Wkino

Hvordan bygge en garasje arbeidsbenk

En arbeidsbenk er det viktigste verktøyet i enhver butikk. Å lage enten en tradisjonell arbeidsbenk eller en flytende hylle benk som maksimerer plass, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan bygge en garasje arbeidsbenk. Bestemme dimensjoner på arbeidsbenken.
Hvordan bygge en garasje arbeidsbenk. Bestemme dimensjoner på arbeidsbenken.

Bygge en tilpasset størrelse arbeidsbenk

 1. 1
  Bestemme dimensjoner på arbeidsbenken. Mål ønsket lengde, bredde og høyde i forhold til din arbeidsplass og skrive disse dimensjonene ned.
 2. 2
  Finn en benk toppen. Du kan bruke tykke, tre, slakter-blokk-stil arbeid benk topper (som er ganske dyr), tynne, harde, tre ark for industrielle benk topper (som er rimeligere), eller noen få biter av kryssfiner stablet oppå hverandre andre. For en tykk og solid, rimelig alternativ, berge en solid-core dør, sjekk din lokale oppføringer, finne en ombygging sentrum, eller spørre rundt på en bygning under oppussing. Det viktigste å huske på er at arbeidsbenken bør være flat og solid flat>.
  • Skjær benken topp til størrelse om nødvendig.
 3. 3
  Skjær fire ben fra 4x4. Lengden av hvert ben skal være den ønskede høyde av benken minus tykkelsen av topplaten.
 4. 4
  Skjær fire ben bukseseler fra 2x4s. Hvis du ønsker toppen av arbeidsbenk å være i flukt med rammen under det (som du skal bygge i trinn 8 og 9), bør hver brace være lik bredden av benken toppen minus bredden på to 2x4s, men Hvis du vil at rammen for å stikke fram litt ut fra undersiden av benken toppen, noe som kan være nyttig for lagring av klemmer, for eksempel kutte bukseseler til samme lengde som bredden på benken toppen.
  • Siden 2x4s er faktisk ikke 2 x 4 inches og kan noen ganger også variere i tykkelse, måle (skinny) bredde 2x4s din for nøyaktig kapping.
 5. 5
  Posisjonere hvert øverste benet spenne på et ben. Legg ned to av 4x4 fullstendig parallelle til en annen slik at avstanden fra utsiden venstre kant til utsiden høyre kant er lik lengden av skinnen. Legge det ene beinet spenne over dem slik at det er i flukt med begge sidene og (hva vil til slutt være) topper i bena. Gjenta på det andre benet paret.
 6. 6
  Bolt hvert ben øverst spenne til et par ben. Ved hjelp av en 3/8-inch (10 mm) bor, bore to hull klare gjennom både 2x4 og 4x4. Sørg for å bore hull i en diagonal fra hverandre (dvs. én øverst til venstre, en nederst til høyre) slik at du senere vil være i stand til å passe en tredje bolt i mellomrommet mellom. Flytting fra 2x4 til 4x4, sklie bolter gjennom pre-boret hull. Lukke dem ved å skyve skiver over endene og holde dem på plass med nøtter, som du kan stramme med en skiftenøkkel. Når du er ferdig, bør bolten endene stikke ut av 4x4. Gjenta på den gjenværende beinet par.
 7. 7
  Bolt de to nederste beinet bukseseler til beina. Vend en av beinet parene om og gjenta prosessen du fulgte i trinn 7 og 8 med en annen brace, men istedenfor kø spenne opp med (hva vil til slutt være) bunnen av bena, heve dem noen få inches, slik at de vil ikke sitte i flukt med gulvet. Når du er ferdig, vil du ha en topp spenne på toppen av den ene siden av hver etappe par og en bunn spenne nær bunnen av den andre siden av hver etappe par.
  • Hvis du ønsker å bygge en lav hylle over bunnen bukseseler, posisjon dem tilsvarende, forutsatt at de ikke stiger over 1/3 av høyden på bena, jo lavere bukseseler, jo mer stabil benken være.
 8. 8
  Skjær to øverste støttene fra 2x4s. Hver støtte bør tilsvare lengden av benken toppen.
 9. 9
  Bolt toppen støtter på plass. Lå benet parene ned med toppen bukseseler vendt utover (dvs. bort fra hverandre), slik at avstanden fra utsiden venstre kant til utsiden høyre kant er lik lengden av den øverste støtte. Sted en av de beste støtter over beinet parene slik at den på linje med de beste bukseseler. Pre-bore et hull gjennom toppen support og inn i 4x4 på hver side (pass på å bore mellom de eksisterende boltene) og deretter bolt støtten på plass med coach bolter. Vend struktur og gjenta på den andre siden. Når du er ferdig, bør fire ben være omgitt av en ramme på toppen.
 10. 10
  Fest arbeidsbenk toppen. La det ligge (e) på plass og forbore skruehull nedover gjennom de underliggende støtter der det er nødvendig. Skru låseskruene på plass for å feste.
  • Hvis du har en tykk benkeplate, bør du vurdere bolting fra bunnen og opp, og dette vil holde benken toppen glatt og bolt-free. Imidlertid bare gjøre dette hvis benketoppen er tykke nok til at det ikke vil risikere dukker av av bolten ender.
 11. 11
  Fest en lav hylle hvis ønskelig. Bare måle dimensjoner mellom alle fire ben, skåret en hylle til denne størrelsen fra ønsket materiale (ex. kryssfiner), og skru den på plass.
 12. 12
  Fullfør benken hvis ønskelig. Sand veden glatt og bruke beis, lakk, polyuretan, etc.

Bygge et solid flytende hylle å bruke som en arbeidsbenk

 1. 1
  Fest en lang 2x4 (38 × 89 mm) horisontalt til veggen studs. (Hvis veggen er solid murstein, stein, etc., vil denne metoden ikke hjelpe deg). Lengden av 2x4 vil være lengden på arbeidsbenken, og bør være dimensjonert tilsvarende. (I dette eksempelet bruker vi en 16-fots / 4,8-meter stykke.) Bruk et vater for å sørge for at dette er festet horisontalt.
  • Avhengig av stål hylle braketter du har (og hvor langt hullet er fra svingen i braketten), kan det hende du trenger en 2x6 (38 × 140 mm) i stedet.
  • Toppen av 2x4-streng i dette eksempel er 3 til 3,5 fot (ca 1 meter) over bakken. Hvis du trenger parkere et kjøretøy i garasjen og det er behov for å passe under sokkelen, står for noen ekstra klaring kreves (dvs. bilens panser).
  • Bruk 2,5-in / 6,5 cm skruer (eller 3-in / 7,5-cm skruer hvis går gjennom gips) til å feste 4-in (89 mm) flatt ansikt mot garasjen veggen stenderne.
 2. 2
  Fest et stykke tømmer av samme dimensjoner under den første. Gapet mellom de to parallelle baner bør bestemmes av lengden av stål HYLLEBESLAG.
 3. 3
  Fest hylle braketter til de to strimler. Jo tyngre plikt sokkelen braketten, jo bedre. Toppen av braketten er i flukt med den øvre overflate av den øvre strimmel. Bruk en kryssfiner stykke på toppen (en midlertidig hylle) og deretter rumpe sokkelen braketten mot den. Bruk 1.5-in (3,8-cm) skruer til fest deretter brakettene. Du vil ende opp med to striper mot veggen med en rad med hylle braketter knyttet til dem. De hylle braketter bør være plassert ca 2 fot (0,6 meter) fra hverandre.
  • Hvis ønskelig, kan hylle braketter byttes, heavy duty, lettere plikt, heavy duty, etc. for å imøtekomme verktøykasse plassering og å være ubehagelig å trekke opp en stol under arbeidsbenken.
 4. 4
  Cut 3/4-in (2-cm) tykk kryssfiner i to-fot (0,6-m) brede planker. En 4x8 fot (1,2 x 2,4 m) ark vil fungere godt til dette formålet. Plasser en av plankene på sokkelen og skru planken til den øvre stripe på toppen / bak. Plasser den andre planken ved siden av (venstre eller høyre) den første og bli med de to ende-til-ende med en 6 (15.25cm) x 18 cm (45,7 cm) stykke kryssfiner under de to plankeendene.
 5. 5
  Plasser en annen stripe langs toppen av sokkelen og skru inn i veggen stenderne.
 6. 6
  Påfør en front stripe langs den nederste kanten av sokkelen. Lim og skru en 1,5 i (3,8 cm) med 3/4 (1,9 cm) maple stripe som er like lang som hyllen din. Dette styrker arbeidsbenk toppen mens absorberende slitasje.
 7. 7
  Fest skuffer til undersiden av sokkelen. Disse tynne skuffer vil imøtekomme noen små verktøy du måtte ha. Skuffene skal være to fot (0,6 meter) bred, har en dybde på 1,5 i (3,8 cm), og strekke 18 in (45,7 cm) til baksiden. Å lage og feste hyllene:
  • 1x4 ((19 x 89 mm) furu strimler kan festes til bunnen av sokkelen. Den korte delen av strimmelen kan festes med lim og skruer til kryssfinérplante.
  • Fest metall skuff lysbilder til strimler.
  • Konstruer skuffer med en hardtre base og furu sider (1x2in eller 2,5 av 5 cm). Kanter holder de samsvarende skuff lysbilder. Disse skuff boksene er så gled inn i furu strimler som er knyttet til din kryssfiner planke.

Tips

 • Skruer er bedre enn spiker for den flytende hylle prosjektet. Gips skruer er billige, kommer i mange lengder og er lett å kjøre, men de er for hengende gips og ingenting annet, i stedet kjøpe høykvalitets skruer, altså. Gulvet eller dekk skruer. Invester i en batteridrevet drill / driver til å gjøre kort prosess med å kjøre dem.
 • Vurdere å montere et lys over arbeidsflaten. Brukt biljardbord belysning kan kjøpes ganske billig og legger litt av innredning til en garasje, men noen form for belysning i det hele tatt vil legge betydelig verdi i arbeidsområdet.
 • Finne ut av trelast målinger før du kjøper dem, mange trelast og Oppussing butikker vil kutte tømmer for deg hvis du spør, noe som vil i stor grad redusere arbeidstiden.
 • Ta alltid med et målebånd (minimum 20 meter eller 6 meter lang) til butikken med deg når du kjøper tre. Wood er ofte blandet rundt av kundene ved et uhell eller kuttet i mindre lengder og plassert tilbake på stativet. Å kunne måle ut dine lengder mens shopping kan spare deg for tid i avkastning!
 • Beis / lakk kombinasjoner ikke forsegle og beskytte samt 2-3 strøk lakk alene. Hvis du bruker denne kombinasjonen produkt, bør du vurdere flere lag med lakk også, spesielt hvis du har tenkt på bordet mottar tung bruk.
 • Bruke en eksentersliper med 80 korning (deretter flytte opp til 150 grit) kan gi hele bordplaten en stor, jevn overflate. Dette forbereder også det for lakk. Bruk korning 220 mellom lakk strøk for best resultat.
 • Bruk en ruter med en rund-off bit (1/8 "til 1/4" eller 3 mm til 6 mm avhengig av din preferanse) for å avslutte lønn strip kanten av flytende hylle for et profesjonelt utseende.
 • En topp av 1/8 "(3 mm) eller 1/4" (6 mm) Masonite (hardplate) vil gjøre en meget sterk overflate.
 • Legge 4x4 innlegg som bena til forkanten av flytende arbeidsbenken vil øke sin styrke, noe som er viktig hvis du skal bruke det for pounding på ting med en hammer.
 • I stedet for å bruke stål negler som har en tendens til å "bakke ut" over tid, bruker eksteriør-grade dekk skruer. De er betydelig lettere å fjerne enn negler hvis du noen gang trenger å bytte ut benken.

Advarsler

 • Den amerikanske trelast industrien forkorter hver 2x4 med en halv tomme på hver side av ulike grunner (svinn, glatting). En standard 2x4 faktisk vil måle et sted rundt 1-1/2 x 3-1/2 inches.

Ting du trenger

Custom-Sized Work Bench

 • Benk toppen (ex. forhåndslagde toppen, kryssfiner, solid-core dør)
 • Fire 4x4 ben
 • Fire 2x4 leg bukseseler
 • To 2x4 topp støtter
 • Saw
 • Bor
 • 3/8-in (10 mm) bor
 • Tolv 3/8-in (10 mm) bolter med skiver og muttere
 • Låseskruene (antallet kan variere)
 • Materiale som kryssfiner for nederste hylle (valgfritt)

Flytende sokkel

 • Nødvendig utstyr:
  • Sirkelsag (18V-modellen anbefales) eller en Jigsaw
  • Drill / skrutrekker (18V oppladbar modell anbefales)
  • 2-4 fot vater
 • Valgfrie Etterbehandling Verktøy:
  • Orbital, belte eller Finish Sander w / 80, 150 og 220 grit papir
  • Ruter med 1/8 "/ 1/4" avrunding bit.
 • For Workbench:
  • 8 'x 4' 3/4in lønn kryssfiner (30€) (eller andre hardtre)
  • 2 "x 4" x 16 '[x3] (5€ hver)
  • 18 "(opp til 20") stål hylle braketter.
  • 1-1/2 "x 3/4" x 16 'lønn stripe for forkanten
  • 1-1/2 "x 3/4" x 4'-1-1/2 "Maple stripe for sidekanter (eller annen hardved)
  • 2-1/2 "-3" skruer, (for å sikre 2x4s til veggen stendere, 3 "skruer hvis sikring til stendere gjennom gips)
  • 1-1/2 "skruer (for å feste brakettene til veggmontert 2x4s og furu kanter)
  • 3/4 "skruer (for å feste brakettene til undersiden av table-top)
  • Polyuretan lim (5€)
  • Polyuretanlakk
 • For Skuffer:
  • 2 "x 4" x 16 '[x1] (5€ hver) for skuff kryss stykker.
  • Hard finér ark for skuffebunner (15€)
  • 1 "x 2" furu boards til skap sider (15€ verdt)
  • 1 sett med skuff lysbilder for hver skuff du gjør