Wkino

Hvordan finne gratis kompost ingredienser

Hvorfor kjøpe dyre behandlinger eller giftige gjødsel for å sikre rik jord og en fruktbar hage når du kan få de samme fordelene fra kompost? Før du går til den lokale barnehage eller hagen forsyning butikken og betale en premie for kompostering ingredienser, vurdere å gjøre kompost på egen hånd hjemme. Faktisk trenger du ikke engang å lage god kompost-du kan finne ingrediensene for gratis med et par telefonsamtaler og litt forskning. Denne artikkelen tjener mer som en "how to" på å finne gratis kompostering materialer enn en "how to" på å lage kompost. Trinnene nedenfor vil liste mulige måter å koble med gratis kompost. Ved å gå gjennom listen er du sikker på å finne noe som vil endre din jord og hjelpe plantene blomstre!

Trinn

Hvordan finne gratis kompost ingredienser. Spør din lokale kaffebar hvis de kaster ut brukt kaffe grinds.
Hvordan finne gratis kompost ingredienser. Spør din lokale kaffebar hvis de kaster ut brukt kaffe grinds.
 1. 1
  Spør din lokale kaffebar hvis de kaster ut brukt kaffe grinds. Kaffe grinds er en utmerket surt endring av jord, så bruk aske eller kalk for å balansere pH.
 2. 2
  Forhøre seg med lokale lumberyards og Oppussing butikker for gratis sagmugg. Pass på å bruke sagflis bare fra ubehandlet trevirke.
 3. 3
  Samle aviser. Separer avisen fra de glansede innstikk, og makulere papiret for å gjøre det kompost raskere.
 4. 4
  Kontakt lokale meierier, feedlots, eller storfe operasjoner for kompostert kugjødsel. Den ideelle gjødselen er blitt kompostering i minst 2 år.
 5. 5
  Ring en lokal mat prosessanlegg for å spørre om de har noen venstre over organisk materiale.
 6. 6
  Besøk din lokale dyrehagen og spør om å hente kompost fra utstillingen dyr. Pass på at det er bare fra planteetende dyr som de kjøttetende avføringen inneholder ofte parasitter skadelige for helsen.
 7. 7
  Plasser papp over en seng av ormer å lage ormen støpte og tungt næringsrik kompostering materialer.
 8. 8
  Besøk juletre masse for mulched trær, mange byer og lokalsamfunn resirkulere juletrær, så mulch kan være tilgjengelige fra denne sesongens kilde.
 9. 9
  Kontakte lokale myndigheter. Noen få byer som San Francisco tilbyrgratis kompost startsett.
 10. 10
  Vær naboskap. Dine naboer er nødt til å ha et stort potensial kompost. Snakk med dem om kompostering, og spør om de vil lagre sine skrap grønnsaker og lignende for deg eller om du kan samle sitt verksted avfall. Mange kommuner tilbyr nå vanlig verksted avfall pickup, hvis naboene bruker dette, kan du bare be dem om å la deg hente verftet avfall fra sine hyller.
 11. 11
  Tre aske er også en utmerket jord endring. Noen mennesker har brann groper i sine verft, eller ta en fem gallon bøtte med deg når du går camping, og legge den kalde tre aske til mix. Bare sørg for at du bare brenne ubehandlet tre eller papir i ilden. Wood aske er svært alkalisk (høy ph) så bør legges i små mengder.

Sjø og vegetasjon er bemerkelsesverdig næringsrikt og gjør en flott tillegg til kompost din, men det er også uholdbar som de tidelands og bredder trenger disse næringsstoffene for sine egne økosystemer. Hvis du bor i nærheten av sjøen, kan du sannsynligvis samle inn masse tang. Sjekk vedtektene for å sikre at tang kolleksjonen er lovlig i ditt område.

Når du bygger kompost, prøve å sørge for at du ikke skal fjerne ingredienser fra en setting hvor de ville være kompostert-skogen, fjæra, parker, osv. Poenget er å bringe næringsstoffene tilbake i livssyklusen som ble bestemt for deponi. Ved å ta organisk materiale fra et sted som ville ha nytte av kompost det gjør du ville være å begå ødeleggelse av økosystemer.

Tips

 • God kompost er ingen tilfeldighet. Du må ha en god balanse av nitrogen og karbon, og dette krever den rette blandingen av ingredienser. Sjekk de eksterne lenker og de relaterte Googles for mer informasjon.
 • Kompost-te, en kombinasjon av vann og gjødsel tillatt å sitte og "bratt", er en utmerket gjødsel. Bruk kompost te på planter når de er unge for å sikre rask vekst og trygg å spise.
 • Unngå kompostering gjødsel fra kjøttetende dyr som hunder og katter. Parasitter og skadelige bakterier kan være tilstede i et slikt materiale.
 • Kompost er bare en fancy måte å si brutt ned organisk materiale. Kompostering materialer kan komme fra nesten hvilken som helst plante eller dyr.

Advarsler

 • Vær sikker på at din kilde ikke er forurenset med kjemikalier, spesielt hvis du planlegger å bruke den resulterende kompost i en grønnsak eller en økologisk hage.
 • Ikke bruk plenen utklipp fra en plen som sprøytemidler eller plantevernmidler ble nylig søkt.
 • Hvis du samler verftet avfall eller kjøkken utklipp fra naboer eller lokale bedrifter, regner med å sortere ut en rekke ikke-komposterbart materiale, og være forberedt på å avhende det. Mens husholdningene kan være en fruktbar kilde til kompost ingredienser, kan folk være svært uforsiktig om skikkelig skille søppel fra kompost (det samme gjelder selvsagt for resirkulering). Du vil få en smak av hva avfallshåndtering arbeidere gå gjennom hver dag.
 • De fleste husdyrgjødsel behov for å nå vedvarende temperaturer på over 180 grader Fahrenheit å fullt kompost. På grunn av faren for E. coli og andre skadelige organismer, unngå å bruke fersk husdyrgjødsel på matvekster.
 • Hvis du ønsker å bruke juletrær, være oppmerksom på at furutrær og nåler er syrlig, og legger syrlig kompost til planter som ikke liker syre vil mest sannsynlig skade eller drepe dem. Bruk kun furutrær for kompost du ønsker å legge til syre-elskere (azalea, blåbær, gardenias, hibiskus, sitrus, ixora). Du kan legge kalk til mix for å hjelpe oppveie surhet. * Hvis du bor i deep south, gi avkall asken helt, som din jord er sannsynlig alkalisk. Hagesentrene har billige PH test kits som ikke er nøyaktig, men du kan gå til din lokale lab for å få det nøyaktig testet for rundt 15€. Hvis du ikke er sikker på hvor du finner et sted som gjør det, spør din lokale hagebruk forening eller på bondens marked.