Wkino

Hvordan å krysse øynene


Lyst til å irritere dine foreldre, underholde vennene dine, eller legge til noe ekstra til din "Crossing" dine øyne (fiske dem innover mot midten av ansiktet), er en morsom, enkel triks som aldri klarer å få en reaksjon av noen slag. Vet ikke hvordan å krysse dine øyne? Følg disse enkle trinnene for å krysse øynene som proffene (eller som profesjonell øye-crossers ville gjøre det hvis øye-krysset var et levedyktig karriere alternativet).

Trinn

Hvordan å krysse øynene. Fokus begge øynene på nesetippen din.
Hvordan å krysse øynene. Fokus begge øynene på nesetippen din.
 1. 1
  Fokus begge øynene på nesetippen din. Det kan føles litt anstrengende på øyet muskler, siden du sjelden bruker disse musklene på denne måten. Øynene dine skal nå være "krysset".
 2. 2
  Flytt blikket oppover som om du stirrer rett fram, men prøv å holde øynene vinklet innover slik de var da du var konsentrere seg på tuppen av nesen.
 3. 3
  Praksis. Du vil sannsynligvis finne det vanskelig å holde øynene krysset når du slutter å fokusere på nesen. Krysset øynene dine er en veldig naturlig teknikk som gjør at du kan fokusere på noe som er veldig nær deg, og så snart du tar øynene vekk fra det objektet (i dette tilfellet, nesen), vil hjernen din automatisk prøve å refokusere øynene på flere fjerne objekter, og dermed uncrossing øynene nesten umiddelbart. Du kan imidlertid kontrollere øyemusklene å være ute av fokus, men det kan ta litt praksis. Ikke glem å holde øynene åpne, for alle kan se din cross-eyed ansikt!

Alternativ metode

 1. 1
  Hold ut en eller en i øyehøyde på armlengdes avstand. Fokus på dette objektet, prøver å ignorere alt bak det.
 2. 2
  Bringe objektet nærmere ansiktet ditt. Gjør dette sakte, og sørg for å holde fokus på dette objektet bare.
 3. 3
  Stopp når objektet er nær ansiktet ditt. Når fingeren eller pennen er ca 2-4 inches fra ansiktet ditt, bør øynene dine krysse. Ta deg tid til å fortsette å fokusere på objektet med øynene krysset.
 4. 4
  Fjerne objektet fra din linje av syne, men ikke flytte øynene dine. Som med teknikken ovenfor, holde øynene krysset er den tyngste delen, men det kan oppnås med praksis. Du vet når øynene "uncross" fordi øynene dine vil synes å "knipse" tilbake i fokus.

Tips

 • Praktisere i mørke forhold eller med øynene lukket kan hjelpe siden det er mindre for øynene dine til å fokusere på, derfor muligens gjør det lettere å holde øynene krysset.
 • Når du ser ned på nesen, mange mennesker har en tendens til å nesten lukke øynene. Husk å holde øyelokkene åpne, eller ingen vil være i stand til å fortelle at øynene dine er krysset.
 • Når du lærer å krysse begge øynene prøver å krysse bare ett øye for noen reell effekt! Start ved å se hardt med begge øyne til høyre eller venstre og deretter krysse øynene dine uten å flytte begge øynene tilbake til sentrum. Praksis i et speil. Når du kommer bra ut gjør dette fra begge sider du kan smack hodet og flytte ett kryss øye til den andre siden til stor effekt.
 • Noen mennesker er født med feiljustert eller "krysset" øynene, eller de utvikler problemet, kalt Skjeling, kort tid etter fødselen. Skjeling er en alvorlig bekymring. Hvis venstre ubehandlet den berørte person kan miste synet på det ene øyet. Heldigvis finnes det ganske effektive behandlinger, og krysset øynene med vilje ikke vil føre Skjeling.
 • Rett og slett bare fokusere på ett objekt mellom øynene. Den beste plasseringen vil være på broen på nesen om 1-3 inches bort!
 • Når du får følelsen av hvordan du krysse øynene dine, vil du være i stand til å gjøre det enkelt - og umiddelbart - når du vil.
 • Hvis du har eller har hatt "lazy eye", et øye tilstand som forårsaker det ene øyet ikke å bli jobbet nær så mye som den andre, kan du ikke være i stand til å krysse øynene siden det ene øyet er over dominant over den andre.
 • Omtrent alle kan krysse øynene til en viss grad, men det er ikke så merkbar på enkelte mennesker. Hvis du er en av dem, sjekk ut de relaterte Googles for andre triks du kan bruke til å blende publikum.
 • Hvordan vet du om du gjør det riktig? Du kan egentlig ikke se i et speil, fordi det vil føre til at øynene til "uncross." Den enkleste måten å sjekke er å ha en venn se deg og fortelle deg om dine øyne er faktisk krysset. Hvis du ikke ønsker å øve krysset øynene foran noen, ta et bilde av deg selv når du tror øynene krysset. Prøv å bruke en digital kamera eller mobiltelefon-kamera for å gjøre dette, slik at du kan se resultatene umiddelbart. Bare husk å ikke fokusere på kameraet. Ta hensyn til hvordan musklene arbeider når øynene dine er krysset, og prøve å huske hvordan de føler, slik at du kan gjøre det igjen. En alternativ måte er å sjekke om alt er uskarpt eller "doblet" eller ikke. Når du krysser dine øyne, har en tendens til alt annet blir uskarpe eller "doblet".

Advarsler

 • Hvis du prøver å fokusere på noe for nær ansiktet ditt, vil du sannsynligvis føle litt av belastningen på øynene. Mens legene sier det er ingen sannhet i myten om at øynene dine kan bli krysset, (se ekstern lenke nedenfor) kan du midlertidig skade øyet muskler ved å krysse øynene i lange perioder av gangen. For å unngå belastning, sørg for å gi øynene dine en pause hver så ofte mens du øver.
 • Noen ganger når du gjør dette øynene verke etterpå.