Wkino

Hvordan du naturlig avskrekke skorpioner

Selv om skorpioner kan gjøre store kjæledyr når de er riktig plassert og tatt vare på, de fleste ikke vil ha dem krypende uoppfordret i eller rundt husene sine. Du kan kjøpe kjemiske produkter for å holde dem borte, men hvorfor bry seg når det er mange naturlige løsninger?

Trinn

Hvordan du naturlig avskrekke skorpioner. Fikse hull og sprekker for å gjøre inn i hjemmet mindre innbydende.
Hvordan du naturlig avskrekke skorpioner. Fikse hull og sprekker for å gjøre inn i hjemmet mindre innbydende.
 1. 1
  Fang og slipp. Selv om denne metoden ikke kan være effektiv mot skorpion angrep, det fungerer godt hvis du bare har sporadisk uønsket "gjest". tendens til å bli funnet rundt vannkilder, så et flott sted å lete med omsorg er rundt vask, dusjnisje, eller badekar på badet, og rundt lignende våte områder i vaskeri og kjøkken. Hvis du finner en skorpion, det er bare et spørsmål om å dekke dem med en bred nok plastbeholder, skyve et stykke papp under beholderen til å dekke det, og deretter transportere "gjest" utenfor.
  • Hvis du har en bug catcher, vurdere å bruke den enheten i stedet for plast container og papp ark.
  • Hvis du ikke ønsker å returnere skorpionen til vill, humant drepe den raskt av en rask klem med støvelen. Bruk en fluesmekker å samle knust kroppen. Men vurdere å returnere skorpionen til sin naturlige habitat snarere enn å drepe det fordi det er en gunstig rovdyr.
 2. 2
  Fikse hull og sprekker for å gjøre inn i hjemmet mindre innbydende. Caulk rundt alle hull og andre inngangen muligheter der rør og andre VVS inngår rommene i ditt hjem. Start fra kjelleren oppover, og forsegle alle områder rundt rør, avløp, inventar, vegger, ventiler, etc., hvor en skorpion kan få tilgang til huset. Dette inkluderer taket inventar fordi skorpioner kan klatre.
  • Hell bleike ned avløp av septiktank. Gjør dette på en ukentlig basis hvis du har lagt merke til skorpioner krypende opp i avløpet for å få tilgang til ditt hjem. Bruk to spiseskjeer ukentlige å avskrekke gjennomgangen i.
  • Se utenfor også. Sjekk mesh over ventilen og eventuelle hull rundt det. Sjekk overalt at kabler, ledninger og rør inn i huset, samt for eventuelle hull i vegger, dører og vinduer. Oppvarming og air-condition utsalgssteder bør også sjekkes.
  • Installer vær-stripping rundt løstsittende vinduer og dører. Vær sikker på at alle vindu og dør skjermene er i god stand, uten hull eller rifter.
  • Fikse lekk kraner, rør og andre dryppende kilder til vann.
 3. 3
  La dine vennlige edderkopper leve. Tillate ikke-skadelige pest-fanger edderkopper å oppholde seg i hjemmet ditt. De kan godt prøve å drepe skorpioner som kommer i nærheten av dem. Men sørg for å fjerne insekt kilder til mat som gresshopper, kakerlakker, sikader og maur.
 4. 4
  Plante lavendel. Du kan plante den rundt omkretsen av hjemmet, kjøpe tørkede planter, eller få lavendel essensielle oljer til bruk ved rengjøring og forfriskende hjemme. De friske planter ser ut til å ha en bedre effekt enn oljer eller tørkede planter skjønt. Det er ganske lett å vokse og vedlikeholde, og lukter fantastisk.
  • er også ansett for å være en annen avskrekkende. Du kunne vokse sitrus i potter i nærheten av din inngangspartier og bruk sitrus olje rengjøringsmidler på bad og andre våte soner i huset.
 5. 5
  Rydde opp i tunet. Flytt woodpiles ut av, og bort fra, ditt hjem. En annen naturlig metode er å kvitte seg med skorpion gjemmesteder. De elsker hauger av, steiner og trelast, og kan også bli funnet i komposthauger. Hvis det er et alternativ, flytte disse skorpion havens lenger vekk fra hjemmet ditt, bør du ha mindre inntrengere.
  • Hold plenen klippes til enhver tid, og sviske busker og overhengende greiner å holde disse borte fra huset, garasje og bod vegger.
  • Hvil søppelcontainere og kompost containere på murstein eller andre elementer som presser dem opp over bakkenivå. Legg mesh til bunnen av kompostbeholderen, og dette vil også holde seg.
 6. 6
  Se om et kjæledyr vil løse situasjonen. Katter har vært kjent for å fange og drepe skorpioner rundt hjemmet, og noen hunder vil også. Du tror kanskje det som grusomt, men det er en veldig naturlig metode for å kvitte hjem av småkryp. Men liker ikke alle denne metoden for frykt for skade på dyr, så ikke la dette skje hvis skorpionen er virkelig giftige og kan skade ditt kjæledyr (de fleste skorpioner i Europa ikke er svært farlig, se "Tips" for farlige soner), som regel er det greit forutsatt at kjæledyret er naturlig rask og rov.
  • Tving aldri et kjæledyr å fange en skorpion. Bare noen dyr vil medfødt og frivillig gå for en skorpion, og vil ha mot til å gjøre det som er nødvendig.
  • Still inn på å spise opp feilene som skorpioner anser for å være mat. Kyllinger er ikke masete - de vil også knaske opp en skorpion som krysser deres vei.
 7. 7
  Vurdere noen natt jakt og skiftende. Hvis du er villig til å manuelt skifte skorpioner fra hagen din, kan dette gjøres om natten. Scorpions fluoresce henhold ultrafiolett lys, så bruk en svart lys eller en ultrafiolett lys for å se etter dem.Også, slitasje solide støvler og bruke lang grill tang for å samle skorpioner i en beholder for fjerning fra din hage. Slipp dem inn i den lokale ørken, skog, gressletter, eller hvor deres naturlige habitat er stedet for å drepe dem fordi de er gunstig for økosystemet.

Tips

 • Mulch kan være et skjulested for skorpioner. Som gartner, må du ta en beslutning mellom metode for å holde plantene dine fuktige og din skorpion befolkningen ned. Det kan gjøres, men du må være både årvåken og konsekvent. Det anbefales at du ikke plasserer mulch rundt husveggene, og at du tar sikte på å holde jorda rundt huset vegger tørre, og dette vil fungere som en avskrekkende for skorpioner. Hold hagearbeid bort fra huset området og alltid bære tøffe hansker når berøre jord og planter.
 • Sjekker gjenstander du slitasje, sove i, og bære er alltid fornuftig, spesielt når camping i skorpion-infested områder. Se inni sko, hansker, vesker, soveposer, telt, etc., før du bruker eller iført og riste ut noen skorpioner du finner.
 • Det er organiske skadedyrbekjempelse produkter tilgjengelig på markedet for å bli kvitt din hjem av skorpioner. Spør den aktuelle distributør for mer informasjon.
 • Vær oppmerksom på nyttig natur å ha skorpioner rundt. Som rovdyr, vil de spise andre plagsomme insekter i hagen din, så prøv å holde balansen ved å være nøye med å holde dem ut av hjemmet ditt, men la dem gjøre sine ting der det ikke kommer til å forstyrre livet ditt hjem.
 • I motsetning til det mange tror, ​​de fleste skorpioner er relativt harmløse. Stikket av de fleste skorpioner er vanligvis smertefulle (i riket av en veps eller hornet brodd), men de er sjelden dødelig. Du bør imidlertid være klar over innholdet i skorpioner du bor rundt og vet hvor giftige de er. Og selv om de er relativt harmløse, ikke ta unødvendige sjanser, spesielt med barn rundt.
 • Verdens farligste skorpioner bor i Nord-Afrika, Midtøsten, Sør-Europa, India og Mexico.
 • Anti-gift er tilgjengelig for ulike skorpioner, inkludert Arizona bark skorpion, som har en smertefull brodd.

Advarsler

 • Noen skorpion angrep er bare for mye for naturlige løsninger for å rydde opp. Hvis du har prøvd alle disse metodene, og du fortsatt opplever skorpion angrep, prøve å ringe på en profesjonell Exterminator. Men selv her kan du be om en organisk profesjonell pest utryddelse prosessen som skal brukes, så sørg for å spørre.
 • Når fikse huset for å hindre oppføring av skorpioner, være forberedt på å møte noen. På den måten blir forberedt betyr at du kan unngå å bli stukket.
 • Unngå lagring av brensel inne i ditt hjem. Bruk hansker når plukke opp veden - ikke bare skorpioner gjøre sine hjem i ved, så dette er alltid en fornuftig forholdsregel.

Ting du trenger

 • Plastbeholder og kort eller en bug catcher
 • Caulk og andre midler for å blokkere hull og andre tilgangspunkter
 • Blekemiddel
 • Lavendel eller sitrus planter og produkter avledet fra disse plantene
 • En kunnskapsrike kjæledyr