Wkino

Hvordan å reparere gips tape som er løsnet fra veggene

Hvis du har gips tape skille fra veggen din, er det best å ta ned peeling tape og installere ny tape. Her er hvordan du gjør dette. Du trenger gips tape og sparkel (eller tilsvarende lim inn).

Trinn

Hvordan å reparere gips tape som er løsnet fra veggene. Bruk en barberhøvel kniv til pent kutte tapen bare utover kantene av "dårlige", og fjerne mislykket tape fra veggen.
Hvordan å reparere gips tape som er løsnet fra veggene. Bruk en barberhøvel kniv til pent kutte tapen bare utover kantene av "dårlige", og fjerne mislykket tape fra veggen.
 1. 1
  Bruk en barberhøvel kniv til pent kutte tapen bare utover kantene av "dårlige", og fjerne mislykket tape fra veggen.
 2. 2
  Rengjør støv og smuler fra skadede området for å fremme bedre vedheft.
 3. 3
  Sett et nytt stykke av fiberglass mesh tape over sømmen der den gamle tapen ble fjernet. Paper tape kan brukes i tillegg, men det er ikke selvklebende og gjørme må brukes på veggen først, trykke på papir tape i gjørma. De fleste "nybegynnere" finner ut at den selvklebende mesh tape er enklere å bruke.
 4. 4
  Fyll område hvor båndet var med en rikelig glatt lag av sparkel, eller enda bedre, ferdigblandet gips sammensatte. Vær sikker på at valgte forbindelse er "sandable", som noen hyllevare reparere forbindelsene tørke veldig hardt (vann kitt etc).
 5. 5
  La tørke.
 6. 6
  Sand glatt mellom hvert strøk for å fjerne eventuelle sparkel merker og høy flekker. Hvis nettet eller papir tape begynner å vise, stoppe sliping. Det er tid for neste strøk.
 7. 7
  Sparkel over båndet med et annet lag av gips sammensatte, og foreta område glatt med overflaten av veggen. På en vegg med liten eller ingen tekstur, fjær gjørme ut til sides for reparasjon området for å minimere synligheten av plasteret.
 8. 8
  Merk, hvis veggene har en tekstur, må du legge til tekstur etter den andre (endelig) strøk med sammensatte har tørket. Enkelte teksturer kan legges med flere leire og en sparkel, andre må sprøytes på. For sprayet tekstur sjekk din lokale senter eller jernvarehandel for en liten boks laget for å matche din tekstur (f.eks appelsinskall eller knockdown teksturer).
 9. 9
  Male veggen med farge for å matche, sørg for å bruke primer først på området eller oppdateringen vil vise gjennom. En boks med spraymaling primer (Zinsser eller Bulls Eye) eller annen primer kan brukes hvis du ikke har PVA primer (ark rock primer)

Tips

 • Bruke farge endring (rosa til hvit når den er tørr) spackle vil hjelpe deg å vite når spackle er tørr, men vent fem minutter etter at spackle er hvit.
 • "Spackle" er en pulverblanding bestående av gips og lim. Når dette er blandet sammen med vann, danner det en plast-lignende masse. Spackle er et nordeuropeisk produkt, spør din lokale leverandør eller byggmester til å anbefale en passende vegg sprekk og hull filler hvis du ikke kan få tak i dette.
 • Ha tålmodighet for spackle tørke.
 • Hvis det er en svært liten separasjon av båndet fra veggen, satte en liten mengde pasta eller hvitt lim bak kassett, og trykk den tilbake på plass.
 • "Gips" er også kjent som gipsplater i ulike land OG AS, "SHEETROCK" i USA
 • Tape og sparkelmasse, All Purpose og eller Topping kan enten pusset eller sponged når den er tørr. Sliping gjør den beste finish, men snyltende er tilstrekkelige under flat latex og hvor støv er en vurdering. Primer er generelt ikke nødvendig med mindre en god hard hud er nødvendig, hvis en masse blir brukt som maling med en sylinder-og eller to strøk anvendes.
 • Når du fjerner tapen helt, kuttet ut, og trekk ut løs tape. Påfør gjørme sammensatte og trykk på nytt stykke av tape direkte inn i gamle spor. Grundig fuktet tape, vil selv over natten gå i tynnere. Dekk med gjørme, ett eller to strøk.
 • Hvis tapen er boblet, kan punktere og slit med barberblad kniv, og slip sparkelmasse inn i sprekken under tapen og trykk hardt til veggen. Dekk slit med gjørme eller spackle. Bruk smal en tomme spackle blad. Bruk alltid papir tape som mesh ofte sprekker. Å reparere sprukket mesh tape, tape over med papir tape og gjørme.
 • Hvis tape er bare løs på den ene siden kan skli en sparkel under det å løsne, deretter skli tape og sparkelmasse etter hele stykke løs båndet og trykk hardt til vegg. Kan dekke sprekk med gjørme eller spackle.
 • Du kan også bruke "All Purpose 'tape og sparkelmasse heretter kalt" Mud "for større problemer, siden spackle ikke har mye hvis noen pinne til det og faktisk ikke vil råde unntatt for liten touch-up. Se Patch en vegg.
 • Metal hjørnet perle når kantene ikke er teipet kan sprekke. Tape og gjørme sprekker. Papir kantet hjørnet perle som ikke er skrudd, men bare mudded inn, kan sprekke og trekke løs. Paper tape over.
 • Hvis hele stykke tape er løs, kan trekke tilbake det er løs uten å bryte den, sette sparkelmasse i sporet og trykk tape tilbake til veggen. Kan dekke med gjørme eller ikke, eller bruke sparkel.

Advarsler

 • Vent til spackle tørke.
 • Test maling på et lite område av veggen for å sørge for at fargen vil matche. Hvis du trenger ny maling matche en maling chip til veggen din og ta den med til din lokale maling butikken for å få den fargen matchet.
 • Se etter bakenforliggende årsaker til løs tape som fuktinntrengning eller løs sheetrock. Moisture viser generelt en flekk, men en fuktighetsmåler er mer nøyaktig. Loose sheetrock kan skrangle når du klapse veggen fast med en åpen hånd. Hvis en av disse problemene finnes, fikse dem før plager med tape reparasjon / skift.
 • Vær forsiktig rundt støvet forårsaket av sliping sparkelmasse. Selv om nyere sparkelmasse er relativt trygg, blander noen eldre sparkelmasse inneholdt asbest (som fører til flere former for kreft). Du bør bruke en støvmaske uansett, som å puste i noen form for støv er ikke sunt for deg.