Wkino

Hvordan velge et hjem forbedring entreprenør

Et hjem forbedring prosjektet kan være veldig stressende. Gjøre det mindre stressende ved å velge entreprenør nøye. Nøkkelen til suksess er å sjekke ut alt du kan om entreprenøren før du deler med dine penger.

Trinn

Hvordan velge et hjem forbedring entreprenør. Sjekk med venner som har gjort lignende arbeid til den jobben som du vurderer.
Hvordan velge et hjem forbedring entreprenør. Sjekk med venner som har gjort lignende arbeid til den jobben som du vurderer.
 1. 1
  Sjekk med venner som har gjort lignende arbeid til den jobben som du vurderer. Se hvor fornøyd de var med entreprenøren. Hvis du ikke har noen venner som hadde denne typen arbeid gjort, må du ty til den lokale gule sider.
 2. 2
  Før du begynner å kalle entreprenørene, sjekk med Better Business Bureau (BBB) ​​i ditt område. Se om det er noen uløste klager med en gitt entreprenør. Velg en som ikke har noen oversikt over klager, eller en der klagen ble løst til forbrukerens tilfredshet. Vær oppmerksom på at en ny entreprenør eller en som forandret hans juridiske navn til dodge klager ikke har noen oversikt over klager med BBB, så det er viktig å følge alle disse trinnene.
 3. 3
  Ring entreprenører som passerer BBB test og få bud. Sørg for å gi jobb detaljer på samme måte med hver entreprenør slik at du ikke vil være å sammenligne "epler og appelsiner". Få en liste over referanser, som nylig fullførte jobber entreprenøren har gjort som er lik din.
 4. 4
  Velg det beste tilbudet. Det beste tilbudet er ikke alltid den laveste, som kvaliteten på materialene kan variere. Behandle forslagene nøye.
 5. 5
  Ring referansene gitt av entreprenøren du plukket. Se hvor fornøyd kundene var med jobben. Hvis det var klager på jobben, eller entreprenør ikke var i stand til å gi noen referanser, vurdere "nest beste" bud i stedet.
 6. 6
  Kontroller at entreprenøren du velger er lisensiert.
 7. 7
  Les kontrakten nøye. Forsikre deg om at entreprenøren har ansvarsforsikring og at hans ansatte er omfattet av arbeideren kompensasjon. Still spørsmål om noe du ikke forstår, og ikke vær sjenert om å be om endringer i kontrakten. Du er kunden.
  • Sørg for at kontrakten viser detaljene av jobben din. Liste merkenavn av forsyninger, type og mengde av elementer som skal installeres, etc. Vil entreprenøren gjøre maleriet etter at noe er installert, eller sette bort med noen andre, eller la deg sikre maleriet?
  • Inkluderer opprydding og fjerning av vrakgods i kontrakten.
  • Oppmerksom på eventuelle oppfølging eller garanterer kontrakten gir.
 8. 8
  Skaff en forpliktelse av forsikringsbevis laget i ditt navn. Forsikringsselskapene gir disse ut på en jevnlig basis. Ikke vær sjenert til å be om det. Det er den eneste sikre bevis på forsikring uansett hva som er skrevet på lastebilen!
 9. 9
  Sørg for at entreprenøren får nødvendige byggetillatelser. Hvis han / hun vil bli graving, sørge for at han / hun sjekker underjordiske verktøy.
 10. 10
  Når du er fornøyd med kontrakten, signere det og gi entreprenøren hans innskudd med sjekk. Hvis du bestemmer deg for å gi et depositum, sørg for å få en kvittering.
  • På mange prosjekter er det ikke nødvendig å gi et innskudd. I alle fall ikke la utbetalingene komme i forkant av jobben. Betaling bør gjøres på en fullført basis: si at jobben er 25% ferdig (kontrakten skal beskrive hva det er), og deretter betale 25%, etc. Det eneste unntaket er for tilpasset materiale som en entreprenør ikke kan returnere.

Tips

 • Alt annet likt, en entreprenør som er stor nok til å ha en reell person svarer telefonen i vanlig arbeidstid er en bedre innsats enn en "one man band" som har alle hans samtaler går til talepost eller en svartjeneste.
 • Du kan oppleve at du finner ingen entreprenør som ikke har hatt noen klager. Hvis dette er tilfelle, velger du den med færrest klager, og se etter en uttalelse i BBB-rapport som sier "hvor mye klager er gjennomsnittet for denne type virksomhet".
 • Ikke betal kontant. Betaling med nesten alle andre midler produserer en registrering av betalingen som kan være nyttig å ha hvis det oppstår tvist.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at dersom entreprenøren ikke har arbeideren kompensasjon forsikring og en arbeidstaker blir skadet på jobben, kan du bli holdt ansvarlig! Likeledes, hvis han skader din nestes eiendom, og han har ikke ansvarsforsikring. For ekstra trygghet, be entreprenøren navnet hans forsikringsselskap og kaller det forsikringsselskapet for å kontrollere at han ikke har ansvar og arbeideren kompensasjon dekning for tiden i kraft.
 • Ikke stol på muntlige løfter. Få alt skriftlig. På den måten vil det ikke være noen misforståelser og din posisjon vil være mye sterkere hvis himmelen forby, må du gå til retten for å løse et problem.
 • Må ikke betale for hele jobben på forhånd. De fleste entreprenører på små prosjekter vil kreve et lite depositum ved signering, halvparten på faktisk begynner jobben og resten ved ferdigstillelse. På større arbeidsplasser, for eksempel et rom tillegg, vil betalingen bli brutt i tredjedeler på visse "benchmarks", for eksempel en tredjedel på begynnelsen, en tredjedel ved gjennomføring av framing, grov VVS og grov elektro, og den siste tredjedelen ved ferdigstillelse.