Wkino

Hvordan Refinish tregulv

Under gamle, skittent, skittent teppe kan være et vakkert tregulv skrikende måtte gjeninnføres i ditt hjem. Belegg på gulv med en ren, ny finish er omtrent så tilfredsstillende som det blir. Litt hardt arbeid og du kunne ha parkett du alltid har misunt i hjemmene til andre.

Trinn

Hvordan Refinish tregulv. Fjern eventuelle tepper fra området.
Hvordan Refinish tregulv. Fjern eventuelle tepper fra området.

Prepping gulvet for billakk

 1. 1
  Fjern eventuelle tepper fra området. Klipp ut og rulle i seksjoner håndterbare for å gjennomføre til papirkurven. Når alle tepper er fjernet, gå videre til det virkelige arbeidet.
 2. 2
  Hamre ned noen utstikkende spiker hoder. Negler kan ha blitt lagt til gulv for å kutte ned på knirkende eller for å sikre en løs bunnplate. Uansett, negler som stikker opp over tregulvet presentere både en fare og en plage. Mesteparten av tiden, hamring neglene ned dypere inn i gulv er en bedre og enklere løsning enn å ta neglene ut.
  • Hammer neglene ned ca 1/4 tommers i gulvet. Arbeid med deres retning, ikke mot den. Når neglene er 1/4 tommers dyp, er de klare til å være skjult med litt filler at du vil gjøre etter sliping ned resten av gulvet. Mer om det senere.
 3. 3
  Kontroller at gulvet er forholdsvis ren. Hvis gamle teppe backing er brent fast i tregulvet, må du skrape den av med en sparkel. Dette kan være en ganske kjedelig jobb, og kan ta mye tid, men det er verdt det.
  • Gå over gulvet med en støvsuger og vasker om nødvendig. År av støv og grus kan lage en masse rusk. Vil du ha denne rusk ryddet bort før du angriper den gamle tre finish.
 4. 4
  Fjern eventuelle tack stripping langs gulvet kantene. Hvis tack stripping var til stede sammen med teppet ditt, fjerner du den før du begynner å slipe, slik at du kan treffe de områdene med overflate ditt.

Fjerne den gamle mål av sliping

 1. 1
  Bruk sliping til buff opp noen svært gamle, svært ripete eller slitt tre. Kjemiske strippere kan brukes hvis det du leter etter er en quick fix, eller gulvene selv ble nylig ferdig. Hvis derimot, du arbeider med trafikkmønstre, flekker og riper, er det beste alternativet til sand bort de ufullkommenhet og deretter legge et nytt strøk til gulvet.
 2. 2
  Prep omkretsen. Hånd-sand eller palm-sand omkretsen av gulvet med grovt 180-grit sandpapir. Gni ut 4 til 6 inches fra kanten på hovedkortet, slik at du er sikker på å dekke de områdene ditt mekanisk gulv slipemaskin ikke kan få til.
 3. 3
  Bruk en etasje sander å treffe de områder av gulvet som ikke ble rammet av hånd i detalj sliping. Du kan leie gulv sliping maskiner på hardware forsyne butikkene eller utstyr utleie butikker.
  • Begynn med en grov grus og begynne å slipe gulvet. Begynn forsiktig. Du ønsker ikke å huljern gulvet. Hvis du får en god slipemaskin, vil du selv være i stand til å løfte opp slipemaskin og bruke litt mer tid på heavy-slitasje eller problem områder. Bytt ut dine sliping disker etter behov. Du må kanskje bytte ut sand papir en gang eller to med samme grus før du har helt fjernet finish.
  • Ved hjelp av en blyant, farge hele området lett med striper av grafitt. Dette vil bidra til å fortelle deg når du har slipt et område. Ellers vil det være vanskelig å fortelle hvor du har pusset og hvor du ikke har.
  • Gå over hele gulvet igjen med en middels sandpapir. Se på blyant striper for å avgjøre om du allerede har slipt et område eller ikke. Igjen, må du kanskje endre diskene på sliping av maskinen før jobben er ferdig.
 4. 4
  Lagre sagflis opprettet av sliping. Hvis du treffer noen villfarne spiker tilbake til gulvet i prep scenen, må du huske å lagre sagflis slik at du kan lappe og plugge 1/4 tommers hull skapt av negler. Dette vil bidra til å sikre en fin, jevn finish.

Fjerne den gamle avslutt med en kjemisk stripper

 1. 1
  Bruk en kjemisk stripper i stedet for sliping. Hvis du ønsker en rask løsning, eller tre under den gamle lakken er ren og ripefri, kan det være lurt å bruke en kjemisk stripper i stedet for å slipe ned hele gulvet. Hvis du velger å bruke en kjemisk stripper, alltid følge instruksjonene på etiketten og bruke riktige sikkerhetsforanstaltninger.
  • Bruk hansker, vernebriller, og sørg for å lufte området du jobber i. Kjemisk strippere er utviklet for å skrelle av mål fra tre, du vil ikke ha det i samspill med huden din, og du ønsker ikke å inhalere også mye av det.
 2. 2
  Påfør stripper på et område på rundt to kvadratmeter. Ikke vær sjenert om å bruke for mye av det. Du kan heller ikke ønsker å dekke for mye av et område på en gang som du vil ønske å være i stand til å rense området i god tid.
 3. 3
  La stripper sitte i ca fem minutter. Når du har brukt den stripper til mål, la vente foreslåtte tid uten å forstyrre. Du vil merke den gamle flekken boblende og løft fra veden.
  • Ikke vent så lenge at de stripper tørker på deg. Når du fjerner stripper, vil du den skal fortsatt være vått.
 4. 4
  Fjern stripperen fra veden. Du kan gjøre dette i to trinn:
  • Rammet området med en sparkel å skrape av stripper sammen med finish.
  • Bruk denaturert alkohol i en disponibel aluminium pan å rydde av den gjenværende stripperen ved hjelp av stålull. Ikke legg for mye rødsprit i pannen, som det har en tendens til raskt fordampe.
 5. 5
  Følg produsentens instruksjoner for rengjøring av stripper fra veden. Ulike kjemiske strippere må rengjøres ved hjelp av ulike metoder. Noen strippere må renses med terpentin eller maling remover, mens andre kan bare skylles med vann.
 6. 6
  La området tørke helt. Vann eller fuktighet og ny finish fungerer ikke bra sammen, sørg for å la området tørke helt før du går videre til neste trinn.
 7. 7
  Spot-sand noen riper eller slitte områder. Du må kanskje sand eventuelle problemområder før du bruker den nye avslutning på tregulv.

Anvendelse av ny finish

 1. 1
  Plugg eventuelle gjenværende hull med tre lim eller treplugger. Kan du hadde noen kabler som går inn i basekortet, eller kanskje de neglene vi snakket om tidligere er i behov eller dekke opp.
  • For å gjøre en tre lime, bland sagflis med en liten mengde hvitt lim for å lage en lime. Påfør lim over neglene med en sparkel og la det stivne før sliping flukt med resten av gulvet.
  • Finn små tre plugger for større hull. Hvis det er nødvendig, bore i gulvet for å forstørre hullet slik at pluggen passer fint inne. Påfør en liten mengde trelim rundt på siden av pluggen, passe pluggen inn i hullet slik at korn av pluggen og korn på gulvet matche godt, og hamre ned lett. La det tørke helt før du sliper flukt med resten av gulvet.
 2. 2
  Før du bruker noen ferdig, må du huske å støvsuge og / eller rydde opp eventuelle rester. Du vil at hele gulvet ryddet for noen sagflis, rusk, eller stripper før du påfører nytt lag. Sørg også for at gulvet er helt tørt før du påfører ny finish.
 3. 3
  Når gulvet er klart skal lakkeres, bruke beis eller overflate som du selv velger jevnt på gulvet. Sørge for at før du faktisk begynner å bruke pelsen til gulvet, har du vinduene åpne for ventilasjon, du er iført en maske for å holde røyken fra å plage deg, og du har plass testet ferdig, slik at du med rimelighet vet hva det kommer til å se ut på gulvet.
  • Også bruke hansker og en syntetisk bust pensel når du søker målgang. Begynn med omkretsen av gulvet og jobbe deg i. En 3-tommers bandet er alt du trenger for en omkrets.
  • Bruk en applikator pad for å gjøre det meste av jobben for deg. Du kan bruke en vannkanne med litt cheesecloth på toppen for å helle finish på gulvet, og deretter bruke applikator pad å tørke ferdig i gulvet jevnt og rent.
  • Pass på at du lar deg selv et område for å gå ut når mål har blitt påført. Du ønsker ikke å måtte gå over den nylig beiset gulvet med skitne sko når du ønsker å la målgang tørr.
 4. 4
  Vent til slutt tørke og, om nødvendig, bruke et annet strøk av beis eller avslutte å utdype fargen. Bruk de samme teknikkene som er beskrevet ovenfor, og sørg for å ta forsvarlig sikkerhet og håndtering retningslinjer i betraktning.
 5. 5
  Når tørr, avslutt med polyuretan belegg, hvis ønskelig. Det er mye enklere å bruke et lang-hånds valse i stedet for en børste, og det gir en bedre finish. Det er viktig å lett sand etter hver applikasjon med 220 sandpapir. Rydde etter hver sliping med tack klut. Det kan ta 24 timer mellom hver påføring for polyuretan tørke.

Tips

 • Fest en våt / tørr støvsuger, ryggsekk eller canister vakuum for å effektivt samle overflødig slipestøv
 • En alternativ metode er å leie en slipemaskin og sand gulvet. Denne metode er billigere, raskere, sunnere og gir bedre resultater.
 • Ved sliping, suge ark i badekaret og henge dem i døråpninger for å hindre støvet sprer seg gjennom hele huset. Husk å dekke dine vents også.
 • Hvis du ikke er hendig i det hele tatt, leie et firma til sand og forsegle gulvene for deg bør koste omtrent det samme som å kjøpe en god kvalitet teppe til å dekke den samme plassen.
 • Når du setter tregulv ned, bruke produsentens instruksjoner. Hvis disse instruksjonene ikke viser deg hvordan du kan orientere not og fjær, står groove startveggen og gulv negler bør være drevet inn i tungen.

Advarsler

 • Forvent røyk. Sørge for at rommet er godt ventilert.
 • Pass på å følge temperaturen og været retningslinjer for dine produkter. Ikke gjør når våte utenfor eller under 50 grader Fahrenheit.

Ting du trenger

 • Stripping agent fra en jernvarehandel. Spørre hvilket produkt som vil være best for stripping tregulv.
 • Denaturert alkohol
 • Stålull
 • Sparkel
 • Gummihansker som ikke vil skade når det brukes med stripper.
 • Sand papir
 • Rasping papir
 • Beis (farge etter eget valg)
 • Stain spreder (ser ut som en nal)
 • Polyuretan
 • Støvmaske