Wkino

Hvordan å knytte en løkke

En løkke kan brukes som en skremmende verftet dekorasjon under Halloween eller for å forbedre din fiske eller båtliv. Hvis du bruker løkke til pynt, kjenner loven før du fortsetter - noen stater vurdere å vise en løkke til å være truende og har gjort det ulovlig Ikke bind en løkke rundt halsen i noen omstendigheter, selv om det er en spøk.. Hvis du ønsker å vite hvordan å lage en løkke, følger du disse trinnene.

Trinn

Hvordan å knytte en løkke. Plasser tauet på et flatt underlag i form av bokstaven "c".
Hvordan å knytte en løkke. Plasser tauet på et flatt underlag i form av bokstaven "c".
 1. 1
  Plasser tauet på et flatt underlag i form av bokstaven "c". Finn et holdbart tau som er minst tre meter lang.
 2. 2
  Danne en "s"-form med tau. La ledelsen av tauet (den nederste delen av "S") lang, slik at du kan knytte det til noe når du har gjort løkka.
 3. 3
  Komprimere "s"-form. Komprimer "S"-form til alle tre rekker av tau er nesten på toppen av hverandre, med bare noen få inches i mellom dem.
 4. 4
  Klem sammen tre linjer med tau sammen i midten. Klemme dem tett inntil endene fan ut for å skape en bow-tie effekt.
 5. 5
  Ta toppen av den opprinnelige "c" og pakk det rundt klemt plass. Pakk den fra høyre side til venstre, slik at ca 03:57 inches av tauet pakket. Du bør sitte igjen med en sløyfe og en streng på den venstre siden, og bare en sløyfe på høyre side av "bow tie."
 6. 6
  Poke enden av tauet gjennom toppen av loopen igjen av "s".
 7. 7
  Klem coiled delen av tauet. Bruk tommelen til å holde nede kort stykke tau som du nettopp jobbet gjennom løkken på venstre side slik at den bøyer over loop.
 8. 8
  Trekk sløyfen på høyre side av baugen til den lukkes løkken til venstre. Dersom denne del av sløyfen begynner å trekke i den frie tau i stedet for løkken, trekk på den andre siden av buen.
 9. 9
  Juster løkke. Juster løkke til spolene ser fin og stram og loopen er den størrelsen du ønsker.
 10. 10
  Bruk løkka med omhu. Ikke bruk den på deg selv eller andre - ikke engang som en spøk. Bruk løkka for en Halloween dekorasjon, eller når du fisker eller båtliv.

Tips

 • Hvis du trekker ned på spolen med ingenting i løkken på løkka, det vil helt trekke seg ut, effektivt forlate en knute-fri tau.
 • Pass på at du sikkert har det rundt halsen og ha dem hengende i luften.
 • 13 omdreininger er ofte antatt å være riktig mengde svinger. Men ifølge "Ashley bok av knuter" av Clifford Ashley, den definitive verk om emnet, åtte svinger er "overvekt av myndighet."

Advarsler

 • Bruk av en løkke i den hengende av figurer (dukker som likner mennesker eller levende mennesker, esp de for tiden i politiske posisjoner eller aktuelle kontroverser) kan bli belastet som en forbrytelse i enkelte land, og kan betraktes som en trussel av noen politistyrker. Bruk noe som er helt klart ikke en ekte person.
 • I noen land er en løkke sett på som et dødelig våpen, og du kan bli arrestert for å ha en i din besittelse.
 • Hvis du ønsker å vite hvordan å knytte en løkke fordi du vurderer selvmord, søke hjelp umiddelbart.
 • ALDRI bruk dette på deg selv, en annen person, eller dyr!
 • Ikke legg løkka rundt halsen.