Wkino

Hvordan fikse et toalett

En komplisert prosedyre gjort enkelt hvis du tar det ett skritt av gangen.

Trinn

Hvordan fikse et toalett. Slå av vannet til toalettet ved å vri på stengeventilen til høyre til den stopper.
Hvordan fikse et toalett. Slå av vannet til toalettet ved å vri på stengeventilen til høyre til den stopper.
 1. 1
  Slå av vannet til toalettet ved å vri på stengeventilen til høyre til den stopper. Ventilen bør plasseres noen få inches over gulvet til venstre når du møter på toalettet.
 2. 2
  Ta av lokket på beholderen og oppbevar den ut av veien slik at det ikke blir brutt. Vær veldig forsiktig fordi de ikke er en standard element som lett kan skiftes ut, spesielt hvis du har et eldre toalett.
 3. 3
  Skylle toalettet holde håndtaket ned for å tømme så mye vann som mulig fra tanken. Hvis håndtaket er brutt, kommer inn i tanken, og trekk i kjeden som er koblet til klaffen ved senteret av tanken. Tømme resten av vannet med en svamp eller klut og vri den ut i bollen, badekaret, eller en bøtte.
 4. 4
  Koble vannledningen fra fylleventilen og stengeventilen ved å skru komprimering nøtter mot klokken. Du kan bruke en halvmåne skiftenøkkel til å gjøre dette. Kast tilførselsledningen.
 5. 5
  Fjern fylleventilen ved å fjerne låsemutteren som er i bunnen av tanken og deretter å trekke den rett opp og ut av tanken. Det kan være en liten vann-linje festet til et stigerør i sentrum av tanken, bare løsne den og den vil komme ut med fylleventilen. Kast.
 6. 6
  Ta beholderen fra skålen ved å fjerne de to bolter som går gjennom bunnen av tanken og gjennom baksiden av bollen. Vær oppmerksom på at noen toaletter har tre boltene som holder tanken til bollen. Du trenger en skrutrekker og skiftenøkkel eller tang til å fjerne disse. Når mutrene er fjernet fullstendig, omhyggelig plukke rett opp på tanken for å separere det fra skålen. Igjen være forsiktig for ikke å skade tanken fordi de ikke er universell, og du vil mest sannsynlig nødt til å erstatte hele toalettet om tanken blir ødelagt (de fleste jernvareforretninger bære erstatning tanker nå).
 7. 7
  Fjern pakningen fra bunnen av tungen montering (det slags ligner Apollo Lunar modulen) og fjern låsemutteren holder flapper forsamlingen til tanken. Løft flapper forsamlingen ut av tanken og kast.
 8. 8
  Hvis håndtaket er brutt, fjern låsemutteren fra innsiden av tanken og deretter fjerne håndtaket sammenstillingen. Låsemutteren har omvendt tråder, og dermed må du slå den med klokken for å fjerne. Kast.
 9. 9
  På dette punktet bør du ha en helt strippet ut tanken. Inspisere den for sprekker. Hvis det er sprukket erstatte hele toalettet. Selv om det ikke lekker nå vil det til slutt bryte og fylleventilen vil kjøre vidåpne, som vil oversvømme ditt hjem. Denne typen ting har en tendens til å skje når du er borte i lengre perioder av gangen.
 10. 10
  Ta bollen fra gulvet ved å fjerne de to nøtter fra flensboltene. De kan være skjult under caps, om så bare lirke caps løs med en skrutrekker. Det er ikke uvanlig for disse å være korrodert og umulig å fjerne med en skiftenøkkel. Hvis dette er tilfelle, kan det hende du må kutte flensforbindelsesskruer med en baufil eller (hvis du har en) en Dremel eller lignende verktøy med en cut off hjulet. Bare hold bolten fremdeles med tang og klippe den av under mutteren. Motstå fristelsen til makt trekke toalettet fra flensen hvis du ikke kan løsne begge boltene, du vil sannsynligvis ende opp med å bryte flens, bruke Dremel eller baufil!
 11. 11
  Plukk rett opp på bollen og legg den i en slags drypp panne eller i badekaret (vær forsiktig så du ikke chip eller riper i badekar hvis du plasserer den i det. Tips bollen forover og bakover flere ganger for å tømme vannet fra bollen samt vann i fellen.
 12. 12
  Skrape lakkseglet fra bunnen av bollen og av av flensen på gulvet med en sparkel. Hvis det er noen fremmedlegemer fast i bollen, bør du være i stand til å fjerne dem nå. Hvis objektet er for stor til å passere gjennom åpningen i bunnen av bollen, bruker et toalett slange eller ledning henger for å skyve den tilbake gjennom fellen og fjerne det topside.
 13. 13
  Inspisere flensen. Hvis det er brutt kan du kjøpe en "nøkkel" eller en reparasjon ring for å fikse det. Skiftenøkkel glir under flensen på den ødelagte side og skaper en slags bro til å holde flens bolt. Ringen er en komplett sirkel som har hull i den for flensboltene og har også bestemmelser for å skru den på gulvet. Hvis du bruker en reparasjon ring, vil du ønsker å forsegle den med en perle av silikon caulk slik at det ikke vil lekke. Rengjør flensen grundig og bruke caulk, deretter plassere ringen over flensen og skru den ned. En rocking toalett betyr vanligvis en ødelagt flens.
 14. 14
  Nå som alt er fra hverandre, inspiseres for skader, og når flensen er klar, kan du sette det hele sammen igjen. Hvis du må løpe ut å kjøpe nye komponenter for toalettet ditt, dekke åpningen i gulvet med plast for å hindre kloakk gasser fra inn ditt hjem. Noen mennesker stappe en fille i åpningen stedet for å dekke den med plast. Dette er greit, men vær sikker på at du husker å fjerne den før du bytter toalettet!
 15. 15
  Plasser nye flensforbindelsesskruer i sporene i flensen. De bør ha en plastskive som er utformet for å holde dem på plass. Hvis de ikke gjør det du kan kutte noen fra en kaffe kan lokk. Bruk en fjerdedel som en mal og kutte to ut ved hjelp av et verktøy kniv. Skjær et kryss i sentrum. plasser bolt i flensen og holder det med én hånd mens du presser skiven ned med den andre til det berører flens. Disse vil hjelpe holde bolter oppreist og også holde dem fra å falle gjennom hvis det ikke er gulvet under flensen på det tidspunktet (det skjer).
 16. 16
  Plasser en ny voks ring sentrert på flensen og (etter at du fjerne plasten eller fille dekker åpningen) settes bollen ned igjen ved forsiktig fôr flensboltene opp med hullene i foten av bollen. Trykk ned og bruke en liten vridning bevegelse for å spre voks. Plasser metallskiven og låsemutteren på flensen bolten og stram, men vær forsiktig så ikke skruene som du kan lage sprekker i bunnen av toalettet eller bryte flensen. Bare koselig det nok til å holde toalettet fra rocking. Du må kanskje mellomlegg i bunnen av toalettet hvis gulvet er ujevnt. Skyv shims inn til lun og deretter klippe dem av selv med den siden av bollen med et verktøy kniv. Hvis du skal bruke caps, og deretter sette basen for hetten mellom bollen og metallskiven før du trekker til mutteren. Basen for hetten skal merkes med "This Side Up".
 17. 17
  Montering av tanken er det motsatte av fjerning. Vær forsiktig så du ikke over stramme som du kan sprekke tanken eller bolle. Over innstramming kan faktisk føre til lekkasjer, også. For hånd pluss om en halv omdreining er vanligvis nok. Når du strammer tanken til bollen, bytter side til side mens du strammer for å sikre et jevnt trykk. Pakningen under flapper vil være svampete så det kan være lurt å legge litt press på tanken mens du strammer skruene. Når tanken er satt til bollen (Kina til Kina kontakt) deretter for hånd press på skruene bør være rikelig. Monter tanken skruene som følger-Metal vaskemaskin etterfulgt av gummi skive, sett gjennom tanken og bolle, metallskiven deretter låse mutteren. Gummiskiven vil tette mot gulvet i tanken. Alle komponentene vil komme med illustrerte retninger.

Advarsler

 • Vask hendene grundig når du arbeider på toalettet. Vask dem ofte.
 • Hvis noe bryter, være svært påpasselig med å få kuttet. Kantene vil være meget skarpe.
 • Sørg for å dekke åpningen i gulvet for å hindre kloakk gasser fra inn ditt hjem og sørge for å fjerne den før du bytter bolle på åpningen.
 • Sjekk og kontroller for lekkasjer.
 • Hvis du har problemer med å fjerne toalettet, ansette en profesjonell skader kan bli kostbart.

Ting du trenger

 • Fyll Valve
 • Flapper Assembly
 • (Hvis nødvendig) Handle Assembly
 • Voks ring
 • Tilførselsledning
 • Plast for å dekke åpningen eller en stor fille å ting i åpningen.
 • Wrench
 • Skrutrekker
 • Tenger