Wkino

Hvordan lage en luke gratis plen uten bruk av skadelige kjemikalier

Med litt ekstra innsats kan du ha en luke-free plen uten bruk av kjemikalier. Ugress kan ikke vokse i en sunn plen som de er presset ut. Tid og krefter blir mindre og mindre med årene og til slutt blir vedlikeholdsfri.

Trinn

Hvordan lage en luke gratis plen uten bruk av skadelige kjemikalier. Ta jordprøver til en lokal barnehage eller sende dem inn i et testsenter.
Hvordan lage en luke gratis plen uten bruk av skadelige kjemikalier. Ta jordprøver til en lokal barnehage eller sende dem inn i et testsenter.
 1. 1
  Ta jordprøver til en lokal barnehage eller sende dem inn i et testsenter. Testen vil vise din næringsstoff og pH-verdier, og hvor mye organisk materiale er til stede.
 2. 2
  Bruke resultatene til å målrette bestemte organiske sprer å opprettholde riktig nivå for å dyrke gress.
 3. 3
  Bruk mais gluten måltid i løpet av våren og høsten som en pre-emergent for ugress. Kornet gluten vil også gi en liten mengde slow-release nitrogen, noe som gjør det en god luke og fôr kombinasjon.
 4. 4
  Vann plenen eller gå ut etter en regn og fjerne ugress for hånd, og pass på å få rotsystemet eller annet ugress vil vokse tilbake. Bruk en løvetann verktøy for å fjerne løvetann.
 5. 5
  Re-seed hele plenen (i høst og / eller vår) om nødvendig, med særlig vekt på bare flekker. Bruk en gress bland med en høyere prosentandel av Rye gress (rug gress er en rask voksende årlig [det er også en flerårig rug] som vil bidra til å etablere de andre langsommere voksende flerårig gress).
 6. 6
  De-tekke og lufte plenen om våren. Fortsette å re-frø en gang i året til plenen er tykk. Hvis du adoptere en mer fornuftig metode for gjødsling og vanning plenen, vil det til slutt være unødvendig å de-tekke eller lufte. For detaljer, se Google artikkel Hvordan få og opprettholde en sunn plen
 7. 7
  Hold gressklipperen på høyere innstillinger i sommermånedene, de høyere gress nyanser ut ugress.

Tips

 • Sørg for å skifte olje på dine gressklippere for å hindre skader på gressklippere
 • "Overseed" bare flekker å få full dekning.
 • Skjerpe gressklipper blad minst en gang i året.
 • For mer detaljert informasjon om hvordan å opprettholde en sunn plen, se Google artikkelen "Hvordan få og opprettholde en sunn plen."
 • Vær tålmodig - det kan ta flere år å oppnå en vedlikeholdsfri plen.
 • Hvis plenen blir for mye regn prøve å plante busker eller blomster for å suge opp noen av regn.
 • I vår og høst, bør du vurdere å spre ca 1/4 til 1/2 tommers av kompost over eksisterende gress å gi næring.
 • Mange anser årlig i løpet såing av hele plenen til å være den beste weed forebygging du kan ha.

Advarsler

 • Noen ugress som Creeping Charlie kanskje må fjernes med kjemikalier, behandle dem i høst når næringsstoffer lagres i rotsystemet. Hvis du trenger å behandle med kjemikalier, bruke et granulat, er du mindre sannsynlig å forurense akvatisk liv som du ville gjort med en væske. Les og følg alle etiketten retninger.