Wkino

Hvordan fjerne tekstur fra akustiske himlingsflater

En trinn-for-steg guide til skraping at skjemmende "cottage cheese" tekstur, også kalt Popcorn tekstur, off av perfekt anstendig takhøyde og forbedre utseendet av ditt hjem! Det har vært en del diskusjon om hva "Cottage cheese" eller popcorn tekstur er. Det finnes hovedsakelig to typer tekstur på markedet i dag som du vil se i hjemmene.

 1. Popcorn tekstur er teksturen du vil finne det meste i hus bygget rundt 1980 eller tidligere. Det er solgt i tørre poser og når de blandes opp den har utseendet av rennende cottage cheese, når det er sprayet på et tak det har en veldig klumpete, flassende tekstur og du kan vanligvis bryte av biter relativt lett.
 2. Den andre typen teksturen du vil se i de fleste av de nyere boliger nå kalles "Span-tex", kommer den i bokser fra din jernvarehandel, og selv om jeg tror det hevder den er klar gjort vil du sannsynligvis nødt til å tynne den ned litt. Når den brukes, avhengig av etterbehandling av tekstur, tykkelse, etc. Det bør være ganske hardt og har konsistens som om noen tok litt gjørme og sprayet den mot en vegg (i hovedsak dvs hva de gjorde), og det vil ikke ha de større definerte biter som popcorn tekstur gjør.
 • Denne artikkelen forklarer ikke fremgangsmåten for å fjerne en Span-tex tekstur som det er et annet produkt det vil ikke bare skrape av.

Trinn

Hvordan fjerne tekstur fra akustiske himlingsflater. Finn ut om din tekstur inneholder asbest-du kan få en test kit for det.
Hvordan fjerne tekstur fra akustiske himlingsflater. Finn ut om din tekstur inneholder asbest-du kan få en test kit for det.
 1. 1
  Finn ut om din tekstur inneholder asbest-du kan få en test kit for det.
 2. 2
  Ta dine møbler ut av huset hvis det er mulig (å ha møbler det gjør en stor rot.) Dekket vi alle våre gulv med ruller av plast som du kan få billig på Home Depot. Når dette er gjort, bare rulle den opp og kaste den bort.
 3. 3
  Finn ut om taket tekstur har blitt malt over. Dette gjør det mye vanskeligere å skrape av. Hvis det ikke har det, trenger du bare å fukte det lett og det kommer av som smør. Hvis det har, må du spraye det tungt (vi brukte vår slange med en sprøyte vedlegg) og suge den i for at den skal komme. Hvis du tar en hånd eller pole slipemaskin med en virkelig tung sandpapir og raskt kjøre over taket før fukte det ned det tillater vannet å trenge inn i teksturen litt bedre, slik at det løsner lettere.
 4. 4
  Definitivt bære masker når du skraper. At ting er stygg. Vi gjorde selve skraping med et par forskjellige verktøy. Vi brukte de bredeste hånd trowels som vi kunne finne (metall fungerer best). Vi har også brukt flate ledet spader! De jobbet bra fordi du ikke trenger en stige, ble det lange håndtaket bygget! På tøffe områder en stige (stillas er tryggere) hever deg slik at du kan få en bedre vinkel og rense mer av raskt. Det er også et verktøy som lar deg koble opp en plastpose for enkel avhending og mindre rusk på bakken.
 5. 5
  Vær veldig forsiktig når du skraper slik at du ikke rippe inn eller skrape gips. Du må bruke en ganske lett berøring og prøve å holde kanten nivå slik at den ene enden ikke dyppe i gips.
 6. 6
  Skrap så mye som mulig av. Enhver liten del vil vise gjennom tekstur.
 7. 7
  Når den er alt skrapes av, kan du bruke tørr vegg patch for å jevne ut områder eller reparere hvor du dratt gjennom gips (jeg hadde mye av de stedene!). Rull opp plasten med de biter på den og kaste den. Dekke gulvene med rent plast igjen, bare for å beskytte gulvet.
 8. 8
  Du vil ønske å sand hele taket etter at du har lappen.
 9. 9
  Du kan enten gjøre retexturing selv eller leie noen til å gjøre det. Vi gjorde det selv med en airless pistol og tekstur som du kan kjøpe på Home Depot. Det ser ut som poser med betong. Vær forsiktig med å kjøpe popcorn ting igjen, vi gjorde det! Vi har blandet det opp og tenkte: "Hmm... dette ser virkelig chunky"?, Og måtte ta det tilbake! Så sprayet vi teksturen på med pistol og deretter slo det ned for å matche tekstur på veggene med en murskje. Det viste seg ganske bra. Mine venner ansatt noen til å gjøre sitt retexturing etter at de skrapet.
 10. 10
  Male alle tak med "primer / sealer"?.
 11. 11
  Male det på nytt med vanlig hvitt tak maling (som er veldig billig).
 12. 12
  Alt i alt er det veldig verdt det. Du trenger minst fire mennesker takle oppgaven. Et godt estimat av tiden det skal ta å oppnå dette er 5-6 dager. (Du kan gjøre alt skraping i en eller to dager, retexturing i en dag, grunning på en dag, og maleriet i en annen.)

Tips

 • Skrape gunk til en plast presenning, eller hvis du bli kvitt gamle teppe-skrape rett på det, rulle opp og ta bort!
 • Bruk en plast hånd sparkel-det vil ikke merke opp gips så mye som metall vil.
 • Hvis taket har blitt malt over, gi den en rask sand med en stang slipemaskin og en grov sandpapir deretter bruke en sprayflaske fylt med vann eller en ny hage væske pumpe, som du kan bruke for luke killer, og tåke ned taket
 • Hånd skraping kan gjøres uten å dekke hele rommet i plast med en liten sprayflaske med vann i den, en plast eller metall skraper, og en 24-kan papp "flat" (finner dem på vinmonopol eller dagligvare) som har en duct-tape "håndtak" på undersiden, lar dette deg skli hånden under flat, men holder den flate faller ned hvis du flytter hånden. Bare spray lett med flaske, vent noen minutter, skrape inn i leiligheten, gjenta. Fungerer bra for små rom eller odde deler av et rom som du ikke kan lett dekke i plast.
 • Alternativt kan du ta en 6 "felles kniv, men først bruke en jeksel å runde kantene for å hindre skadelig (meisling) taket gips. Har en sprayflaske fylt med varmt vann. Spray en gjennomførbar området og vent noen minutter. Så papp dekselet (1 eller 1 1/2 cm kant) og bare skrape cottage cheese tekstur av i boksen dekselet. Når dekselet er passe full, dumpe ting i en søppel tilbake. Jobb deg rundt i rommet på denne måten, så det skaper ingen støv å puste inn og svært lite av det slippe til gulvet. Denne metoden er ren, rask og enkel.

Advarsler

 • Pass på å bruke en asbest testing kit før du skrape taket selv. Det kan være skumle bivirkninger hvis hjemmet har asbest i taket akustisk. Asbest eksponering fører mesothelioma kreft, en dødelig sykdom uten kjent kur.
 • Takflater er ferdig med tekstur for å skjule feil. Ved å fjerne tekstur kan du avsløre feil som er verre enn "cottage cheese" utseende.

Ting du trenger

 • presenninger / plast ruller
 • hånd trykkvann sprøyter (eller slange)
 • brede hånd trowels
 • gips patch
 • sander
 • airless tekstur pistol
 • tekstur mix