Wkino

Hvordan fjerne maling fra messing inventar

Eldre boliger ofte har messing varmluftsuttak deksler, vindu håndtak og låser, og dørhåndtak som har blitt dekket med maling. Her er en enkel måte å avsløre din antikke skatter og la dem skinne.

Trinn

Hvordan fjerne maling fra messing inventar. Fjern de malte messing inventar fra døren eller vinduet.
Hvordan fjerne maling fra messing inventar. Fjern de malte messing inventar fra døren eller vinduet.
 1. 1
  Fjern de malte messing inventar fra døren eller vinduet.
 2. 2
  Legg noen kamper på en gang i en gammel kjele som du ikke bryr deg om. [Kjelen skal ikke være aluminium. Porselen eller rustfritt stål eller glass er egentlig de eneste akseptable materialer. Aluminium vil reagere i unpredicatble måter med eddik og messing.] Sett kjelen på en brenner av ovnen eller på en elektrisk komfyr eller kokeplate som du kan plugge i utendørs eller i et godt ventilert garasje.
 3. 3
  Hell hvit eddik i pannen til det dekker de malte stedene.
 4. 4
  Slå brenneren på og bringe eddik til en langsom koke, deretter slå til et oppkok. Malingen vil begynne å mykne og separere etter noen få minutter. Må ikke koke stykker som ikke er solid messing i lange perioder, eddik vil begynne å oppløse messing platekledning på områder som har blitt tynnet ved bruk, trekker dvs. sash (vinduet håndtak).
 5. 5
  Fjern en av bitene med tang og legg på avisen.
 6. 6
  Iført solide gummihansker og bruker 002 stålull, gni av malingen. Bruk bambus spydene, tannpirkere eller en stålbørste til å få inn noen vanskelige sprekker.
 7. 7
  Fortsetter å tørke med 000 stålull før malingen er borte.
 8. 8
  Gjenta for gjenværende inventar, legge til flere kamper i potten når du går for å forhindre "over mat '.
 9. 9
  Polere terminlisten med brasso, hvis det er nødvendig.

Tips

 • Gjør dette på en dag når du kan åpne vinduene og slå på en fan. Lukten av ulmende eddik kan være overveldende og siver inn i håret og klærne.
 • For store inventar som vent deksler, bruk en billig langpanne.

Advarsler

 • Ikke bruk gryte eller panne til matlaging, uansett hvor godt du rengjør den. Gammel maling har en høy sjanse for blyholdig. Bly er poisonus og kan forårsake hjerneskade hos barn og reproduksjonsskader til voksne.
 • Det er ikke tilrådelig å bruke denne teknikken på skruene. De fleste Messingskruene er ikke solid messing, men tynt belagt. De vil miste alle spor av messing i løpet av minutter.
 • Inventar vil være varmt når fjernet fra kokende eddik - sørg for at du er iført tunge vernehansker.