Wkino

Hvordan toalettpapir et hus

Noen gang ønsket å prank en venn? Få noen tilbake for å bli mener? Toalett tapetsering er en morsom, ufarlig prank som kan bli husket som en spennende opplevelse i årene som kommer.

Trinn

Hvordan toalettpapir et hus. Få massevis av toalettpapir.
Hvordan toalettpapir et hus. Få massevis av toalettpapir.
 1. 1
  Få massevis av toalettpapir. Kjøp din stash før skumring, så vil du se ganske mistenkelig kjøpe toalettpapir på 10:00 på kvelden. Den beste form for toalettpapir å få er doble ruller. Det varer mye lenger, slik at du kan vanligvis få fire eller fem kast over en moderat størrelse treet, og den tyngre vekten gjør det lettere å kaste presist. I tillegg en enkelt billig rull med toalettpapir vil bare få to eller tre kast enn et tre.
 2. 2
  Plukk en tid. Tiden bør være en der folk ikke er fortsatt oppe og går sine hunder. Sørg for å få informasjon om hvor sent nabolaget vanligvis forblir opp. Dette kan være svært nyttig, og noen ganger uten å vite hvor sent å gå kan være veldig flaut når du dukke opp et sted med en haug med poser. Ikke gå for sent, selv om! Hvis du venter for lenge, vil du få søvnig, og muligens sovne, noe som vil ødelegge natten!
 3. 3
  Tenk hvilken tid på året det er. Hvis det er om sommeren, hverdager er et must, som de fleste voksne vil gå til sengs ganske tidlig. I løpet av resten av året, er det godt å plukke en kveld når du har følgende fridag (for eksempel dagen før Spring Break, eller dager i løpet av Presidents 'helg er veldig gode dager å treffe). Husk at i løpet av sommeren må du holde opp ekstra sent, fordi mange folk vente til det er veldig sent å gå til sengs. Mye å velge hvor og når, avhenger av hvor du bor, så ta smarte avgjørelser!
 4. 4
  Ikke frik ut hvis du gjør støy når du ankommer huset. Hvis noen nyser, eller du snubler over en pinne, ikke bekymre deg. Ingen kommer til å stå opp midt på natten for en mindre støy. De vil imidlertid våkne opp og se ut av vinduet hvis støyen vedvarer. Så stoppe støyen ASAP, men ikke løpe unna.
 5. 5
  Trekke en lang arm bredden av toalettpapir fra rullen når du går for trær. Hold rullen som du ville holde en sykkel håndtak, men vertikalt. Kast rullen inn i treet. det skulle sti opp og over vakkert, og plunk på bakken på den andre siden. Gå til den andre siden, og gjenta ved behov. For busker, trail toalettpapir over dem, og skyv seddelbunker toalettpapir dypt inn buskene, for å gjøre det toalett tapetsert innvendig, og utvendig.
 6. 6
  Gjør skrift på ryggen av biler med toalettpapir (dette er valgfritt, og ganske lett). Finne ut hva du kommer til å stave. Det bør være fem bokstaver eller mindre. Du kan skrive, "vi vinner" eller noe lignende. Ikke skriv noe bety eller grusom, fordi hvis du blir tatt, kan det se mer ut som hærverk enn en prank. Anyways, trekk av nok toalettpapir, spytte på baksiden med få inches, og legg den på bilen. Det vil ikke sette merker, men det vil ta en stund for deg å få det riktig. Du kan også skrive på vinduer med bilvinduet maling. Pass på at det er den typen laget for bilvinduene slik at den ikke flekken. En vanlig ordtak å skrive er "Got'cha!"
 7. 7
  Rip små biter av toalettpapir av rullen og spre dem over hele plenen. Masse og masse små biter er veldig bra.
 8. 8
  Sørg for å kaste ruller over høye grener i trærne. Hvis du bare får de lavere grenene, kan det lett tas ned, vil du at hardt arbeid å bo for et par dager.
  • Merk: Hvis du treffer husene ofte, eller bare ønsker å gjøre en fantastisk finishen, gjøre noe kreativt som å knytte buer rundt lysene eller gjør smilefjes på oppkjørselen. Bruk fantasien!

Tips

 • Også være klar over huset. Er noen lys på? Er vinduene åpne? Husk at du fortsatt kan TP dem uten å bli fanget, bør du bare være ekstra forsiktig.
 • Reise i to eller flere grupper slik at du ikke vil ende opp selv.
 • Ta bilder på slutten for å beundre hjemme, så la fordi blitsen kan våkne opp eierne. Hvis noe er tvilsom, gjør det på slutten! Bare en advarsel, ikke sette disse bildene på nettet, kan noen slå dem i, og du kan bli fanget.
 • ALLTID gjøre det med venner og være kreativ (barberskum, gafler, makulert papir.) En annen ting er å skrive en melding på tunet med something.You kan bruke billig sjampo og vann. En siste ting: Vær billig, ha det gøy, og være smart om det!
 • Være stille. Det er så irriterende når du går TPing og folk er sprukket opp eller ha høyt hviske samtaler. Være høyt vil våkne opp naboer eller eierne av huset, og du kan bli fanget.
 • KONTROLLER at nabolaget / huset du kommer til å treffe ikke har 24 timers overvåkingskameraer. Hvis de ikke finne ut hvilken tid de går av og traff deretter. Hvis de prøver å være super stealth godt gjemt bak busker, trær, etc., og også ved å holde ansiktet dekket med en ski maske for eksempel. Eller du kan bare prøve et annet hus / nabolaget.
 • Bruk marineblå klær og sko. Du kan også bruke mørke greener, brune og grå (til en viss grad fordi det kan virke mistenkelig). Du kan se ut som en tosk, men navy blue (ikke svart - hvis du bruker svart og du blir tatt av politiet går til / fra, vil du se svært mistenkelig, og hvis noen passerer biler / naboer du ser, er du død) er flott kveld kamuflasje.
 • Vær forsiktig med hus som inneholder karnapper spesielt hvis du vil være lett å se gjennom dem.
 • Gjør det på en kveld det kommer til å regne så toalettpapir kjepper
 • Slitasje joggesko. Hvis du trenger å kjøre på fortau du ikke kommer til å være i stand til å kjøre ut en person med noe å beskytte sin fot. Du bør trene deg opp før å gå på tide å kjøre rolig på alle overflater. Stealth er et must når du rømmer noen i mørket.
 • Ta en sprayflaske med vann og tåke overflater som biler, vil papiret holde seg til det også.
 • Gå til huset. Hvis du kjører, og du blir tatt, kan de ikke kjenner deg, men de kan kjenne igjen bilen din! Hvis du må ta bilen, parkere den et par hus unna. Du kan også være lurt å dekke lisens plate så hvis de prøver å lese tallerkenen din, vil de ikke være i stand til. Bare sørg for å ta av dekselet snart. Teknisk sett er det ulovlig. Ta den av den andre du er ute av syne.
 • Med en person på hver side av bilen ruller inn under og de andre kaster spissen inntil hele bilen er dekket.
 • Hvis du gaffel vekke verftet sjekk for å se om det kommer til frost om morgenen, hvis så gaflene vil bryte når eieren prøver å trekke dem opp.
 • Satt ikke egg hus eller biler eller gjør peanøttsmør på offerets garasjeporter, dette resulterer i flekker, og det skreller maling av biler.
 • Vurdere å fokusere på kjente hus, snarere enn fremmede hjem. På den måten vil de tror det er en spøk, mens andre kan synes det er en forbrytelse.
 • Parker bilen vekk fra huset, noen hus har kameraer, og du ikke vil at de skal finne ut hvilken bil er ditt.
 • WRAP gjerdet, veve det, dekke det!
 • Lag klær med lysere farger under. På denne måten hvis du kjører kan du ta av deg mørk øverste laget og kaste den et sted. Da vil du bli sett på seg et nytt lys farge derfor folk vil ikke tro det var du som de så. bare gjøre dette hvis du kan snike deg ut av syne et øyeblikk. Hvis avhørt si at du så en person med en mørk skjorte løpe inn i skogen eller inn i et verksted. Jenter hvis du ha håret opp ta det ned raskt når du gjør ditt kostyme endring.
 • Hvis du vil, rull TP rundt en bil og få det vått å lage en "shell".
 • Kast papiret så høyt du kan, det gjør det ser mye bedre, og eieren vil ikke ha mulighet til å få alt ned.
 • Også, hvis det er snø gå baklengs å sidesteg dem og gjøre dem tror du gikk motsatt vei.
 • Igjen må du være rask, men ikke la uten beundrer arbeidet ditt. Sørg for å ikke bli fanget i fella ned mens du gjør dette.
 • ALDRI glemme dine forsyninger hvis noen går ut på deg, alltid ta det slik at du har en annen [tredje eller fjerde] skutt senere. Tildele noen rask denne jobben.
 • Kjøp noen normalt vev man snyter med, og spre det over hele plenen. Også de små rutene gjør det enkelt å lage bokstaver til å skrive ting.

Advarsler

 • Du kan bli fanget og banket opp. Hvis personen åpner døren og ser deg toalett tapetsering, er det beste å ikke run.That vil umiddelbart få deg en positiv ID. Hvis du ikke blir sett du kan kjøre inn i skogen hvis du er i nærheten, eller hoppe noen gjerder, og hvis det i en bil komme ut av syne da gjemme seg i noen busker før varmen stilner. Gjør alt du kan for å føre den personen så langt borte fra hjemmet som mulig. Du ønsker ikke dem til å anta at du bor der du faktisk gjør. Når du har mistet den personen, nøye gjøre veien tilbake til huset ditt.
 • Hvis en politibil kjører opp, kan du kjøre. Men først bør du vite om de er sannsynlig å jage etter deg, vil noen politifolk kjøre deg ned uten problem.
 • Husk at hvis du TP på nyttårsaften, vil folk trolig være våken til minst 12:30 Ikke målrette folk som har en fest.
 • Aldri skryter TPing et hus i offentligheten. Du kan bli fanget hvis ofrene avkom eller venner er der.
 • Sette telefonen på vibrate.You ønsker ikke en alarm gå av på telefonen, og vekke dem opp!
 • Pass på at du kjenner personen i huset godt eller annet de kan bli veldig sint ikke å forstå at dette var en spøk.
 • Før du TP huset, sørg for at det ikke er noen hunder. Bjeffer vil våkne opp eierne. Hvis det er en hund komme bort så fort du kan.
 • Enkelte stater kan faktisk vurdere dette en forbrytelse. Hvis det er tilfelle, kan det være lurt å vurdere å ikke gjøre dette i det hele tatt, men du bør sjekke med politimyndigheter i staten. hvis dette ikke bry deg, så lykke til, men bli advart om konsekvensene.
 • I de fleste stater, er TPing ikke ulovlig. Hvis det ikke er i din, kan politiet ikke gjøre noe. De vil spørre om du vet folk. Hvis du sier ja han ikke vil synes det er mistenkelig, bare en spøk på en venn. Det eneste du kan komme i trøbbel for er adgang forbudt på privat eiendom, eller portforbud hvis du er mindreårig.
 • Hvis du er sammen med andre sørge for at de aldri vil fortelle noen.
 • Ikke noen gang kaste egg på hus eller biler, vil det ta maling av ting. Som regnes som hærverk. Du kunne ha bøter, og et kriminelt rulleblad for det.
 • Ikke TP et hus hvis eieren ikke finne disse typer vitser morsomme. I noen tilfeller kan TPing virke veldig uhøflig og gjøre at du ser ut som en uvitende person.
 • Aldri skrive på innkjørsler eller murstein med noe. Noen ganger er det ikke kommer av.
 • Ansette bruk av "codenames." Huseiere har fanget TPers fordi de hørte TPers ringer sine venner "ved navn" i gården. Naturligvis TPers er vanligvis kjent av medlemmer av utsatt husholdning.
 • Ikke ta for lang tid. Prøv å gjøre dette så fort du kan, fordi hvis noen som du ikke tping spots deg, vil de kaller naboene og fortelle dem at de blir toalettet tapetsert
 • Ikke prøv å kaste toalettpapir over huset ved hjelp av kast-metoden til slutten, og ikke overdriv eller folk vil våkne opp.
 • Alltid være forsiktig, noen av folket vil ikke sette deg rulle sine hjem.
 • Se etter spesialtilbud våre skilt og vurdere muligheten for at gå på noens plenen i noen tilfeller kunne skade den.

Ting du trenger

 • Ryggsekk eller søppelsekk
 • Lookout sted
 • Plasser å skjule toalettpapir
 • Mørke klær
 • Toalettpapir!
 • Et flagg for å markere seieren!
 • Gafler til å holde seg i front yard.
 • Eventuelt ta med et videokamera for å spille inn (bare husk, gjelder dette som "bevis").