Wkino

Hvordan kle tapet fra puss og lekte

Ikke leie dyrt utstyr - du trenger aviser, bøtte (r) av varmt vann, en lang håndteres svamp mopp, scrubby svamp, vanlige svamper, en sparkel skrape og tid!

Trinn

Hvordan kle tapet fra puss og lekte. Plukke ditt sted, spredt ut aviser på gulvet (eller en presenning, malers dropcloth, gamle dusjforheng, etc);.
Hvordan kle tapet fra puss og lekte. Plukke ditt sted, spredt ut aviser på gulvet (eller en presenning, malers dropcloth, gamle dusjforheng, etc);.
 1. 1
  Plukke ditt sted, spredt ut aviser på gulvet (eller en presenning, malers dropcloth, gamle dusjforheng, etc);
 2. 2
  ganske godt suge svamp mopp i bøtte med varmt vann og Start på toppen av en vegg - stiger kan være nødvendig for å nå den øvre delen med svamp mopp. "Mopp" veggen liberalt, men ikke slurvete - arbeider på en 4 "X 10 'seksjon av gangen har fungert bra for oss.
 3. 3
  Vent 10 minutter eller så - Finn noe nyttig å gjøre, men ikke forstyrrende! Liker, legge ut aviser for neste avsnitt - eller dersom tapet har vært på plass i lang tid, ved å vente 10 min, kan du også remop veggen..
 4. 4
  Når papiret har begynt å løsne, komme opp på stigen med skrape din og begynne å lett skrape papiret off - Vanligvis kommer det av lett og i store biter. Noen ganger er det ikke, men -
 5. 5
  Men så lenge tapet er våt og formbare, arbeide på det en stund, og har din scrubby svamp hendig å hjelpe det sammen;
 6. 6
  Dersom tapet ikke kommer løs, remop veggen med friskt varmt vann, og ta en 10-min. bryte - og
 7. 7
  Prøv på nytt. Hvis det fortsatt ikke kommer løs, remop det og gå videre til neste avsnitt, slik at denne veggen suge en stund.
 8. 8
  I en perfekt verden, fungerer denne metoden stor på kort tid. Det har for meg på godt over to dusin rom i min levetid. Når tapet er OFF, tørke det ned en eller to ganger med CLEAN / FRESH varmt vann.
 9. 9
  Tro det eller ei, fungerer denne metoden, og er relativt billig. Og det er grundig. Men det er tidkrevende. Men så, så er kostbar metode.

Tips

 • Hvis du kommer til et sted som ikke kommer av med vann alene, bruk en 50% eddik løsning, fortsatt varm eller varm. Det vil lukte opp rommet, men gjør underverker for å løse opp herdet, gamle lim. I motsetning til gips, trenger du ikke å bekymre deg for å mette veggen, så suge ned vanskelige flekker flere ganger med eddik løsning og komme tilbake til det i noen minutter eller timer.
 • Fjern møbler, gardiner, osv. fra nærområdet, da dette er en slurvete, rotete oppgave. Fukte moppen i varmt vann ofte. Erstatte vannet med HOT så ofte som nødvendig. Det er det varme vannet som løser den gamle pastaen. Noen ganger er det 3 + lag av tapeter under, og tilbake på 20-tallet, brukte de en fantastisk lim basert på eggehviter eller noe, og det laget er vanskelig å fjerne - så suge, skrape og gni med en scrubby svamp gjentatte ganger etter behov. Før du bruker den nye veggen dekker av ditt valg, vakuum godt! Det vil være rester av den gamle tapeter dukke opp i tepper for år, hvis du ikke gjør det. Hvis du bor i en gammel eller historiske hus, lagre eventuelle largish utklipp av tapet for din "Old House Scrapbook '!

Advarsler

 • Mange av de eldre bakgrunnsbilder inneholdt arsen, samt tvilsomme elementer i lime - ikke la dine barn eller kjæledyr ta del i det rene vannet eller bakgrunnsbilde utklipp!

Ting du trenger

 • Gammel svamp mopp (s), aviser / presenning, etc., scrubby svamper, tapet skraper eller sparkel, stige, bøtter med varmt vann, tid, tålmodighet