Wkino

Hvordan bygge ditt eget hjem (US)

Årsaken bygge et nytt hjem kan i utgangspunktet virke så komplisert er fordi det er så mange detaljer som du må sette sammen. Her er tingene du trenger.

Trinn

Hvordan bygge ditt eget hjem (US). Kjøpe jord hvis du ikke allerede eier noen.
Hvordan bygge ditt eget hjem (US). Kjøpe jord hvis du ikke allerede eier noen.
 1. 1
  Kjøpe jord hvis du ikke allerede eier noen. Du må enten betale kontant for landet, få et land lån fra en bank, kjøpe land fra selgeren med eieren finansiering, eller finn en selger er villig til å vente for deg å få huset planer byggetillatelse og en verden villig til å vente måneder for sin provisjon (svært usannsynlig). Kjøpe land med et land lån først kan du ta landet av markedet slik at andre ikke kan kjøpe det før du gjør. Den lar deg også god tid til å plukke ut huset planer, sende planene til fylket for godkjenning og få en byggetillatelse alle samtidig oppnå den beste byggelån. Byggelån kan inkludere landet i byggelån bare hvis du allerede eier lande med et land balanse for å legge inn i byggelån.
 2. 2
  Velg et hjem byggeprosjekt plan for å bestemme de nødvendige skritt for å fullføre byggeprosessen. Selv om det kan være nødvendig å tilpasset dine stat eller fylke, bør dette hjelpe deg sterkt.
 3. 3
  Plukk ut et hus plan eller leie en arkitekt. Det er noen flotte hus plan ressurser på internett. Bare gå til Google og skriv inn "huset planer" eller "arkitekten" for ditt lokale område, og du vil ha flere kilder enn du kan håndtere. Hvis du går med en aksje huset plan fra internett, vil du fortsatt sannsynligvis trenger å gjøre noen endringer for din lokale byggeforskrifter og byggeskikk. For å gjøre dette, vil du sannsynligvis ønske å ansette en lokal arkitekt. Når du plukker ut et hus plan som passer dine behov og forventet budsjett, bare kjøpe et par sett og begynner å få estimerte bud fra utbyggere.
 4. 4
  Det er mange utbyggere som tilbyr pre-utviklet planløsninger og hus fasader for sine nabolag klar til å bygge. Hvis du er ute etter å bygge i en utvikling, sjekk med utviklingen salgskontor for mer informasjon.
 5. 5
  Avgjør om å ansette en byggmester eller være en eier-builder. Målet om å være en eier byggmester er i hovedsak å spare penger. Noen mennesker kan spare ganske mye penger hvis det gjøres riktig. Men noen mennesker ikke ment å være eier-utbyggere, som det tar en sterk personlighet til å administrere entreprenører. Mulige problemer når opptrer som eier byggmester:
  • Bygg kostnadsoverskridelser
  • De beste bankene med de beste prisene krever en byggmester eller veileder
  • Administrere entreprenører til slutt på tid eller til å dukke opp på jobb
  • Tappe din personlige sparing
  • Behovet for å låne mer penger
  • Lån forlengelse straffer
  • Blir tatt av skruppelløse entreprenører
  • Behovet for å refinansiere ditt byggelån
  • Foreclosure
 6. 6
  Hvis du aldri har bygget et hjem før og absolutt må opptre som eier-byggmester, leie en hederlig byggmester til å veilede deg og byggingen av ditt nye hjem, for en mye mindre avgift enn normal avgift. Byggherre / veileder vil hjelpe deg med kostnadsoversikt og administrere underleveranser på som nødvendig basis. Hvis en av dine entreprenører kommer ut av hånden eller du trenger hjelp av noe slag, kan du ringe veileder for hjelp. Byggherren / veileder kan også hjelpe når tekniske inspektør saker kommer opp. # Hvis du bestemmer deg på å ansette en byggmester til å gjøre alt, sørg for at du leie en hederlig byggmester eller veileder med et godt omdømme og rikelig med referanser. Be dine venner om de vet om gode entreprenører, og når du begynner å høre samme navn om og om du vet du har funnet en god en. Spør bygningen inspektør for en liste over anerkjente utbyggere. Det viktigste punktet er shoppe rundt til du finner en byggmester med de mest anerkjente og ærlig bakgrunn. Sørg for å finne en byggmester som har vært i virksomhet i minst tre til fem år i ditt sted.
 7. 7
  Vet hva som går inn i den estimerte kostnaden sammenbrudd av ditt hjem. Dette er nedbryting av enkelte kostnadene for bygging av huset. Fundamentet, trelast, innramming, avløp, oppvarming, elektro, maling, og byggmester resultat, etc. byggmester fullfører vanligvis dette skjemaet til å vise deg nøyaktig hva det vil koste å bygge ditt nye hjem. Det viktigste å huske her er at du ikke ønsker å underby hvilken som helst linje og du ikke ønsker å overbid hvilken som helst linje. Du ønsker nøyaktige tall fra reelle bud (ikke gjetter) og en 5% beredskap for kostnadsoverskridelser
  • Gode ​​utbyggere vil sende ut huset planer til sine entreprenører for spesifikke byr på hvert viktigste elementet eller kan anslå hjem selv. Byggherren vil sende ett sett av planer til stiftelsen entreprenør, ett sett av planer til rammebutikken, ett sett av planer til rørlegger, etc, etc. Når alle tallene kommer inn, vil byggherren fylle ut kostnadsoversikt og komme opp med en total kostnad for å bygge ditt nye hjem.
 8. 8
  Noen utbyggere tilbyr nøkkelferdige priser som gir deg alle de byggekostnadene opp foran med en garantert leveringsdato. Vær sikker på å sjekke inn på fremdriften av disse utbyggere for å være sikker på at du får kvalitet arbeid med få hjørne tiltak.
  • Bad utbyggere vil bruke VAG-metoden for å estimere kostnadene ved å bygge ditt nye hjem. VAG-metoden står for "Wild Ass gjetter". Denne metoden er den mest farlig siden den kan føre til under og over bud.
  • Den siste metoden for budgivning er rett og slett å blås hver eneste linje i kostnadsoversikt. Dette er den mest lønnsomme metode for byggherren og den dyreste til kunden. Dette er grunnen til at du ønsker å finne en ærlig, hederlig byggmester med et godt omdømme i samfunnet. Når kostnadsoversikt er ferdig og du har planer om å ansette denne byggmester til å bygge deg nye hjem må du skrive opp en kontrakt. Kontrakten må tilsvare den ekstra summen av kostnadsoversikt.
 9. 9
  Les kontrakten nøye. Det finnes to typer kontrakter:
  • Fast Kontrakt: Denne kontrakten er enkel og grei. Ta summen av kostnadene sammenbrudd og sette det fast antall inn i kontrakten. Byggherren vil gi en liste over oppgaver.
  • Kost pluss kontrakt. Denne typen kontrakter er vanligvis for store byggelån prosjekter. Kunden ønsker å gjøre en masse endringer i sine hjem som det blir bygget. Byggelån periode for å bygge hjemmet er 18 måneder, slik at byggekostnadene kan endres drastisk. Byggherren foretrekker denne kontrakten for å beskytte kostnader og fortjeneste.
 10. 10
  Vet hvordan byggmester får betalt. Det er to metoder som bankene bruker for å sørge for at byggherren får betalt mens bygge ditt hjem.
  • Bilaget refusjonsordningen har eksistert en god stund. Som vanlig, vil du ha noen utbyggere som er godt kjent med denne metoden for betaling og ikke liker forandring. De fleste banker opplever at bilaget systemet er rett og slett for mye papirer å forholde seg til lenger. Byggherren er gitt en stor bok av kuponger som ser ut som et sjekkhefte, og når de ønsker å få betalt eller må betale en entreprenør de trenger for å fylle ut en kupong skjema. Dette bilaget form er en anmodning om betaling og så lenge entreprenøren har signert lien utgivelsen, vil banken betale beløpet forespurt. Banken vil også be om en befaring i løpet av byggelån for å sikre at arbeidet er fullført.
  • Tegn refusjonsordningen er blitt standarden for byggelån finansiering for de fleste banker. Den viktigste forskjellen er at banken setter den regnskapsmessige ansvar på deg eller din entreprenør. Banken bruker kostnadsoversikt som guide for den trekker. Noen banker bruker bestemte tidsplaner av 4 til 7 uavgjorte basert på fullført byggingen milepæler, som for eksempel stiftelse eller innramming. Trekningen systemer tillater også valget mellom å ta trekker på en månedlig basis, samle delvis betaling for arbeid og materielle elementer som har vært gjennomført.

 11. 11
  Få bygging forsikring. Det er tre typer forsikring som trengs for å bygge. Alle banker krever de første to forsikringer, kurs for bygging og generelt ansvar. Arbeideren kompensasjon er bare nødvendig hvis byggmester har ansatte.
  • Course of Construction Insurance. Denne politikken er en all risiko politikk for å inkludere, brann, utvidet dekning, byggherrens risiko, gjenanskaffelseskost, hærverk og ondsinnet ugagn forsikringsdekning.
  • Generell ansvarsforsikring. Du eller din byggherre kan gi denne politikken. Denne politikken er en omfattende generell politikk eller en bred form ansvar påtegning. Det minimum av 223 890€ for hver forekomst er nødvendig. Hvis byggherren gir forsikringen en generell politikk med 746 270€ eller en bred form ansvar påtegning er nødvendig.
  • Workman kompensasjon forsikring. Hvis byggmester eier sin egen bedrift og har ansatte som bidrar til å bygge ditt hjem, er arbeideren kompensasjon nødvendig. Hvis byggherren bare subcontracts ut arbeidet og ikke har ansatte per se, vil de trenger for å skrive et brev erkjenner at de ikke har ansatte og er ikke pålagt å ha WCI.
   • Hvis byggmester forteller deg at han ikke er nødvendig å gi noen forsikring overhodet, er han mest sannsynlig riktig fordi det ikke er en lov å ha forsikring for å bygge et hus. Dette kravet er fremsatt av banken. Så sørg for at du leie en hederlig byggmester med forsikring, vil det hjelpe din byggelån nær mye raskere. Spør byggherre på forhånd om de har generell ansvarsforsikring. Hvis de ikke spør om de har et problem å gi forsikringen. Noen byggherrens ikke har råd eller rett og slett ikke ønsker å betale for forsikring og deretter gjette hvem som har å gi det, ja, det gjør du. Du kan spare mye hodepine og penger hvis du arbeider med en byggherre som har forsikring.