Wkino

Hvordan å kaste på


Casting på er prosessen med å legge de aller første masker bort på strikkepinne før du begynner å strikke. Det er mange forskjellige metoder for støping på å strikke. Noen av dem er veldig stretchy og best for ting som sokker og luer. Noen av dem er veldig stiv og uelastisk og best for ting som skjerf. Det er også midlertidige støpte ons som er utformet slik at du enkelt plukke opp masker og strikke den andre retningen, eller søm de to endene sammen (kalt Pode, ofte ved hjelp av Kitchener Stitch). Denne artikkelen vil vise to metoder som er lett for nybegynnere å plukke opp.

Trinn

Hvordan å kaste på. Trekk ut om ti inches av garn fra ditt garn ball.
Hvordan å kaste på. Trekk ut om ti inches av garn fra ditt garn ball.

Bakover sløyfe legg opp

Dette er en stor cast på for å lære å strikke, så det er veldig lett å lære. Det vil ikke gjøre den fineste kanten, men det får du begynte å strikke fort.

 1. 1
  Trekk ut om ti inches av garn fra ditt garn ball.
 2. 2
  Lag en slipknot med en omtrentlig fem tommers hale på den ene siden.
  • Lag en løkke i garnet.
  • Legg løkken på toppen av garnet til den side av sløyfen.
  • Plukk opp garnet inne i løkken og trekk den gjennom.
  • Trekk knuten stramt, holde løkken på toppen åpen.
  • Sett knuten på en strikkepinne, og dra det stramt.
 3. 3
  Hold nålen med slipknot i høyre hånd.
 4. 4
  Drapere arbeider garn, garn festet til garn ball, bak venstre hånd og over håndflaten. Hold hale garn, den korte enden av garn festet til ingenting, ut av veien for nå.
 5. 5
  Sett nålen under garn tvers håndflaten.
 6. 6
  Trekk ut håndflaten fra garnet, og det bør være en sløyfe dannet rundt strikkepinne.
 7. 7
  Trekk at løkken stramt. Du har nå kastet på ditt første sting!
 8. 8
  Gjenta denne prosessen med hånden og garnet før du har kastet på så mange masker som du ønsker. Hold loops vendt oppover og uniform, ikke tillate dem å bli vridd eller det vil være vanskelig å strikke fra. Du ønsker også å sørge løse løkker med denne metoden; stramme løkker er veldig frustrerende å strikke fra. Nå kan du begynne å strikke!

Long tail cast on

 1. 1
  Lag en slipknot å feste strikke garn til din strikkepinne. For å gjøre en slipknot, slappe av en tråd på minst 8 inches lang fra ballen i venstre hånd mellom tommel og pekefinger.
  • Med høyre hånd, pakk ballen enden av garnet klokken rundt pekefingeren og langfingeren, med fingrene spredt ca 1 cm fra hverandre.
  • Trekk en løkke av ballen enden av garnet gjennom løkken av garn rundt fingrene.
  • Slipp garnet av fingrene på venstre hånd mens du fremdeles holder på til sløyfen med høyre hånd. Plasser slip knute på, og dra det stramt.
 2. 2
  Begynn å kaste på, sette den første raden med garn løkker på strikkepinne. En enkel måte å gjøre dette på er å bruke tommelen og pekefingeren.
 3. 3
  Hold nålen med slip knute i høyre hånd. Hold ballen enden av garnet med de tre nederste fingrene på venstre hånd. La garnet å krysse over håndflaten og klokken over tommelen. Med din strikkepinne, scoop opp garn på bunnen av tommelen. Flytte nålen i klokkens retning og scoop opp garn som går fra mellom nålen og pekefingeren.
 4. 4
  Slipp løkken som er på tommelen på strikkepinne. Slipp garnet i venstre hånd og trekk tråden. Gjenta denne prosessen til du har kastet på antall masker som du trenger. Jo flere masker du legg opp, jo større din del av strikking vil bli.
 5. 5
  Legg opp så mange eller så få sømmer som du liker, så er du klar for å gå videre til.

Ting du trenger

 • Et stort par strikkepinner.
 • En jevn, stor vekt ren ull garn.