Wkino

Hvordan være fotogen

Misliker du ha ditt bilde tatt fordi du alltid synes å komme ut på jakt heslig? Har du noen gang følt sjalu av din venn som alltid kommer ut feilfri i bildene? Hva er greia med bilder? Mens være fotogen bare kommer naturlig for noen mennesker, er det noen ting som alle kan gjøre for å se bedre ut på bilder. Prøve ut triksene i denne artikkelen, og slutte å kjøre for dekning når kameraet kommer ut.

Trinn

Hvordan være fotogen. Forstå at det å være fotogen refererer til evnen til å vises veldig attraktive i bilder.
Hvordan være fotogen. Forstå at det å være fotogen refererer til evnen til å vises veldig attraktive i bilder.
 1. 1
  Forstå at det å være fotogen refererer til evnen til å vises veldig attraktive i bilder. Det er viktig å forstå at det å være naturlig vakker eller slående ikke nødvendigvis betyr å være fotogen på bilder. Å være fotogen handler om bevissthet om hvordan du kan sette din beste selv fremover, og vite hvordan du uttrykke din utstråling for kameraet. Dette er lært teknikker, inkludert anvende din kunnskap om de beste bakgrunn, belysning og posisjonering for et godt bilde. Faktisk er det ikke uvanlig for "Miss Photogenic" for å være en annen person fra «Ms Beauty Queen" i skjønnhetskonkurranser fordi fotogene faget har lært å jobbe kameraet best.
  • Tar sikte på å lære følgende teknikker slik at de blir andre natur og slutte å være bevisst på å bruke dem og bare "gjøre det".
  • Jo flere muligheter du har til å øve foran kameraet, jo bedre.
  • Den todimensjonale natur fotografier får oss til å miste dybdesyn, for noen mennesker, dette også mister det som gjør deg attraktiv i det virkelige liv.
 2. 2
  Fokuser på hva du har på deg. Selv om du ikke blir fotografert, og vite hvordan du skal presentere deg selv på en måte som gjør det meste ut av dine eiendeler er viktig. Klær stil og farge vil påvirke fotogene appell av dine fotografier.
  • Velg de riktige klærne. Color teller for et godt bilde. Mønstre kan overvelde deg, kan horisontale striper gjør deg vises for bred (den todimensjonale aspektet allerede gjør dette likevel, så ikke legg til det!), Og iført en enkelt tone kan føre til at du blande sammen og ser blid og udefinert. Veldig-kryr striper eller mønstre kan lage rare gjenstander i digital fotografering og fotografiske prosesser som utskrift. Tørrstoff og nøytrale fungerer best.
  • Bruk klær med farger som passer deg. Visse farger utfylle visse hudtoner, mens andre har en tendens til å bringe ut det verste. Også ta hensyn til din hårfarge. Du kan ha en følelse for hvilke farger du ser best i, men hvis ikke, gjør noen undersøkelser på farger som passer din hudfarge og jobbe ut gjennom prøving og feiling.
  • Unngå rød, svart eller hvit. Digitale kameraer kan ha vansker med rød og svart og hvit stede for mye ved hjelp av kontrast.
  • MERK: dette er bare sant for kameraer satt på "auto"-modus. Et kamera i auto-modus gjør tenkning for personen knipser bildet. Din profesjonell fotograf kjenner hans eller hennes kamera og har (forhåpentligvis) blitt opplært til å manuelt lage perfekte hvite, svarte og røde, og vil ikke ha noen problem å skyte alle farger du valgte - bare sjekk først for å sørge for at fotografen virkelig sett det som kalles "white balance" manuelt.
 3. 3
  Tankene dine hudfarge og grooming. Det er mye du kan gjøre for å forbedre på hva naturen har begavet deg i form av utseende. Fikse opp vanlige hudfarge feil er viktig for bilder.
  • Skjule urenheter. Den dårlige ting om bildene er at fordi de er rett og slett frosset bilder av en vinkel på et øyeblikk i tid, kan de ikke vise alle dine gode egenskaper. Den gode ting om dem er at du enkelt kan skjule visse funksjoner som du ikke liker. Vær forsiktig med makeup toner: makeup farger vises mer intense i bilder. Det finnes spesielle prinsipper og teknikker for foto modellering som er annerledes enn for jakt fint i person (selv om de vil sannsynligvis se bare overdrevet, ikke bisarre, i person), lære og bruke dem for kritiske applikasjoner.
  • Holde glansen ned. Det er så viktig å holde glansen ned i den stadig plagsom T-sonen - toppen av nesen og pannen. Selv om dette spesielt viktig på en varm dag, kan selv den kuleste blant oss bli litt svett når møtt med linsen på et kamera.
  • Bruk sminke for å dekke huden, noe som vil skille seg ut på bilder.
  • Et fotografi (annet enn en stereogram) faktisk ikke ta form av noe, men overlater det til å bli ubevisst utledes fra mønstre av lys og skygge. Shading med sminke (det finnes guider til dette) kan gjøre selv en merkelig misdannet ansiktet ser konvensjonelt vakkert så lenge det er faktisk ikke i konflikt med den faktiske lys og skygge (helst bruke diffust lys som ikke gjør sine egne definerte skygger; i uformelle bilder og hverdagslige utseende vil du vanligvis ser fine).
  • Bruk øyedråper for å fjerne rødhet i øynene. Stirrer på en lyskilde for en liten stund vil redusere elev størrelse og reduserer sjansene for røde øyne (ikke stirre direkte på solen skjønt!). Hvis noen forberedelser er involvert i fotografering prosess, men det er best å ikke stole på en flash, spesielt på kameraet flash, og store pupiller er generelt ansett som mer attraktive.
  • Børst håret på plass. Krusete eller løs hår kan vises rotete. På den annen side bør den ikke være synlig hår - ikke glattes ned tynn mot skallen og deretter bak nakken på en hestehale.
 4. 4
  Hold ansiktet i likevekt. Se på ansiktet ditt i speilet. Det er faktisk ikke ansiktet som viser i bilde ditt. Nå stirrer på ditt eget speilbilde. Etter en tid ansiktet vil nå sitt "normal" utseende, din "likevekt" ansikt. Nå deaktivere øyet regionen og aktivere leppe regionen. Ikke bite tennene sammen, bare sørg for at din øvre og nedre kjeve jeksler berører hverandre. Hvis du smiler med munnen åpen, ikke la overleppen utsette mye av tannkjøttet, eller la underleppen dekke langt over bunnen av øvre tennene.
  • Alltid smiler hvis din hudfarge er mørkt eller kjedelig, ditt smil bør være en liten en. Samtidig, understreker hjørnene av øynene og heve øyenbrynene litt. Praktisere denne øvelsen hver dag før speil i noen minutter. I en måned, vil det bli en vane når noen forsøker å ta et bilde av deg.
 5. 5
  Jobbe vinklene. Kameraføring er ikke alt et mysterium: folk som er fotografert for en levende er meget oppmerksom på hvilke vinkler og positurer fungerer best for dem, og de sikrer at dette er hva de presenterer til kameraet de fleste ganger. I tillegg er det noen "modellens triks" du kan bruke til din fordel:
  • Bestem din beste vinkel. Finne riktig vinkel for ansiktet ditt kan være utfordrende. Eksperiment ved hjelp av et digitalt kamera slik at du ser resultatene av hver positur umiddelbart. Det vil raskt bli tydelig hvilke vinkler er mest flatterende for deg. Når du er klar over dette, bruker de beste vinklene så mye som mulig i fremtiden.
  • Den klassiske modellen positur er å arrangere kroppen din trekvart mot kameraet med en fot foran den andre, og den ene skulderen nærmere kameraet enn den andre. Kvinner har en tendens til å gjøre dette naturlig, men det er vanskeligere for menn, som har en tendens til å presentere en firkantet vinkel foran-on til kameraet. Hvis du slår hodet litt til siden og se rett frem, vil du synes å være ute rett på betrakteren av bildet uansett synsvinkelen (som George Washington på den amerikanske én dollar bill). Slik at det vises også som en modell er ikke den beste posere for alle, imidlertid, og det kan se litt overdrevet når det brukes i en familie bilde rett ved siden av din onkel Wilbur.
  • Hvis du sitter, litt vinkle deg selv.
  • Prøv å se litt over kameraet når bildet tas. Hvis fotografen er på et lavere nivå ser mer eller mindre direkte fremover, ikke i kameraet, slik at øynene dine blir ikke stort sett stengt. Jacqueline Kennedy Onassis alltid brukt denne teknikken for fotografier og portretter. I tillegg hjelper det å redusere den "røde øyne"-effekten.
  • Helle litt mot kamera, det legger interesse, forbedrer ansikts definisjon og bidrar til å redusere synligheten av rynker og slapp hud. Bare holde haken ned.
 6. 6
  Bli kvitt en dobbel hake. Bøy hodet litt opp og prøve å plassere deg slik at kameraet er litt over, eller i det, din øyehøyde. Dette vil skjule en dobbel hake effektivt. Du kan også sette en hånd under haken din som om du hviler hodet på hånden din (holde tommelen side av hånden din ut av kameraets syn, hvis det er mulig). Ikke egentlig hvile noen vekt på hånden, men ellers vil presse huden inn i en lite flatterende stilling. Også prøve å hvile tungen mot taket av munnen.
 7. 7
  Fokus på holdningen din. Ikke bare denne saken for bilder, men daglig god holdning gjør alt enklere i livet, inkludert din tillit. God holdning kan dramatisk forbedre utseendet på bildene. Sitter eller står oppreist vil gjøre at du ser friskere og mer våken og, hvis du er i en gruppe setting, og mer attraktiv enn din slouching følgesvenner. Puste normalt og slappe av i skuldrene. Hvis du vanligvis har dårlig holdning, kan det være vanskelig å stå oppreist og ikke ser stiv, så praktisere dette i speilet, jobbe mot å forbedre holdningen din på lang sikt.
 8. 8
  Slapp helt av. Jo mer komfortabel og avslappet du ser, jo bedre bildet vil slå ut. Mange ender opp som ser rart på bilder fordi de fryse i ulike ansiktsuttrykk med en "say cheese" type på ansiktet deres. Når smilende, prøv en avslappet lukket munn smil eller en åpen-munn smil med underleppen avslappet og ned, ikke opp for et smil som får merkelig smalere mot midten - øve foran et speil. Hvis du er vant til å ha dårlige bilder tatt av deg selv, har du sannsynligvis bli nervøs foran kamera, og dette kan gjøre ting enda verre. Hvis du vet et bilde er i ferd med å bli tatt, ta et dypt pust og puster naturlig, avslappende armer og skuldre. Som du puster ut, smile eller streik uansett positur er hensiktsmessig.
  • Ikke hold pusten, enten inn eller ut, ellers vil du se ut som om du er anspent eller kvelende.
  • Hvis du ser på bildet kommer for sent, ikke få panikk og prøve å finne en positur. Hold gjør hva du gjør og prøver å ignorere kamera. Det kan ikke slå ut perfekt, men du har en bedre sjanse enn om kameraet fanger deg raskt prøve å forandre ansiktsuttrykk.
  • Slapp av leppen (munnen) region og ikke har noen delirisk tanker fylt med tungsinn. Det er en naturlig måte å fremstå frisk og tiltalende i fotografier.
  • Ikke vær så avslappet at du vises distrahert. Distraksjon eller irritasjon viser alltid i fotografiet. Bare slappe av og bildet ditt vil være perfekt.
 9. 9
  Tenk glade tanker. En unaturlig, tvungen smil kan gjøre at du ser stiv og ærlig, merkelig. Når folk er smilende og venter på et bilde for lengre opphold, kan ansiktsmusklene bli fanget i alle slags merkelige stillinger. For å bøte på dette, prøv å ta tiden din slik at du ikke trenger å holde den for lenge. Også forestille seg noe morsomt (ikke vær redd for å le litt, selv) eller tenke på noen-din ektefelle eller barn, for eksempel, som gjør deg glad. Ved å gjøre dette, vil du få et ekte smil. Hvis du ikke liker ditt smil eller tennene, kan du prøve en mer dempet, lukket eller delvis lukket munn smil. Uansett hvordan du velger å smile, jo lykkeligere og mer avslappet du er, jo bedre.
  • . Ingenting prosjekter lykke og skjønnhet som smilende øyne: en lykkelig, noe rampete uttrykk i øynene. For å oppnå denne effekten, forestill deg at kameraet er en person du er forelsket i å gå inn i rommet. Dette vil skape større åpne øyne og en avslappet, trekvart smil. Tenk på din forelsket eller elsker, og dette vil få deg til å rødme å gjøre kinnene rosenrød røde. Sjansene er du ubevisst gjør dette hele tiden, kunsten er å være i stand til å bringe det ut på etterspørselen, så praktiserer de smilende øyne foran et speil, og skape et smil "trigger".
  • Fake det før du gjør det. Folk er ofte fotogene fordi de liker å ha sitt bilde tatt. De er derfor avslappet og lykkelig når kameraet vises. Hvis du ikke kan mønstre opp ekte av kameraet, late som du liker kameraet. Tenk deg at kameraet er noen du elsker, en lang mistet venn, en gammel flamme, barnet ditt i en alder av tre, eller hva du trenger å se på kameraet kjærlig. Prøv det - det virkelig fungerer.
 10. 10
  Forbedre fotografering situasjonen selv. Enten det er plasseringen, fotografen, eller etter-foto ferdigheter, er det noen ytre ting du kan endre for å bedre sjansene dine for å vises fotogen.
  • Velg riktig plassering. Selvfølgelig hvis du har ditt bilde tatt på ferie, kan du ikke tilfeldig bestemme at du vil ha ditt bilde tatt et helt annet sted. Imidlertid kan du lede din fotograf til der du vil at bilder tatt. Noen ganger er det best å ha et bilde tatt mot en ren bakgrunn, men hvis du er på ferie, gjør tillatt å fange noen av naturen. I dette tilfellet kan du prøve å ta det ute med naturlig lys. Du vil naturligvis se strålende og fortsatt skille seg ut fra den fantastiske bakgrunnen. Den beste tiden for godt lys er tidlig morgen og kveld; en gyllen glød i ansiktet ditt kan gjøre underverker.
  • Få en bedre fotograf. (Eller, finn en venn som er et bilde hobby og hjelpe ham eller henne å ta bedre bilder.) Profesjonelle fotografer vet hvordan de skal få frem skjønnheten i hver person. Du kan ikke alltid velge fotograf, men noen ganger du kan. Hvis du trenger hodeskudd for modellering, får den beste profesjonelle du kan finne. Hvis du skal sette opp et skudd for en online dating tjeneste, velger et bilde som er av nyere dato, som smigrer deg, men viktigst velge et bilde som faktisk ser ut som det er deg. Foreslå en fotograf venn:
   • Bruk en telelinse eller zoome ut, og flytte tilbake. Dette unngår nesen blir forholdsmessig mye nærmere kameraet, og blir altfor forstørret i forhold til resten av ansiktet. Dette vil også gjøre bakgrunnen mindre fokusert og mindre distraherende. (For å fremheve det, har han satt en større blenderåpning hvis mulig.)
   • Optimalisere belysning. Prøv fylle flash (satt blitsen på et svakere nivå enn den primære lyskilden, for eksempel sollys) eller flere lys varierende kraft (for eksempel med slave blinker; spesielle typer er nødvendig for digitale kameraer som ofte gjør en svak "pre-flash "for å sjekke eksponeringen før du åpner lukkeren og skyte på full effekt) for myk, men variert lys for en hyggelig avrundet utseende ansikt deler. Det er mange nettsteder og bøker om portrett og motefotografi belysning. Den grunnleggende arrangement av lampene, ikke kostnadene, er det som betyr noe.
   • Bruk mer kontrast for menn (rynker og porer blir ofte betraktet som interessant eller tøff), mindre for kvinner.
  • Spør fotografen å ha kameraet i øyehøyde eller bare like over øyehøyde. Dette gir den mest naturlige, flatterende bilde. Hvis linsen er lavere, risikerer din skutt viser en dobbel hake.
  • Redigere eller forbedre bilder. Hvis du har prøvd alt, men du fortsatt ikke kan synes å få et godt bilde av deg selv i alle miljøer, prøv retusjering dine digitale bilder. Endre lyseffekter eller filtereffekter, for eksempel, kan dramatisk forbedre utseendet på huden din.
  • Velg Side Lighting - fotografer vet dette trikset, så vær klar over det! Innendørs prøver å stå der belysningen faller på gode side. Outdoors prøve å få ditt bilde tatt i morgen eller ettermiddag, ikke middag. Ikke mot solen eller få bakgrunnsbelyst med det med mindre fotografen ber deg. Bakgrunnsbelyste effekter kan se bra ut, men du kan ikke fortelle hvordan det ser ut, så stol på kameraet person (eller sjekk på et digitalt kamera). Side belysning gjør alles funksjoner sprette ut bedre enn foran belysning. Prøv å snakke med dine venner og slektninger til å ta bilder uten blits, er foran belysning fra flash nummer én lovbryter for lite flatterende familiebilder. Du kan vise dette ved å knipse sine bilder med eller uten. (Hvis de vet mer enn gjennomsnittet om kameraer, be om subtile "utfyllingsblits", særlig for kvinner, eller "bounce flash" med en fancy flyttbar flash).
 11. 11
  Har tillit!

Tips

 • Smile gjennom dine øyne, ikke bare munnen. Det ser alltid rart når noen har en svært entusiastisk smil, men øynene er lei ser. Prøv skjeling øynene bare litt for en mer flatterende smil.
 • Late som du ler. Ofte skaper dette en uanstrengt naturlig smil. Rett før kameraet blinker, late som du nettopp så noe morsomt, eller du ble nettopp fortalt en vits!
 • Hvis du tar dine egne bilder, på et webcam, mobiltelefon-kamera, digital kamera eller noe annet, tar denne praksisen. Du må lære deg den riktige vinkelen du ønsker å ta det på, slik at du kan flytte hånden til stillingen.
 • Ikke se på kameraet, se gjennom den.
 • Alltid som mål å stå eller sitte på en liten vinkel til kameraet.
 • Studere bilder av modeller og andre fotogene mennesker. Hvis det er aktuelt for din personlighet, eksperimentere med å etterligne sine positurer og vinkler.
 • Hvis det er en full-lengde skutt, plassere kroppen 45 grader fra kameraet, og slå hodet mot linsen. Stå med ett ben krysset foran den andre og legge all vekten på ryggen beinet. Dette utgjør er svært slanking og universelt smigrende.
 • Øv smilende foran speilet. På kort tid får du vite hvilke smil ser falske og som er det mest flatterende. Lære ansiktet beveger seg vil hjelpe når noen griper for kameraet. Smile bruke øverste raden av tenner: det kan føles unaturlig, men et smil med begge rader av tenner kan lett se falske.
 • Ha en god bakgrunn.
 • Når du er i en sittende gruppebilde, sørg stolene er plassert så nær hverandre som mulig. I stedet for skjev i, sitte rett opp og slappe av.
 • Har dine nære venner ser på bildene du har tatt for å hjelpe deg finne ut når du ser ditt beste. Noen ganger, er en kritisk andre sett med øynene til stor hjelp.
 • Modell bilder er ikke hva familiemedlemmer eller venner leter etter i et bilde. Ikke overdriv modellering positurer.
 • Mens blir fotografert, kan du prøve å holde alle kroppsdeler så nær overkroppen og ansiktet som mulig, som noe utstående direkte på kameraet vil virke stor i bildet. Det eneste unntaket er at noen kvinner ofte holder armene bare et par inches eller centimeter vekk fra kroppen sin fordi du holder dem for nær kan forverre utseendet pløsete overarmer.
 • Hvis du har vondt i ryggen, og kan ikke fysisk oppnå god holdning, øve foran speilet til du finner en måte å gjøre det ser ut som en attraktiv henge slapt. Prøv lener seg på noe, snu, at det ser naturlig ut.
 • Tre sekunder før lukkeren klikker, har hodet ned, og deretter sakte bringe det opp. Ikke rykk hodet, selv om det kan fungere. Smiler mens bringe hodet opp. Når bildet er tatt, bør munnen være i en helt avslappet smil. Denne måten, er ansiktet helt avslappet. Slapp øynene for bildet og føle deg avslappet. Dette virker kanskje ikke for alle, så eksperimentere når finne bildet ditt tar stil.
 • Hold tungen bak tennene.
 • Personer med svært animerte ansikter stå en bedre sjanse for å bli tatt til fange under en forbigående grotesk uttrykk. Frame-by-frame videoen er en fin måte å se signifikante forskjeller mellom fotogene og ikke-så-fotogen.
 • Hvis du er bekymret for hvordan tennene dine kan se så bare har en liten liten lukket munn smil å ta oppmerksomheten bort fra munnen.
 • Unngå å si "cheese" mens du ser på kameraet. Dette kan føre til tvungen utseende smiler.
 • Normale bilder er todimensjonale, mister dybdesyn, noe som gjør faget ser bredere. For enkelte individer, gjør dette også gjenstand ser mer attraktive. Interessant, stereo 3D-bilder ikke har et problem med "photogenicity" fordi dybdesyn opprettholdes. Du vil se så stor som du gjør i det virkelige liv!

Advarsler

 • Unngå å si "cheese" eller noe annet, gjør dette kan produsere et glis. Bruk den glade tanker teknikk i stedet.
 • Ikke bite tennene mens smilende. Holde munnen litt åpen kan skape et mye mer naturlig ansiktsuttrykk.
 • Sørg for at bildene dine ser ut som du. Disse trinnene kan hjelpe deg bedre fange din naturlige skjønnhet i bildene, men hvis du ender opp med pynting bildene dine for mye er du ansvarlig for å se ut som noen du ikke er. Mens du ønsker å sette ditt beste ansikt fremover for online dating nettsteder eller handler hodeskudd, du også ønsker å være sikker på at du nøyaktig representere deg selv. Hvis du ikke gjør det, kan datoer og potensielle arbeidsgivere føler seg bedratt.
 • Vippe hodet litt ned kan noen ganger skape effekten av en dobbel-hake, heller enn å skjule en.
 • Suger i magen din vil føre til at du ser lite attraktiv fordi ribbeina kan rote gjennom skjorta. Verre, vil det gjøre at du ser litt ubehagelig, som aldri tiltalende.

Ting du trenger

 • Plain, nøytrale fargede klær
 • Grooming elementer
 • Egnede steder