Wkino

Hvordan du gjenoppretter vannstrømmen til et tett kjøkken avløp

Når vannføringen er tett i ditt kjøkken avløp, se om du kan fikse det selv før du ringer ut rørlegger.

Trinn

Hvordan du gjenoppretter vannstrømmen til et tett kjøkken avløp. Innse at når vannet ikke renner gjennom avløpet ditt, er det fordi det er en haug med skrot og søppel tett opp i et av rørene.
Hvordan du gjenoppretter vannstrømmen til et tett kjøkken avløp. Innse at når vannet ikke renner gjennom avløpet ditt, er det fordi det er en haug med skrot og søppel tett opp i et av rørene.
 1. 1
  Innse at når vannet ikke renner gjennom avløpet ditt, er det fordi det er en haug med skrot og søppel tett opp i et av rørene. Den tette kan være hvor som helst i avløpsrør, ikke bare begrenset til kjøkkenet. Selv om sjeldne, kan det også være i lufteledning ført til taket, slike blokkeringer vanligvis føre sakte drenering rør i stedet for helt blokkert rør (akkurat som sakte flyter bensin fra en gass kan når ventilen er lukket).
 2. 2
  Hair tresko. For badekar, dusj og servanter, kan en rimelig piggete plast peilepinnen gjøre triks (f.eks "Zip-It"). Disse dipsticks er ofte begrenset bruk som mothaker er lett ødelagt.
 3. 3
  Prøv en stempelet. Flytende avløp rengjøringsmidler vanligvis inneholder lut eller andre farlige, etsende kjemikalier, og noen ganger skade eldre typer rør, og er giftig for fisk. Det er imidlertid noen få jord-vennlige enzymatiske pulver tilgjengelig (men de tar vanligvis 24 timer eller så å jobbe, og ofte er ineffektive på sta tresko).
 4. 4
  Holde på den. Stempler kan arbeide på upstroke eller downstroke. Stuper ned øker trykket over tresko og presser det ned i avløpet (mens bryte det opp), på upstroke trykket over den tette blir lavere enn trykket under den tette (som deretter kan brytes opp og stige opp i bunnen av vasken, der du kan samle det og kast den i søpla).
 5. 5
  Forsegle sekundære åpninger. Ved arbeid på en dobbel kjøkkenvask med to sakte beveger seg eller tilstoppede avløp, enten lukke opp en side med en våt fille - eller bruke to støt på en gang (kanskje med en venns hjelp), presser ned og trekke opp sammen. På en vask med en overflow hull tettes hullet med en våt klut (eller bare hånden) mens stuper i avløpet. Unnlatelse av å blokkere eventuelle sekundære åpninger resulterer i et betydelig tap av trykk fra stempelet, sannsynligvis forlater den tette på plass, og kan føre vann til å løse ut fra åpningen. Hvis du ikke løsner den tette med et stempel, og de sekundære åpninger tettes, prøve å legge litt vann i vasken rundt stempelet, da dette kan bidra til å forsegle forbindelsen til vask / sluk. Hvis stempelet fortsatt ikke virker, kan den tette være forbi kloakk luftventilen til taket, og kraften av plung din er rett og slett går opp ventilen.
 6. 6
  Dersom stempelet ikke fungerer, må du kanskje slange det. Men først sette en bøtte under fellen under vasken, og fjern fellen ved å skru kontaktene. (Forhåpentligvis du ikke har brukt noen av etsende kjemikalier på tette. Hvis du har, være ekstremt forsiktig og bruke beskyttende hansker, briller og klær.) Tøm fellen av eventuelle tresko. Hvis vannet tappes fra vasken da fellen ble fjernet, og fellen ble ikke tett, så problemet er lenger ned i avløpet. Dette er nesten helt sikkert tilfelle i en dobbel vask der begge sider er tilstoppet (siden hver side vanligvis har sin egen felle).
 7. 7
  Kjøp en "slange" (også kjent som et avløp rengjøring auger). Typiske størrelser for hjemmebruk range 15-50 '. 25 'er vanligvis mer enn nok. Noen er manuell, noen elektrisk, noen er hybrider, og andre er automatisk. Hybrider kan hånd cranked, eller festet til en elektrisk hånd drill. Med mindre du trenger å jobbe med avløp ofte, er det trolig best å starte med en billig manuell slange. I de fleste tilfeller er en drill vedlegg over-kill, kan komme i veien, og blir en mer element som kan trenge rengjøring.
 8. 8
  Sett slangen inn i avløpsrøret der du fjernet fellen (lettere enn fra sluket i bunnen av vasken), og når du møter motstand, rotere snake med klokken. Hvis det begynner å bevege seg fremover lett igjen, har du sannsynligvis bare trykke en sving i røret. Hvis ikke, fortsetter å slå og skyv frem til å skjære gjennom og fjerne tresko. Aldri jam en slange hardt som dette er neppe å tømme tette, og kan skade slangen.
 9. 9
  Når du henter en slange fra røret, være forberedt på det som skal dekkes i den mest skammelige, svart, stinkende kloakk-linjen slam (selv for kjøkken avløpsrør). Slanger er spenstig av natur, når tuppen av slangen kommer ut, sørg for at den ikke har en mulighet til å piske rundt, eller du og omgivelsene vil bli sprayet med slam. Cussing vil følge.
 10. 10
  Noen ganger tresko kan være lettere nærmet seg med en slange fra luftventilen på taket. Kortere slanger kan være ute av stand til å nå den tette fra taket, men.
 11. 11
  Dersom slangen ikke når tette, se etter en ren ut (skru en plugg i avløpsrøret i kjelleren) lenger ned i avløpet der slangen kan settes inn.
 12. 12
  Sakte avløp. En plugget luftventilen vil føre synker å renne sakte. Hvis slangende avløpet ikke hjelper (spesielt der vasken avløp, men veldig sakte), kan en luftventilen hindring være årsaken. Du må kanskje slange ut lufteventilen fra taket.
 13. 13
  Noen ganger kan det være et problem med skråningen av avløpsrør (selv om avløp koder er laget for å forhindre dette, ikke alle rørene er opp til kode). Sjekk den synlige delen av avløpsrøret (i kjelleren) for sagging avløpsrør. Det kan hjelpe å legge rør-hengende bånd for å sikre at det er en jevn nedadgående skråning i retning av ønsket vannmengde.
 14. 14
  Selv om stemplene er en standard måte å stake opp en tett toalett, kan de være rotete å rengjøre etterpå. Tid og vann alene kan ofte stake opp en tett toalett. Vanligvis problemet er en kombinasjon av avføring og toalettpapir. Over tid, myker vann logget toalettpapir og bryter hverandre. Sett omtrent to liter i en bøtte og hell vann direkte i bollen. Ideen er å helle vann så raskt som mulig, men ikke så kraftig som å forårsake sprut ut. Dette kan noen ganger skape mer kraft enn en flush alene kan utrette. Hvis ingenting ser ut til å bevege seg mye, vent ca en halv time før du prøver igjen. Gjenta om nødvendig. Denne metoden er nesten alltid effektive, i tid, men det kan ta flere timer å jobbe. Tålmodighet er nøkkelen. Hvis du ikke har tid, vil et stempel som regel gjøre susen. Sviktende det, kan det være lurt å kjøpe en spesiell toalett auger, som skiller seg fra en standard slange i at det er kort, og festet til et tre 'stang.
 15. 15
  Hvis dette er ditt kjøkken vasken, og det har blitt koblet fra å kjøre søppeltømming. Hvis du allerede har prøvd en slange (se ovenfor), og får stadig mat, men du kan ikke rense avløpet, hva jeg har gjort, er hektes linjen fôring ismaskin, eller oppvaskmaskin, feste en 1/4 tommers hardt, gjennomsiktig fleksibel tube på denne tilkoblingen (om en 10 fots stykke) hekt deretter din avløpsrør fra veggen / gulvet, og fisk røret så langt ned i røret som du kan, når det stopper å gå ned i røret, satte en fangst kan under åpningen å fange noen tilbake flyten av vann / mat. slå på vannet, og skyv røret fram og tilbake.. Hvis du får røret ned til maten blokk-up, bør det sprenge useriøs ut av veien. Og det beste er at du ikke bruker noen kjemikalier. (Noen føler seg fri til å skrive om dette, så det er fornuftig, og fikse skrivefeil og stavemåter)

Tips

 • Husk at alle avløp i huset er koblet til. Bare fordi vannet ikke renner for kjøkkenet betyr ikke blokkeringen er på kjøkkenet. Det er derfor du trenger en veldig, veldig lang slange (men sjekk for "cleanouts" i utsatte rør, som gir mulighet for slanger som skal settes ytterligere ned i avløpet). Den tette kan være hvor som helst, fra bare noen få meter ned fra vasken eller utenfor huset i avløpssystem.
 • Natron og eddik er gode måter å rense et tett avløp.
 • En annen årsak til dårlig drenering vasker er utilstrekkelig lufting. Den lokale offentlige bibliotek vil sannsynligvis ha et utvalg av bøker om rørleggerarbeid som kan kaste lys over din egen trist sak.
 • Hvis problemet vedvarer og du må ringe en rørlegger, se rørlegger. Han / hun er vanligvis svært samarbeidsvillig, og vil svare på eventuelle spørsmål du stiller. Plenty av mennesker forlate sine rørleggere alene, du kan lære mye, så ikke gå glipp av disse mulighetene!

Advarsler

 • sørg for å ha på vernebriller eller briller, spesielt når du bruker noen form for kjemikalier. hansker og lange ermer er også en god idé
 • selv om det kan virke umulig, har skaden blitt bevist plausibel. Opptre med varsomhet.
 • kjenne dine rør, kjemiske avløp rengjøringsmidler er vanligvis svært etsende og vil ha en skadelig innvirkning på metallrør som støpejern.

Ting du trenger

 • Stempel (r)
 • Trashcan (å avhende gunk)
 • Friend (for dobbel vask)
 • Hånd (for vasken på badet)
 • Bøtte (for stempelet backup)
 • Renne Rengjøring Auger (hvis bøtte måte ikke virker)
 • Pipe hengende stropper (for å hjelpe til med pipe "skrå")