Wkino

Hvordan rense en vask som drenerer sakte

De fleste bathroom sink tresko er et resultat av hår og gunk rett under tappepluggen som kan fjernes enkelt ved hjelp av en hjemmelaget verktøy.

Trinn

Hvordan rense en vask som drenerer sakte. Klipp av rett underdel fra en wire kleshenger (der et par bukser ville henge) ved hjelp av en tang eller avbitertang.
Hvordan rense en vask som drenerer sakte. Klipp av rett underdel fra en wire kleshenger (der et par bukser ville henge) ved hjelp av en tang eller avbitertang.
 1. 1
  Klipp av rett underdel fra en wire kleshenger (der et par bukser ville henge) ved hjelp av en tang eller avbitertang. Hvis du bare har en tang du kan bøye metallet til det klikker der du vil at den skal bryte.
 2. 2
  Fashion et T håndtak i den ene enden stor nok til å holde på.
 3. 3
  Bøye litt krok i den andre enden omtrent en fjerdedel av en tomme bred. Du vil ha det akkurat bred nok til å fange opp gunk men ikke stort nok til å bli sittende fast i avløpet.
 4. 4
  Fisk på kroken ende ned i avløpet og begynner å føle rundt. Du trenger ikke å gå veldig langt siden det meste av håret og goo bli fast i avløpet mekanisme.
 5. 5
  Mest avløp har et pluss-tegn formet renne med fire hull rundt det. Bruk verktøyet nøye i hvert hull og prøver å henge seg opp håret klumper og dra dem ut. Det kan ta litt øvelse, men du vil snart få taket på det.
 6. 6
  Hvis du føler at verktøyet er fast på noe bare skyve den inn igjen, og vri det til det kommer ut lett.
 7. 7
  Hold gjør dette til du ikke føler noe mer hår eller hindringer i avløpet.
 8. 8
  Sett håret i papirkurven.
 9. 9
  Slå på kranen, teste avløp og skyll ut vasken. Du bør finne det drenering akkurat som ny.

Tips

 • Hold verktøyet hendig under skapet og bruke den når som helst vasken begynner å tette opp eller kjøre sakte.
 • Før grave rundt i avløpet for å rense den ut med en ledning, kan du prøve å helle en kopp eddik ned i avløpet. Det vil lukte litt som eddik i ca en dag.
 • For en renne med en dårlig lukt, hell ca en 1/4 kopp (kanskje litt mer) av natron i avløpet og en kopp eddik. Det vil lukte litt som eddik i ca en dag.

Advarsler

 • Hvis du fisker ut en haug med hår og avløp fortsatt går sakte eller holder tett, kalle en profesjonell. Noe må være galt lenger ned linjen.
 • Hvis du brukte avløp renere eller andre giftige stoffet før du prøver denne teknikken, må du bruke gummihansker og sette noe du fjerne fra sluket i en plastpose som du kan forsegle opp og ta til papirkurven, utilgjengelig for barn eller dyr.

Ting du trenger

 • En tang eller sterk avbitertang
 • En wire kleshenger
 • Gummihansker og en plastpose (hvis renne renere ble brukt rett før)