Wkino

Hvordan å male Warhammer tall

Maleri Warhammer figurer kan være en spennende og intrikat hobby. For å gjøre arbeidet ditt ser fantastisk og forbedre dine ferdigheter, følger du disse trinnene.

Trinn

Hvordan å male Warhammer tall. Sett sammen din miniatyrer.
Hvordan å male Warhammer tall. Sett sammen din miniatyrer.
 1. 1
  Sett sammen din miniatyrer. Du bør allerede ha Warhammer figurer, samt Citadel maling og pensler. Hvis ikke, kan du kjøpe dem fra Warhammer forhandlere eller noen gode håndverket butikken. Det er vanligvis en god idé å la deler som skjold separate til du er ferdig med modellen.
 2. 2
  Velg et fargevalg. Bestem deg for to eller tre lyse farger og en balansering mørk farge. (For eksempel rød, mosegrønn og svart;. Eller rik gul, bronse og mørk brun) Husk, du vil at farger for å reflektere identiteten til karakter. Rødt og svart er hensiktsmessig for enhver Chaos mester. Mørkere grønne og blå arbeide for omtrent enhver figur. Du ønsker å reflektere over din hær valg, for eksempel hvis du går for en gal Ork klanen, så ikke velge to blid farger, krydre det opp litt!
 3. 3
  Påfør underull. Underull gir en jevn base for påfølgende lag med maling. Bruk Chaos Svart (hvis du planlegger å bruke masse metallic) eller Skull Hvit (hvis du ønsker å gjøre din miniatyr fargerike). Du kan bruke en grunning i et par forskjellige måter:
  • Spray maleri. Dette vil gi deg de beste resultatene i minst mulig tid, og det er raskere enn å sette opp en airbrush. Sørg for at du gjør din spray maling over et stykke papp eller et ark med kladdepapir.
  • Air børsting. Bruke Citadel pistolen ligner på spray maling, men mer nøyaktig. Men set-up tar lengre tid.
  • Hånd maleri. Lakkering av underull for hånd tar lengst. Du kan også bruke håndmalte touch-ups for å bedre grunning brukes via spray maling eller airbrushing. Når du maler for hånd, må du tynne malingen med litt vann først på paletten. Hold pelsen lys slik at du ikke skjule noen detaljer.
 4. 4
  Forbered din maling. Bruk en palett for å skille ulike farger som du skal bruke. Deretter tynne dem ved dypping av børsten i en bit av rent vann, og blande det med malingen. Gjør dette litt etter litt - husk, du kan alltid legge til mer vann til maling din, men du kan ikke ta det ut igjen. Klatte litt av den tynnet maling på penselen din og hold børsten peker rett ned, hvis fargen drypper, har du gått for langt. Tynning dine maling gjør dem lettere å jobbe med, i tillegg til å strekke ut produktet.
 5. 5
  Male baselakk. Basecoating er prosessen med å bruke de første strøk av de dominerende fargene i miniatyr din. Prøv å male i jevn, lys feier og unngå å sette på for mye. Hvis det ikke er så ryddig som du ønsker, ikke bekymre deg for mye - du kan alltid ta det opp senere. Ikke bekymre deg for mye om detaljene ennå, og gjøre så mange lette strøk etter behov.
 6. 6
  Skyggelegge detaljer. Visse deler av modellen - for eksempel sprekker, pels, chainmail og så videre - vil selvsagt se skyggelagt og mørkere. Bruk blekk eller ekstra-tynnet svart maling på disse områdene for realistisk skyggelegging.
 7. 7
  Legg tørr-børsting. For tørr-børsting, laste børste direkte fra maling boks - ingen tynning er nødvendig. Blot det på et stykke vev eller et papirhåndkle til det meste av malingen er borte. Børstes lett oppover over området du ønsker å fremheve - malingen vil følge de opphøyde områder av figuren. For eksempel, for å male en kaukasisk ansikt, ville du begynne med hudfarge, og deretter sette mørkere nyanser under øyenbrynene og kjeve, og til slutt blande litt hvit med kjøttet maling og tørr pensel pannen, nese, overleppe og kinnben. På metaller, bland metall med litt svart / brun først, deretter bruke blekk for sporene og dips, og tørr-pensel høydepunkter i ublandet metall farge.
 8. 8
  Legg fine detaljer. Fortynne malingen for å hindre klumper før maling på mindre deler av modellen.
 9. 9
  Påfør et citadell vask, hvis ønsket. Citadel Vasker vil bosette seg i fordypningene på modellen og lyse detaljer. Du kan bruke wash direkte fra maling potten, eller vann det ned på paletten først.
 10. 10
  Fullfør basen. Male basen nøye og pent i ønsket farge. Vent på at hele figuren å tørke, deretter børste lim på toppen av sokkelen og dyppe den i sanden. Rist av overflødig og la limet tørke. Deretter male utvannet PVA lim over sand for å gjøre det opphold, og vente på at lag tørke før du legger Bestial Brown eller hva fargen du ønsker over sanden. Etter det er tørket, pensle bunnen med en lysere farge, for eksempel Bleach Bone. Du kan også sette små flekker av lim på basen, plukke opp statisk flokk og feste den på.
  • Alternativt kan du lime sand til basen før maling modellen. Etter spray maling, vil sanden være lett å tørke-børste den fargen du liker. Malingen vil bidra til å holde sanden på plass også.
 11. 11
  Beskytt miniatyr (når den er helt tørr og ferdig) med matt lakk.
 12. 12
  Stripe modellen ned og starte på nytt. Hvis du er misfornøyd med hvordan modellen viste seg eller du bare ønsker å nyte prosessen med å male det igjen, kan du stripe med noen milde løsemidler som enkle grønne renere, Dettol løsning, Dawn Strøm Løs, aceton-fri neglelakk og lignende produkter. Bløtlegg modell over natten, og deretter bruke en tannbørste for å fjerne gjenværende flekker.

Tips

 • Små maling sett (slik som Night Goblin sett) er gode fordi de gir deg alt du trenger for å prøve ut maleri miniatyrer og se om du liker dem for en svært lav pris.
 • Husk at tynne lag av forskjellige farger av maling kan skape interessante effekter. Ikke vær redd for å eksperimentere.
 • Prøve å arbeide med en venn som også har maleri miniatyrer. Du kan dele teknikker og mentor hverandres fremgang.
 • For å male et realistisk gull, påfør et lag med Bestial Brown først, deretter Shining Gold.
 • Det er alltid en god idé å ta opp maleri metoder trinnvis i en notatbok for fremtidig referanse.
 • Rydd opp din stil ved å skrape av mugne oransje rester eller andre menneskelige feil med en skalpell eller penn kniv, eller bruk modellering filer som disse gir en mye bedre finish.
 • Du kan også bruke en akryl primer i stedet for hvit eller sort lakk til underull modellen.

Advarsler

 • Maleri Warhammer miniatyrer kan være en krevende oppgave, men det er veldig givende å se dine styrker vokse vite at du har oppnådd det helt alene.
 • Ikke bruk sterke løsemidler til å strippe modellene dine - de vil spise på plast.

Ting du trenger

 • Warhammer Figurer
 • Citadel Paint
 • Børster
 • Vann
 • Palette
 • Sand
 • Lim