Wkino

Hvordan lage en papirhatt

Ta et stykke avis og en porsjon fantasi og du kan bli noen helt annet! Vel, kanskje ikke, men å lage et papir lue kan være masse moro og gjør et stort prosjekt for barna. Bruk den resulterende papir lue som du rolle spiller din favoritt pirat, sjømann, prest - hva fantasien bestemmer at dette hat vil være, og det hele fungerer godt

Trinn

Hvordan lage en papirhatt. Begynn med en full ark med avisen.
Hvordan lage en papirhatt. Begynn med en full ark med avisen.
 1. 1
  Begynn med en full ark med avisen. Du kan bruke en annen type papir, men det må være omtrent like stor som en avis side for å passe de fleste hoder.
 2. 2
  Fold på midten vertikalt press. Fold på midten vertikalt press. Din avis side skal ha to bretter i det - en vertikal, kjører nedover ryggraden av seksjonen, og en vannrett, der delen er brettet i to. Pass på at den vertikale press er lukket, og plassere den på toppen av din arbeidsplass (slik at det blir vannrett).
 3. 3
  Brett den ene stolperoten ned langs midtlinjen. Jo kortere fold i avisen skal nå være i gang vertikalt. Grab et hjørne og kaste seg ned langs midtlinjen, og skaper en diagonal krøll.
 4. 4
  Brett den andre øverste hjørne ned langs midtlinjen. Brett den andre øverste hjørne ned langs midtlinjen, og skaper en diagonal krøll.
 5. 5
  Brett opp nederste kant på siden. Brett opp den nederste kanten av siden, øverste laget bare. Brett opp med om lag to eller tre inches (5 til 7,5 cm).
 6. 6
  Snu papiret. Snu papiret.
 7. 7
  Brett i en av ytterkantene. Fold i venstre utenfor kanten. Go to eller tre inches (5 til 7,5 cm) mot midten av hatten.
 8. 8
  Fold i den andre ytterkanten. Fold i rett utenfor kanten. Gjør fold samme bredde som den første utenfor kanten du kastet.
 9. 9
  Juster til å passe. Avstanden mellom ytterkantene kan justeres, mer eller mindre, for å passe hodet.
 10. 10
  Brett opp nederste kanten. Brett opp den nederste kanten av papiret. Dette fold bør være lang nok til å dekke foldene du gjorde i trinn 7 og 8.
 11. 11
  Åpne lue. Åpne lue, og legg den på hodet.
 12. 12
  Dekorer (valgfritt). Legge til farger, glitter eller andre utsmykninger hatten.
 13. 13
  Ferdige.

Tips

 • Du kan tape dine folder for å gjøre dem mer holdbare.
 • Du kan også prøve dette med andre typer papir, som for eksempel bygging papir eller aluminiumsfolie. Bare pass på at produktet vil være stort nok til å passe hodet.

Ting du trenger

 • Ett ark med avis eller annet papir