ender. Sette disse til side for de nederste rørene.
  • Som et alternativ, kan du bruke en ekstra fire 't' kontakter for å tjene som fot. Når malingen messe er fullført, vil det være tungt nok til å holde på plass.
 5. 5
  Montere rørene. Ved montering, søker en annens hjelp er tilrådelig. Én person er i stand til å sette sammen struktur, men to personer som jobber sammen vil resultere i en raskere, enklere og sikrere montering. Pass på å planlegge ut gulvplass å imøtekomme messe. Fest hver pipe ved fullt sette den inn i PVC felles. (Det er ekstremt vanskelig å bryte 2.25 "PVC-rør eller ledd med bare hendene, så gjelder nok av press for å sikre en tett passform.)
  • Begynner å montere sidene.
  • Deretter montere topp-middle to rør med 't' kontakt og nedløpsrør.
  • Sist, kobler alle de horisontale rør til de to sidene paneler. Når du arbeider med den første ferdigmontert sider panel, legge den flatt for å sette inn de horisontale rørene som utgjør messe tak og baksiden. Når alle de horisontale rør installeres, forsiktig helle den over på dens topp, slik at PVC-leddene for å støtte de fleste av konstruksjonens vekt.
 6. 6
  Finjustere forsamlingen. Den endelige monteringen av denne messe bør være romslig nok til å gå inn for kortere mennesker. (Høyere folk kan være nødvendig å bøye seg litt.) På dette punktet, er standen fremdeles bevegelig, men bare ved alternerende bevegelse mellom en eller to ben på en gang. Plasser messe for å tillate fri walking tilgang rundt alle sider. Trekk litt ned i hvert hjørne for å sikre at strukturen er stabil og sikker.
 7. 7
  Legg ved messe i plast. Legge plast over skapet slik at 25-fot (7,62-m) lengden dekker den lengste dimensjon, 8-fots (2,44-m) bredde pluss seks fot (1,83-m) sidevegger. Det vil være leftover plast som du kan klippe ut og bruke senere som en stripe under viften. La det være nok plast rundt foran standen til å kaste seg over og la dingler å fange overflødig overspray (6 inn / 15.24 cm bør være i orden). Pakk den gjenværende plast over baksiden av paintbooth å dekke baksiden. Forlate rommet for å legge til viften (e). Det er her de raske grep klemmer er nyttige i å holde plasten i stedet. Plasten vekt bør være nok til å holde den fra å flytte, men vinden er lett å føre den av før messe er komplett.
  • Påfør duct tape mens kutte plastfolie, tetting av sidene av kabinettet. Hvis paintbooth er installert i et forblåst område, sørg for at plasten er tett mot PVC-rør. Bruk tvinger til å holde plasten på plass mens du måler, klippe, og plasser duct tape.
 8. 8
  Legg ned duken inne i boden. Den 4-fot (1,22-m) bred klut bør plasseres slik at hjørnene hvile under hver etappe av paintbooth. Sørg for at den er flat, og presse ut eventuelle bretter eller ujevnheter. Deretter løftes hver av de paintbooth ben, en om gangen, for å presse duken kanter under hvert ben. Hvis kluten ikke passer riktig, eller det ikke line-up under paintbooth ben, gå tilbake og visuelt inspisere bena. Hvert ben bør være tilnærmet vinkelrett på bakken (i 90 graders vinkel).
  • Fest plastfolie til hjørner, drop klut, og montering ben. Start på den ene siden, feste plast til duken med duct tape.
 9. 9
  Plasser boksen viften (e). Ved hjelp av et lite skritt stige, pappesker eller annen midlertidig struktur, plasserer boksen fan høy nok til minst klart midten PVC rør av paintbooth din. Plasser strukturen utenfor standen. Hvis det er nødvendig på grunn av begrenset plass, plassere stigen, slik at det er omtrent en tomme fra den bakre, midtre PVC-rør. Dette vil plassere bena på stigen inne i boden, men de vil lett bli dekket plast. Hvis du har plass, plassere stigen lenger bort fra paintbooth vil skape mer av en "trakt"-effekt, med bedre vinkler for å avlede maling støv.
 10. 10
  Monter ovn filter (e) med duct tapethe sug av en boks fan på høy hastighet er nok til å holde en ovn filter på plass.
  • Du kan feste den enten direkte til viften eller tapet til plast rundt viften.
 11. 11
  Benytt deg av din nye paintbooth! Skjær kleshengere henger gjenstander før maling. Finn et sted å henge de malte gjenstander hvis du planlegger å male flere elementer på en gang. Også holde en sprayflaske fylt med vann i nærheten for å tidvis tåke innsiden av messe. Dette vil bidra til å forhindre at malingen støv fra spretter av veggene og drivende utenfor standen.
 12. 12
  Vedlikeholde paintbooth. Rydder opp overspray og maling støv er ikke en lett oppgave, men rense den opp med jevne mellomrom vil lette den totale oppgaven. Rent av overspray på PVC rør med riktig maling løsemiddel for maling du har brukt. Sjekk effekten av maling løsemiddel på skrap PVC rør (leftover deler) før du bruker den på paintbooth din. Rent av overspray før demontering paintbooth for lagring, som å fjerne fersk maling er lettere enn å fjerne herdet maling. Kast plast og gulvmatte når du skal lagre paintbooth. Plastfolien vil kaste flak av maling når den bøyer, og de fleste maleri matter er beregnet for ett bruk, de kan holde bare så mye maling støv før de blir ineffektiv.
  • Hvis du skal lagre paintbooth ved å koble rør, kan det være nyttig å markere individuelle stykker med sine sammensatte steder. Demontere så lite som mulig for å passe i din lagringsplass. Hvis du har plass, la sidene sammensatte, men koble de horisontale rør og mellomledere nedløpsrør.

Tips

 • Når du endrer din maling messe bredde og med en middels støtte ned rør, beregne de to sidene ved å halvere den valgte bredde, deretter trekke 7/8 "fra hver halvdel for å imøtekomme bredden lagt ved midten 'T' kontakt.
 • Arbeide med PVC er en lek hvis du monterer en midlertidig struktur. Rørene bare skyve inn i kontaktene og hold med sin egen friksjon. Dette letter lagring av strukturen. Hvis du trenger noe mer permanent, bruke en spesialisert lim for PVC rør (referert til som PVC sveis). Det limet smelter overflaten av PVC-rør for å binde sammen.
 • Her er en rask liste over mulige rør kutt for 8 'bred maling messe, med ni 10' deler av PVC-rør:
 Pipe # Pipe Cuts  1   2   3   4 │ █ █ █ █ █ █ 3 ', 11 7/8 "█ █ █ █ █ █ █ ║ █ █ █ █ █ █ 3', 11 7/8" █ █ █ █ █ █ █ ║ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ │   5   6   7 │ █ █ █ █ 26   8 │ █ █ █ █ 26 3/8 "█ █ ║ █ █ █ 20" █ █ █ █ ║ █ █ █ █ 2 ', 7 3/4 "█ █ █ ║ █ █ █ █ 2', 7 3 / 4 "█ █ █ ║ ░ │   9 │ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ 5 ', 11  

Legend:
║ = et kutt
█ = PVC rør brukte (omtrent lik 2 ")

Merk: 2 1/2 "kutt er delt inn i to grupper på fire (selv om to 'igjen fra en 8' cut delen er nok) Dette er gjort fordi å lage et skjær med bare to." Av røret som skal avholdes i en skrustikke er tungvint.

 • Blåser luft over plastfolie kan føre til en statisk ladning å utvikle seg i plast, som kan deretter overføre inn i objektet blir malt. I mange maleri programmer, for eksempel bilbransjen maleri, vil dette tiltrekke støv til objektet blir malt, så selv om det er svært lite støv i boden, kunne mye av det ender opp i maling jobb. For å bidra til å motvirke denne effekten, unngå å henge gjenstander for nær plastfolie. Om ønsket kan kjøres jordete bånd eller wire langs innsiden av paintbooth hjelp.
 • For denne utformingen, er det tre midtre PVC-rør som er 8 meter lang hver. Det kan enkelt endres til å utforme en maling messe uansett lengde. På 8 meter bred, hengende tunge gjenstander å male inne krever en 'T' kontakt og pipe kjører ned for ekstra støtte. For å gjøre dette, kuttet toppen-middle rør halvert, minus litt, for å legge til 'T' og ned røret. Hvis du ønsker å lage en messe som er 6 meter bred eller mindre, eller du bare male lyse objekter, kan det hende du ikke trenger ekstra støtte i det hele tatt.
 • Dette paintbooth er egentlig en "fattigmanns" versjon av en paintbooth. Det er et verktøy, og hvis det tjener sin hensikt, er det av verdi. Du kan bruke tid på å gjøre denne paintbooth ser ryddig og profesjonelt, men det kan bare være verdt hvis det er ment å være permanent.
 • Pass på at standen er satt i et godt opplyst område. Den tykke plastfolie bør gi nok lys inn for å se, men vil ikke være nok lys til å bistå i å skape kvalitet maling jobber. Hvis du ikke har nok overlyset (lysstoffrør er best), bruker posisjonen belysning for å redusere dannelsen av skygger.
 • Design din egen PVC mount å støtte posisjon og vekten av boksen fans.
 • Denne strukturen kan også bygges som fire flate rammer av PVC som deretter holdes sammen med heavy duty, nylon glidelås (kabel) bånd. Med denne metoden PVC kan limes sammen, men hele forsamlingen kan enkelt demonteres for lagring ved å kutte zip bånd. Sørg for å ta ut viften før du demonterer messe. Monter strukturen når du trenger det med nye strips.
 • Bytt ut filteret regelmessig. Ovnen filter vil etter hvert fylles med overspray og maling støv. Hver gang filteret skiftes, enten trekke opp den eksisterende duct tape holder den på plass, eller kutte den ut med en kniv. Hvis du bruker en kniv, være forsiktig med å skjære i plast! Det kan være nyttig å legge det nye filteret med en annen farge duct tape hver gang slik at du vet hvilke tape til å fjerne eller kutte, uten å berøre galt tape.

Advarsler

 • Alltid bære en respirator og vernebriller når du maler. Hvis du kan kjenne lukten av maling gjennom respirator, må du sjekke at det passer godt eller endre filterpatronen.
 • Overspray og maling støv vil spres over alt hvis ikke riktig inneholdt med en balansert luftstrøm. Det må være litt mer luft trekkes ut versus luft presset inn i en paintbooth. Bruk en ekstra vifte (eller flere fans) for å få frisk luft til den åpne siden av paintbooth.
 • Paint støv vil farge klær hvis det ikke fjernes raskt. Når malingen støv absorberer nok fuktighet, vil det slå inn i en permanent fargestoff. Enten bruke gamle klær som du ikke noe imot å få farget eller slitasje en malers dress som dekker dine armer, nakke og føtter.
 • Når du maler over lengre tid, ta mange pauser.
 • Din avtrekksvifte vil fange noen overspray hver gang du maler fordi ovn filtre ikke vil fange hver spec av maling støv. Vær forberedt på å rense viftebladene etter at du er ferdig å bruke messe. Ellers gjør denne viften din egen paintbooth fan.
 • Sørg for god ventilasjon uansett hvor du bygger din maling messe og alltid male med boksen fan slått på.
 • Brennbare damper fra slikt maleri kan antennes av flere kilder i garasjen din. Lokale koder og / eller brann forskrifter kan forby slik aktivitet i garasjen din. Sjekk først.
 • Ha et brannslukningsapparat klar.
 • Vær forsiktig når det er åpen flamme i nærheten, for eksempel en pilot fra en ovn, varmtvannsbereder, eller komfyr.
 • Box fans er ikke vurdert 'eksplosjonssikkert "og enkelte malingsfjerner kan erodere motorviklingene forårsaker en kortslutning. Noen gnist fra denne kortslutning kan føre til svært flyktige løsemidler og / eller maling støv blir trukket ut av messe ved viften til å eksplodere!
 • Maling laden luftfiltre er meget brannfarlig. Katalysert maling (for eksempel to-komponent billakk) varmer opp som det botemidler og kan føre til at filtrene til å selvantenne og ta fyr. Når dette er gjort maling ut den brukte filtre og dyppe dem i vann for å redusere risikoen for brann. Ikke la filtre med våt maling i dem uten tilsyn.
 • Les og forstå alle instruksjoner for utstyret. Les og forstå det tekniske databladet (TDS) og sikkerhetsdatablad (HMS-datablad) for malingen du planlegger å bruke. Ofte disse instruksjonene inneholde nyttige tips som gjør at du kan male med hell.

Ting du trenger

 • Ni 10 '(3m) deler av 1,25 "(30mm) PVC rør
 • Tretten 1.25 "(30mm) PVC 'T' kontakter
 • Seks 1,25 "(30mm) PVC 90 graders albuer
 • En 10 '(3m) x 25' (7,6 m) pakke med klar plast sheeting, fire mil eller mindre (klar eller gjennomsiktig plast for å tillate lys gjennom)
 • Ett 4 '(1,2 m) x 15' (4,6 m) éngangsklut (fortrinnsvis med en ikke-sporing side for å stoppe relativ sprøytestøv fra rundt)
 • Ett verktøy for å kutte PVC rør (baufil, PVC så, eller klemme-stil rørkutter som vil kutte 1.25 "PVC)
 • En / + pakker med ovn filtre. Avhengig av hvor mye maling du skal gjøre i ditt nye standen vil du mest sannsynlig trenger å kjøpe mellom en og to pakker av fire filtre hver. 20 "(50cm) x 20" (50cm) er en universell størrelse for de fleste boksvifter, men velger du størrelsen trengs for viften du skal bruke. Du kan bruke et bedre filter spesielt laget for maling boder, men det vil koste eksponentielt mer. En bedre filter vil fange mer overspray samtidig som den lar mer luft gjennom, men ovn filtre er rundt 5€ hver (i pakker på fire). Ovn filtre er ikke perfekt. Hvis du bruker disse, må du vaske av noen overspray fra boksen viften (e).
 • One / + rull med duct tape. Det vil ta minst en ny rull med tape til forsegling av plast, vifte og filter.
 • One / + billig boks vifte for å hjelpe trekke overspray gjennom ovn filtre og ut av boden. Billige Ones kan selge for rundt 10€. I en 8 '(2,4 m) bred standen vil man arbeide for tilfeldig bruk, men to eller flere vil fange og trekke ut mest overspray. I en 4 "(1,2 m) bred messe, bør Én boks fan være nok. Match din fan størrelse til filteret. Regelmessige boksvifter med en børste-motor vil ikke antennes eller eksplodere med konsentrasjonene av maling røyk i en garasje med en åpen dør. Som et alternativ, kan du kjøpe en dyrere vifte eller blåser som er spesielt sertifisert for maling hvis du planlegger å ha begrenset ventilasjon eller bruke ekstremt volatile maling.
 • En måte å montere en vifte høyt nok til eksos overspray fra øverste baksiden av standen. Hvis messe er 6 '(1,8 m) høy, en 20 "(50cm) boks fan bør være ca 4' (1,2 m) opp av bakken. 4 '(1.2m) Stiger fungere godt hvis du har en eller flere gratis, men du kan også finne store pappesker nyttig hvis budsjettet er en prioritet.
 • Metall kleshengere eller lignende tråd for å "henge" objektene som skal males
 • Valgfritt: Raske grep klemmer (de som visuelt representerer en bøyd 'X' og åpen med en klem) å klemme hjørner av plast til PVC-rør ramme.
 • Arbeidsbenk, skrustikke eller annet apparat for å holde PVC-rør mens kutte
 • Tilgang til en en-bil garasje eller større, eller en uteplass med mye pent vær
 • Sikkerhetsutstyr:
  • Respirator vurdert å filtrere kjemikalier i bestemte maling du bruker
  • Vernebriller ved hjelp av self-etsning maling (noe maling med syre)
  • Malerens dress eller gamle klær du ikke tankene å få farget