Wkino

Hvordan fikse en løpende toalett

Dine toalettet tømmer helt fint, men det vet ikke når man skal slutte. Kanskje det slutter å kjøre, og da starter opp igjen plutselig eller stadig lekkasjer i bollen. Uansett, det er å kaste bort en masse vann og gjør at støy som holder deg våken om natten. Heldigvis er det vanligvis ikke vanskelig eller kostbart å reparere et toalett hvis du vet litt om hvordan de fungerer. Være systematisk om å spore opp problemet. Det er bare så mange ting som kan gå galt inni et toalett tank.


Trinn

Hvordan fikse en løpende toalett. Få vite hva som er i toalettet.
Hvordan fikse en løpende toalett. Få vite hva som er i toalettet.
 1. 1
  Få vite hva som er i toalettet. Mekanismer varierer, men de virker på de samme prinsippene. Skyll et par ganger mens du ser på tanken med tanken lokket av og legge merke til prosessen.
  • Når du trykker på håndtaket, løfter kjeden en flapper, la en tankfylling av vann faller gjennom åpningen i bunnen, i bollen. Når vannivået synker, synker klaffen og lukker åpningen.
  • En plastbrett dråper som vannet renner. Flottøren er koplet til en ventil som slipper vann inn i tanken når flottøren er ned og slutter (eller skal stoppe) når flottøren er opp.
  • I midten er det også en overflow rør som drenerer ut vann i bollen hvis det blir for høyt.
 2. 2
  Fange den i loven. Hvis du har ventet lenge nok etter spyling og toalettet har sluttet ikke kjører, løfter lokket på beholderen og se i.
 3. 3
  Lukk flapper. Hvis tanken ikke er full, og det fyller ikke, er sjansen stor for at flapper sitter fast åpen.
  • Komme inn og lukke den med hånden. Hvis det stikker gjentatte ganger, se etter årsaken. Gjør eventuelle nødvendige justeringer.
   • Er kjeden fanger på noe eller er flapper fanger på kjedet? Prøv threading flapper kjeden gjennom en plast brus halm for å hindre en lang kjede fra å bli sittende fast på ting og hindre flapper fra sitteplasser riktig. Eller, erstatte kjeden fullstendig med et sløyfe fremstilt av tanntråd som er av samme lengde som kjeden.
   • Er flapper kilt åpent på hengsel sin?
   • Er klaffen på linje med åpningen?
   • Hvis du har en ball segl i stedet for en flapper, er ledningen som løfter ballen rett og ikke flytte det fritt?
 4. 4
  Kontroll om vannet i tanken er ved vannlinjen. Ikke å ha nok vann i tanken vil ha toalettet løp.
  • Hvis vannet ikke er ved vannlinjen, sjekke vann ventil for å se at den er på hele veien. Hvis det ikke er det, slår det hele veien på og tanken bør begynne å fylle opp til vannlinjen (med mindre Refill Valve eller Float ikke er justert riktig). Prøv dette før du endrer flapper eller noe annet.
 5. 5
  Prøv å justere ventilen og dupp.
  • Trekk opp på flyte med hånden. Ved denne handling stopper strømmen, deretter justere nivået av flottøren, slik at tanken fylles stopper når vannet er omtrent en tomme (2,5 cm) under toppen av overflyt-røret. Hvis tanken nivået er for høyt, kan overtrykket føre vann å lekke gjennom klaffen i bollen (selv med en helt ny flapper).
  • Hvis flottøren er rundt ventilen innlegget, klemme metallet kroken og skyve flyte ned på ledningen.
  • Hvis flottøren er en ball på en arm, forsøke å dreie de små skruene på toppen av ventilen. Noen ganger kan du også bøye armen lenger ned.
  • Kontroller at flottørball ikke berører noe annet. Justere den slik at den ikke sleper mot den side av tanken, overflyt-rør, eller noe annet.
  • Avhengig av utformingen av flottøren mekanisme og hvordan den forholder seg til fyllrør kan fylle røret og til gå over float mekanisme og holde den nede. Ikke flytt fylle røret mens toalettet er fylling, og du kan være i for en våt overraskelse.
  • En våte float kan føre til overfylte (selv om selve ventilen fungerer som den skal) så sørg for at flottørball ikke lekker eller fylles med vann. Hvis du skrur flottørball og høre vannet inne når du rister den, erstatte flottørball.
  • Hvis ballen ventil og montering er dekket i kalk så du kan prøve rengjøring (avkalking) dem (foreslår at du fjerner dem fra tanken første). Det tar bare noen minutter og er vel verdt innsatsen. Hvis du har kuleventil ut, men kan ikke få det fra hverandre for å få på ventilen skiver sin ofte kalkavleiringer som er limes sammen.
  • Hvis trekke flyte forsiktig opp til toppen av bevegelsen stopper ikke toalettet kjører og du har prøvd alt ovenfor, må du kanskje bytte hele refill ventilen forsamlingen. Skifte hele ventilen er litt mer av et prosjekt, så sjekk de andre mulige årsaker og løsninger grundig først. Hvis du tror du trenger å bytte ut ventilen, er det håndterbart av en person og ikke for dyrt. Spør om råd på jernvarehandel, og les instruksjonene nøye som kommer med den nye ventilen.
 6. 6
  Rengjør eller bytt flapper og / eller bunnventilen. Hvis toalettet stopper fylling og deretter starter på nytt midlertidig eller vann hele tiden renner ned i bollen, du har en langsom lekkasje fra tanken i bollen. Plasser et fargestoff tablett eller noen dråper konditorfarge i tanken. Din lokale jernvarehandel kan ha gratis fargestoff tabletter for dette formålet. Dersom det etter en time eller to uten å rødme, ser du dette fargestoffet i bollen, du har en langsom lekkasje, en liten mengde vann renner inn i bollen.
  • Den vanligste årsaken til treg lekkasjer er en lekk flapper. Over tid kan dette billig gummi del forråtnelse eller bli gammel og stiv til det punktet at det må skiftes ut, eller mineraler kan bygge seg opp på det og / eller kanten av flush ventil hvor det seter.
  • Hvis flapper er fortsatt i god form, noen ganger alt som trengs for å gjøre det arbeidet er å rengjøre den og / eller felgen der det seter.
   • Før en finger nøye rundt undersiden av tungen og felgen hvor det seter. Fjern eventuell ujevn opphoping av mineraler som kan føre til en lekkasje. Bruk en svamp med blekemiddel eller stålull eller # 500 våt-eller-tørt slipepapir.
  • Rengjøring kan arbeide for å fjerne mineral buildup, men det er vanligvis best bare å bytte hele delen. Det er noen standard typer, så ta den gamle med deg til jernvarehandelen for sammenligning (for å sikre at du får riktig type). For å utføre en erstatning:
   • Steng vannkranen og skylle toalettet. Hvis ventilen er helt lukket, tanken vil ikke refill og du vil ikke høre rennende vann etter at tanken tømmes.
   • Pop gamle flapper av hengslene, kobler du den fra kjeden, og pop den nye på plass.
   • Ikke glem å åpne ventilen helt når du er klar for vannet igjen.
   • Prøv spyling et par ganger for å være sikker på kjedet er riktig lengde for den nye flapper. Det bør åpnes når du trykker på håndtaket og deretter slippe stengt hele veien når tanken tømmes. Du må kanskje trimme og justere kjedet ved prøving og feiling. Sørg også for at flapper justert riktig med åpningen.
 7. 7
  Feilsøke andre mulige problemer. Noen ganger vil noe annet føre vann til å renne sakte ned i tanken.
  • Den lille gummi fyllerør som fører fra ventilen til det overløp røret og av og til selve ventilen kan fungere som en hevert. I så fall kan du justere ventilen høyde eller rørlengde opp, eller justere vannstanden ned.
  • Selve ventilen vil ikke stoppe vannet helt. Noen ventiler kan åpnes og gummipakninger erstattet. Hvis ikke, må du kanskje bytte hele ventilen.
  • En eller flere av de ikke-gummikomponenter kan brekke i toalettet er vann ventilmekanisme, slik som spaken er koblet til plastkule som slår av vann ved å trykke ned en knapp som vannivået stiger. Hvis dette skjer, er det beste løpet av handlingen for å kjøpe en ny, men superlim kan fungere midlertidig i enkelte situasjoner.
  • Vanntrykket på den lille gummi fyllerøret fører til overløp rør kan være for høy, hindrer klaffventilen fra sitteplasser. Vri stengeventilen på veggen delvis stengt.

Tips

 • Hvis du oppdager lekkasjen midt på natten eller en annen gang kan du ikke få til å jobbe med problemet med en gang, lukke stengeventilen for å unngå å bruke for mye vann. Legge inn et notat i nærheten at vannet blir stengt midlertidig, og kan slås på igjen for å fylle opp tanken om nødvendig, for å unngå panikk dine gjester.
 • Hvis du må skifte refill eller flush ventil, først slå av hovedbryteren innløpsventilen, og deretter skylle toalettet fullt ut, noe som vil * nesten * tømme tanken. Holdes en gammel håndkle for hånden et stort beger for å fange eventuelle gjenværende vann i tanken når du skrur ventilen stolpen fra dens hull i bunnen av tanken. Tydeligvis ikke rette oss etter disse forholdsreglene vil produsere en stor rot på badegulvet.
 • Noen få uker eller måneder helle 1/2-3/4 kopp vanlig blekemiddel i tanken på denne måten: Gjør deg klar ved å ha blekemiddel hendig. Ta av tanklokket, har blekemiddel klar til å helle Spyl deretter. Når flapper drops og pakninger med den kjente "plunk" hell i blekemiddel. Den virvlende handling fra fyllingen vil grundig blande blekemiddel og innkommende vann. Dette vil rydde opp slim og andre sopp-oppbygging i tanken, og på tungen.

Advarsler

 • Ikke bruk toalettet rengjøring pellets som faller eller henge i tanken og slå vannet blått. Etter å ha alle de kjemikalier i tanken forringer mekanisme mye raskere. Hvis en bolle pensel ikke passer deg, se etter den type in-tank rensesystem som utleverer direkte inn i fyllerør.
 • Hvis du bor i en leilighet eller annen leid bolig, få tillatelse fra ledelsen før du utfører noen større reparasjoner. Skifte en flapper eller untangling en kjede er ingen big deal, men erstatte ventilen kunne være.
 • En squat toalett tank er festet på samme måte som en vanlig toalett tank.
 • Vannet i et toalett tanken er ren og har ikke vært gjennom bollen ennå, men det gjør ikke vondt å vaske hendene etter å ha jobbet der, bare på generelle prinsipper.
 • Tank lokk er tunge, keramiske gjenstander. Pass på å ikke slippe dem.
 • Disse instruksjonene er aktuelle for de fleste vanlige husholdning toaletter. Mens de er sjeldnere, trykktank toaletter og andre design eksisterer. Ikke prøv å reparere en trykktank selv.