Wkino

Hvordan å kalibrere en momentnøkkel

Å ha pålitelige verktøy i esken er svært viktig. Visse verktøy trenger spesiell omsorg og justering. Riktig momentnøkkel kalibrering av en profesjonell bør gjøres hvert år eller så, men i en knipe, det er en måte å kalibrere en selv. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan å kalibrere en momentnøkkel ved hjelp av denne metoden.

Trinn

Hvordan å kalibrere en momentnøkkel. Marker baksiden av skiftenøkkelen i sentrum av stasjonen av skiftenøkkelen.
Hvordan å kalibrere en momentnøkkel. Marker baksiden av skiftenøkkelen i sentrum av stasjonen av skiftenøkkelen.
 1. 1
  Marker baksiden av skiftenøkkelen i sentrum av stasjonen av skiftenøkkelen.
 2. 2
  Mål fra at merket der du vil plassere hånden mens du bruker verktøyet og foreta et nytt merke (eller en linje). Å bestemme avstanden mellom de to merkene.
 3. 3
  Fest firkantet hode i en benk skrustikke, slik at ingen andre deler av skiftenøkkelen berører vice. Flytt håndtaket til en horisontal posisjon.
 4. 4
  Juster dreiemoment verdien til innstillingen av avstanden du fikk i trinn 2 x 20 pounds (9 0,07 kilo).
 5. 5
  Dingle en £ 20 (9.07 kilo) vekt fra merkene du har tegnet i trinn 1 og 2.
 6. 6
  Hvis et klikk fra verktøyet blir hørt, løfte vekten og beveg den sakte mot skiftenøkkel hodet inntil klikke stopper. Lag en tentativ mark og gjenta steg for å sikre at stedet er riktig.
  • Hvis det ikke er klikk på først, flytte vekten bort fra hodet av skiftenøkkelen til du hører et klikk. Lag en tentativ mark og gjenta for å sikre at stedet er riktig.
  • Du kan gjøre ditt merke mer definitive etter to eller flere sjekker land på samme sted.
 7. 7
  Mål avstanden mellom torget hodet og klikker merke du nettopp laget. Dette er det andre nummeret du trenger for din kalibrering ligningen. Å finne den sanne mengde dreiemoment, multiplisere avstanden med 20 pounds (9,07 kilo).
 8. 8
  Bruke formelen ta = ts x (D1/D2). Plugg dine tall inn i denne ligningen, å huske at TA er dreiemoment anvendt, er Ts din dreiemoment setting, står D1 for avstanden du fant i trinn 2 og D2 står for den siste distansen du har funnet.
 9. 9
  Sjekk dine matematiske flere ganger og justere skiftenøkkel tilsvarende.
 10. 10
  MERK: Avstanden som teller er avstanden fra sentrum av stasjonen hodet til stedet du henger vekten. Det har ingenting å gjøre med hvor du vanligvis legger hånden. Det er foot pounds. Føttene refererer til momentarmen. I dette tilfelle momentarmen er avstanden fra sentrum av drivhodet til stedet du henger vekt. Så hvis du henger vekten en fot fra stasjonen hodet midtlinjen og henge en 20 # vekten du søker 20 pounds x 1 meter til stasjonen hodet eller 20 fot pounds. Hvis du henger vekten 6 "fra midtlinjen av hodet du ville ha 10 fot pounds (20 pounds x 0,5 meter = 10 fot pounds. Skiftenøkkelen Håndtaket skal være parallell med gulvet når du gjør dette, men for mer nøyaktige målinger, står for den ekstra vekten av svingbare skiftenøkkel håndtere selv, målt fra taket punkt. Dette vil typisk være ~ £ 1 for tommers pund størrelse skiftenøkler og ~ £ 2 for foten lb størrelse fastnøkkel hvis du ikke har en veie skala.

Tips

 • Vekten du bruker må være nøyaktig 20 pounds (9,07 kilo).
 • Husk å løfte vekten av skiftenøkkelen håndtaket når finne og dobbelt sjekke klikket stedet for å sikre stedet nøyaktighet.
 • Hvis du har alvorlig tvil om din evne til å kalibrere verktøy på denne måten, kan du sende det til en profesjonell butikk. Butikken vil ha rett utstyr og personell for å kalibrere den på riktig måte.

Ting du trenger

 • Benk klemme eller skrustikke
 • Et objekt som veier 20 pounds (9,07 kilo)
 • Thin tau eller hyssing
 • Målebånd
 • Marker
 • Kalkulator eller papir og blyant (valgfritt)