Wkino

Hvordan fjerne latex maling fra klær

Når du male veggene, et lerret, eller huset ditt, håper du at malingen varer evig. Men det flekk av maling som fikk på favorittsidene skjorte? Du vil ha det ut akkurat nå. Her er en enkel fire trinn Google til å fjerne latex maling fra klær.

Trinn

Hvordan fjerne latex maling fra klær. Spray tørket latex maling med hårspray (ikke nødvendigvis trenger å være hårspray) - Den ingrediensen i spray er isopropanol (også kjent som teknisk sprit) - Den billige ting virker like bra som dyre merkevarer.
Hvordan fjerne latex maling fra klær. Spray tørket latex maling med hårspray (ikke nødvendigvis trenger å være hårspray) - Den ingrediensen i spray er isopropanol (også kjent som teknisk sprit) - Den billige ting virker like bra som dyre merkevarer.
 1. 1
  Spray tørket latex maling med hårspray (ikke nødvendigvis trenger å være hårspray) - Den ingrediensen i spray er isopropanol (også kjent som teknisk sprit) - Den billige ting virker like bra som dyre merkevarer.
 2. 2
  Gni tørket maling med en annen fille - Eller bare bruke neglen.
 3. 3
  Gni og spray til malingen liquifies eller begynner å løsne opp. Bare ikke gni hardt nok - som på skjorter - å sette et hull i stoffet.
 4. 4
  Gjøre vaskeri som vanlig.

Tips

 • En annen metode er å bruke rubbing alkohol direkte på maling eller utvannet. Dette fungerer selv på settet i flekker, men kan fjerne noen av stoffets farge hvis skrubbes for hardt.
  • Dersom malingen er tørr allerede en sterk kassett som gaffers kan brukes for å fjerne mye av et eksisterende flekk. Påfør fast, gni eller klø båndet på stoffet og deretter ikke rive den av. Dette kan ta flere forsøk på å få tilfredsstillende - og fungerer godt med bomull, denim og lignende solide stoffer. Skjøre gjenstander kan forårsake skade eller rive. MERK: Pass på å skrelle av tapen og ikke smøre den over stoff som det kunne la en limrester på stoffet.
  • Ved hjelp av lim av salt og gni alkohol virkelig bidrar til å fjerne eldre flekker. La flekken suge i rubbing alkohol og deretter dekke flekken i salt og legge mer rubbing alkohol. Bruk fingrene til å skrubbe.

Advarsler

 • År senere malingen er litt mer tørr så rubbing alkohol vil ta lengre tid å suge i. Du kan forvente de første fem minuttene med litt mekanisk (som betyr fysisk) rubbing å passere før du ser det begynner å bryte opp. Vær tålmodig. Det tar tid å "smelte" huden av maling. Forvent det hele tatt å komme ut med noen skader. [BI (før internett) Jeg oppdaget dette selv.] (Dv)
 • (2009) Rubbing alkohol alene virker fortsatt, for latex maling, selv år senere. (Dv)
 • Gjør dette snart etter å få maling på klærne. Hvis du lar det sitte på en stund, kan denne metoden ikke fungerer.