Wkino

Hvordan vrikke ørene

Vi har alle muskler som vil flytte våre ører rundt litt. Den generelle konsensus er at evnen til å vrikke ørene er takket være ett gen, som har blitt slått av for noen mennesker, men de fleste av oss ikke naturlig vet hvordan å vrikke våre ører frivillig, selv om vi hadde genet. Akkurat som dyr perk opp ørene, mennesker kan, også, og det er mulig å lære.

Trinn

Hvordan vrikke ørene. Vit hva du leter etter.
Hvordan vrikke ørene. Vit hva du leter etter.
 1. 1
  Vit hva du leter etter. Dine øre-wiggling musklene er de over og bak ørene. De vil flytte ørene oppover og bakover når du anspent dem. Spesielt er de auricularis overlegne og auricularis posterior. Hvis du ikke kan vrikke ørene, i det minste du kan imponere vennene dine med de fancy latinske navn på muskler.
 2. 2
  Prøv å bøye disse musklene. Siden du aldri har brukt dem før, vil du kanskje eksperimentere for å lære hjernen som musklene de er og hvordan de skal fortelle dem å gå.
 3. 3
  Se i et speil eller føler ørene som du prøver å bøye øre-wiggling muskler. Det kan føles rart i begynnelsen, og bevegelsen er ganske subtil. Lære å vrikke ørene kan være et spørsmål om å erkjenne noe som du allerede gjør (selv om litt), og vil fortelle deg når du har fått det riktig. Plasser en finger som vist på bilde for å hjelpe deg å fokusere på de riktige musklene.
  • Du kan bruke mye tid på å heve øyenbrynene eller åpne og lukke munnen. Det er greit. Faktisk, mange mennesker utilsiktet flytte sine ører når de heve øyenbrynene sine. Akkurat som det er vanskelig å heve bare ringfingeren, de øre-wiggling muskler ofte opererer med andre muskler i nærheten.
  • Prøv å se veldig overrasket eller interessert, med munnen åpen og øyenbrynene hevet. Akkurat som dyr perk opp ørene når de ønsker å være på vakt, kan du, også, uten selv å realisere den.
  • Hvis hodebunnen eller håret beveger seg, spesielt når du heve øyenbrynene, kan du prøve å gjøre det litt mer, og se dine ører. Du er på rett spor.
 4. 4
  Isolere øret-wiggling muskler. Du kan være i stand til å vrikke ørene, men det vil ikke være så imponerende hvis du har til å heve øyenbrynene eller se temmelig overrasket hver gang. Du kan ikke være i stand til å bevege ørene uten å flytte hodebunnen, men du bør være i stand til å lære å flytte dem uten å bevege øyenbrynene. Øv wiggling ørene uten å flytte noen andre deler av ansiktet.
 5. 5
  Utøve. Selv når du finner ditt øre-vrir muskler, vil ørene dine ikke flytte langt, spesielt ikke i begynnelsen. Du har sikkert gått hele livet uten å bruke dem, så de kan være litt ute av form. Trene regelmessig og øret-vrir vil vokse sterkere og mer markert.

Tips

 • Prøv bruker briller. Hvis de begynner å gli av, kan du finne deg selv ubevisst prøver å trekke dem tilbake på før hendene kan presse dem opp.
 • For å hjelpe deg med å isolere musklene som beveger ørene, prøve å lage et virkelig stort smil. Dette vil selvsagt gjøre ørene gå opp og hjelpe deg til å føle musklene som vrikke ørene.
 • Mens du ser i et speil, se om ørene beveger seg når du... Ofte når en person smiler ørene heve eller flytte sammen med smil. Dette kan være et godt utgangspunkt for å prøve å isolere disse musklene.
 • Ikke alle kan vrikke begge ørene, så sørg for at du unngår å fokusere på det ene øret - du kanskje ikke merke det andre øret vrir!
 • Prøv å flytte det ene øret bare. Det er vanskeligere å bevege to av gangen som det tar forskjellige muskler.
 • Omtrent dobbelt så mange menn som kvinner kan vrikke ørene.

Advarsler

 • Trene alene. Du vil sikkert bruke litt tid på å se dum før du får det riktig.
 • Noen mennesker kan finne denne prosessen vanskelig eller unaturlig. Hvis det bare ikke fungerer for deg, ikke bekymre deg for mye. Det er ikke en spesielt verdifull ferdighet.