Wkino

Hvordan å designe en berg og dalbane modell

Forestill deg at du sakte nærmer seg toppen av heisen-hill. En litt mer, og... fly man suse nedover bakken som du og resten av passasjerene hvin i glede, som den negative g-er er nesten uutholdelig. Har du noen gang lurt på hvor disse store berg-og dalbaner kommer fra? En modell tegnet av en arkitekt eller ingeniør er her det begynner. Sikker på at du har teknologi, med datamaskinen simulatorer av roller coaster design, og selv skissene. Men uten en modell, disse fenomenale berg-og dalbaner er vanskeligere å bygge. Modeller er ikke bare en hjelp til parken som kjøper ditt design, men et kunstverk. Når dine rutsjebane er bygget, kan du vise frem til vennene dine hvor du har gjort drømmen til virkelighet!

Trinn

Hvordan å designe en berg og dalbane modell. Velge design som du ønsker å bli gjort om til en modell.
Hvordan å designe en berg og dalbane modell. Velge design som du ønsker å bli gjort om til en modell.
 1. 1
  Velge design som du ønsker å bli gjort om til en modell. Er det den søte barnas design, eller den store dyrisk monster som vil ha alle skriker av fryd og frykt?
 2. 2
  Sørg for at design er riktig satt sammen, og fullførte. Du ville ikke ønsker at arbeidet med å kollapse inn i en gigantisk haug av søppel.
 3. 3
  Velg hva slags materiale du ønsker for din modell for å være laget av. Leire, metall, noen folk selv gjør dem ute av Popsicle pinner og tannpirkere! Lag en liste over alle materialer som du valgte i forrige trinn, og kjøpe dem. Disse kan bli funnet i de fleste kunst og håndverk butikker.
 4. 4
  Kartlegge hvordan du har tenkt på å bygge din modell på sin struktur, orden, og støtter. Disse kategoriene, er svært viktig for å fullføre hele prosjektet, og støtter modellen. Ved hjelp av pleksiglass, layout formen på modellen først med et vanlig markør. når oppsettet av modellen er satt ordentlig ned, gå over oppsettet i permanent markør. Nå er du klar til å begynne byggeprosessen. Begynn å samle alle nødvendige forsyninger for modellen som lim, materialet som brukes for selve modellen, maling og natur stykker. Ta deg tid til å nøye sette modellen sammen, slik at du er sikker på at den er godt konstruert, og sterk.
 5. 5
  Pass på å bygge din modell på et materiale (helst grønn eller brun å ligne bakken) som vil stå fast.
 6. 6
  Kontroller at alle deler av banen og støtter er i modellen som støtter, og alle spor segmenter.
  • Nå heisen bakken, eller starte seksjoner vil bli brukt.
  • Løft hill
 7. 7
  Avhengig av typen av rutsjebane, kan vanskeligheten av å anvende heisen ås variere.
  • En tre roller coaster vil bli vanskeligere å gjelde som en kjede av heisen må presse inn mellom stolper under sporet.
 8. 8
  Begynn å plassere 3-4 ledninger ved siden av hverandre i midten av sporet på heisen bakken.
 9. 9
  Velg to steder på toppen og bunnen av sporet, der heisen vil gå gjennom for å møte under sporet.
 10. 10
  Ved hjelp stor forsiktighet, på siden av den første bakken begynner å træ tråden under støttene, inntil begge ender møtes. Lim begge sammen, og la den tørke.
  • Steel berg-og dalbaner er mye enklere å bruke heisen til.
 11. 11
  Ta 3-4 ledninger, og begynne å bruke dem med lim på oversiden av heisen bakken.
  • Lansere seksjoner
 12. 12
  Lanseringen delene er vanligvis enkel å plassere på modeller, siden flertallet av berg-og dalbaner med dem er flat. Følgende vil forklare de vanligste formene av båter.
  • LSM
  • Linear Synkron Motor er i utgangspunktet den enkleste å bruke, og kan bli funnet på den nyåpnede rutsjebane Maverick, på Cedar Point.
 13. 13
  Påfør to eller tre ledninger på lanseringen delen av modellen, opp til bakken, inversjon, slår etc. Like lett som det, er du ferdig!
  • LIM
  • Lineære induksjonsmotorer er ganske lett å påføre, og blir ofte omtalt innsiden av coaster er stasjonen. Mest lansert berg-og dalbaner er LIM berg-og dalbaner.
 14. 14
  Disse typer berg-og dalbaner bruke magnetiske mekanismer for å lansere fremover. Små biter av plast kan enkelt gjøre jobben. Begynn å forsiktig presse lim på den indre delen av det angitte spor. begynne å plassere hver brikke på sporet individuelt, og holder hverandre på plass i en kort tidsperiode.
  • Hydraulisk
 15. 15
  Hydrauliske lansert rutsjebane modeller krever mer oppmerksomhet, fordi lanseringen delen krever dusinvis av bremser. Kingda Ka, Top Thrill Dragster, og Storm Runner er alle hydrauliske lansert.
 16. 16
  Små metallplater er et godt valg, men hvis du ikke er i stand til å få tak i dem, vil chips av plast gjør. begynne å påføres lim og platene / plast på banen. Pass på at bremsene er det som ligger nærmest blir perfekt justert.
  • MERK: Hydrauliske lansert berg-og dalbaner må ha et rektangulært spor.
 17. 17
  Når heisen eller lanseringen delen er ferdig, er du nå klar til å begynne å male din modell. Den type maling som du velger er ikke det viktigste i verden, men du trenger ikke å gjøre et godt valg likevel. Vann farge er akseptabelt for tre, men mindre nyttig for metall. Valget er ditt, og ditt alene.
 18. 18
  Designe et tog for dine rutsjebane, som har en rimelig mengde biler, avhengig av størrelsen på modellen. Sørg for at den er i stand til å bli plassert på noen del av sporet, men trenger det ikke å rulle.
 19. 19
  Samle alle typer landskap, som du har kjøpt tidligere, og begynne å binde dem på overflaten som modellen er bygget på. Dette siste trinnet er viktig å ta tak i øyet av din bedrift. uten natur, vil rutsjebane ofte ser pussig, og seerne vil ha en mangel på interesse.

Tips

 • Få en park for å se din modell, tenk etter alt arbeidet du legger i å gjøre modellen, få deg til å sitte på den.
 • Hvis du oppretter din første modellen, vil det være lettere å utforme en stål rutsjebane først, da dette vil ta kortere tid å sette sammen.
 • Gjør dine rutsjebane modellen ved hjelp av en skala, ellers din modell vil være umulig å bygge.
 • Bruk superlim, det fungerer bedre.
 • Hvis det er din første gang, legge en sløyfe.

Advarsler

 • Håndter superlim med forsiktighet, da det er ekstremt klissete.
 • Kontroller at rute på berg-og dalbane er realistisk. (Med andre ord, ikke legge 100 sløyfer i sporet design) som ingen parker gidder å svare på dine forespørsler.

Ting du trenger

 • Superlim
 • Valg av materiale for modellen (f.eks, leire, tinn)
 • 1 yard av ledningen (det vil være ekstra 90% av tiden)
 • Natur stykker som kunstige trær, miniatyr mennesker, planter osv.
 • Tålmodighet, som prosessen tar i gjennomsnitt 5-8 timer om dagen i to uker