Wkino

Hvordan lage selvlysende maling

Lær hemmelighetene til å tjene glow-in-the-dark maling. Det er så enkelt, og du kan spare mye penger.

Trinn

Hvordan lage selvlysende maling. Få gløden-in-the-dark pulver.
Hvordan lage selvlysende maling. Få gløden-in-the-dark pulver.
 1. 1
  Få gløden-in-the-dark pulver.
 2. 2
  Glow pulver kommer i ulike karakterer som spenner fra grad 0 på den høye enden til klasse 7 på den lave enden. Den største forskjellen mellom karakterene er lysstyrken i forhold til kostnad. Innenfor hver klasse, er det ulike partikkelstørrelser tilgjengelig fra 8 micron til 60.000 micron. Større partikler er lysere, men også gjøre en grovere maling som kan så flekkete.
 3. 3
  Hvis du planlegger å bruke et vannbasert medium, så må "belagt glød pulver" også kjent som "belagt fosforskimrende pigment". For løsemidler eller oljebasert medier, kan du bruke standard eller usorterte glød pulver.
 4. 4
  Skaff en maling medium
 5. 5
  Når du velger en maling medium, se etter en maling som er klart, tykk, og har ingen UV-filtre lagt. Løsemiddelbaserte medier har skadelige gasser og er ikke trygt for barn og kan ta fyr. En vannbasert medium er anbefalt for bruk innendørs, eller i barnas rom eller med barnas håndverk. Vurder å kjøpe en medium som er spesielt designet for å suspendere selvlysende pigment.
 6. 6
  Tilsett 20% av volumet av gløde pulver å male medium.
 7. 7
  Rør og du er ferdig.
 8. 8
  Avhengig av pulver / medium kombinasjon, kan den nye mix eller kanskje ikke har holdbarhet. Derfor bare blande hva du kan bruke i løpet av en time.
 9. 9
  Ferdige.

Tips

 • Legg merke til at mens pulveret er vanligvis selges av unse (veiing), maling er vanligvis selges i unser (volummål). De to målingene ikke korrelerer.

Advarsler

 • Mens gløden pulver er stort sett trygge, kan de utgjøre innånding farer. Også mange medier har andre farer. Derfor jobber med glød maling er ikke hensiktsmessig for prosjekter som involverer barn.

Ting du trenger

 • Glow in the dark pulver