Wkino

Hvordan lage en makeup kit med en fisk takle boksen

Mange modeller tilbake i tidlig til midten av 80-tallet brukte fisk og takle bokser å bære sine make-up og andre elementer. Det er fortsatt en fin måte å holde din make-up og annet tilbehør godt organisert. Du trenger ikke å være en modell for å nyte denne ideen!

Trinn

Hvordan lage en makeup kit med en fisk takle boksen. Søk etter en fisk og takle boksen som er dyp og som har massevis av spor i den.
Hvordan lage en makeup kit med en fisk takle boksen. Søk etter en fisk og takle boksen som er dyp og som har massevis av spor i den.
 1. 1
  Søk etter en fisk og takle boksen som er dyp og som har massevis av spor i den. Nå noen kan oppleve at fargen er av betydning også. Mange takle bokser bare kommer i de grunnleggende brune eller mørke grønne farger. Men ikke bekymre deg, for det vil være tips å komme forbi ikke så fargerike takle boksen senere.
 2. 2
  Merke eller tilpasse din takle boksen som personlig preg ved å bruke ditt navn, kallenavn og / eller initialer.
 3. 3
  Komme ned til "messing stifter" på å få den takle boksen i orden. Naturligvis, kvinner trenger å ha på hånden bomull baller og Q-tips er fint, også. Men det er best å ha dem inneholdt. Derfor, ta turen ned til et nærliggende dollar butikken. De normalt selger bittesmå klar plast beholdere som ville lett passer i din takle boksen. Og det vil holde bomull baller rent, også.
 4. 4
  Finn et sted for alt. Hvis du gjør en klok beslutning om takle boksen kjøp, bør det ikke være noe problem å organisere din make-up. Den bredere spor er nødvendig for rødme. Og de lange sporene vil holde make-up børster, osv. Alle de små størrelse øyenskygger vil passe akkurat inn i visse områder. Foundation og løst pudder vil passe rett inn i bunnen av boksen.
 5. 5
  Sett øye pinsett, spiker clippers og filer, brow børster, osv.. I små og mellomstore plasser. Enhver leppe eller panne blyant bør passe fint inn i visse spor, også.
 6. 6
  Carry Bobby pins, sikkerhetsnåler, hår tilbehør, og til og med en liten sy kit. De fleste av elementene vil passe godt inn i spor. Og man vet aldri hva hendelse kan oppstå at disse elementene vil komme godt med.
 7. 7
  Legg til takle boksen en (liten til middels størrelse) håndholdt speil, kam, en liten børste håret, og til og med en krølltang.
 8. 8
  Pakk statister som øye make-up remover og håndkrem. Selv Dove ansikts kluter eller små reise såper kan legges. Det er helt opp til den enkelte. Imidlertid er det en god idé å sørge for at de mest brukte elementene er lett å få tilgang.

Tips

 • Noen kan velge å bære neglelakk i boksen sin. Men hvis ikke, som en alternativ plan til det, selger Walgreens noen virkelig fine små plastikk tilfeller som ville fungere flott å organisere noens neglelakk, og de kommer også i noen virkelig pene farger, for eksempel lilla. Men de pleier å være på den dyre siden. Så fall også kan være dekorert for å passe ens individuelle smak.