Wkino

Hvordan endre en tørketrommel belte

En av de vanligste årsakene til en tørketrommel å mislykkes er en ødelagt drivreim på trommelen. Dette er en enkel gjør det selv reparasjon, noe som bruker svært få verktøy, og kan spare mye penger. Her er fremgangsmåten for å utføre denne oppgaven.

Trinn

Hvordan endre en tørketrommel belte. Koble tørketrommelen fra strømforsyningen.
Hvordan endre en tørketrommel belte. Koble tørketrommelen fra strømforsyningen.
 1. 1
  Koble tørketrommelen fra strømforsyningen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bare koble den fra stikkontakten. Dette vil forhindre utilsiktede elektriske støt og brannskader.
 2. 2
  Flytte tørketrommelen til et område hvor det vil være lett å få tilgang til baksiden av maskinen hvis mulig. Dette betyr frakobling av røykkanal og frakobling av elektrisk kraft hvis det ikke allerede gjort. Hvis tørketrommelen foregå på med solid metall rør, eller kablet inn i hjemmet elektriske kraft, må du kanskje revurdere å gjøre denne jobben selv. Ikke forsøk å løsne eller koble gassrøret (fra alle gassapparat) for å flytte den. Selv en sakte lekker gassrør er en svært farlig tilstand som til slutt vil antennes med potensielt dødelig resultat.
 3. 3
  Kontroller utsiden av maskinen nær toppen for noen utsatte festene. De fleste tørketromler bygget i de siste 20 årene har hengsel-lignende klipp på baksiden, og snaplokk festene under toppen for å gjøre fjerne den øverste enklere. Sjekk på lofilteret inspeksjonsluke for ytterligere festemidler, vanligvis mot senket Phillips type maskin skruer.
 4. 4
  Fjern eventuelle festene, enten på lofilter tilgang, eller topp baksiden av tørketrommelen, sette dem på et trygt sted for gjenbruk når du setter maskinen sammen igjen. De fleste tørketromler karosseriskruene er enten 1/4 tommers eller 5/16 tommers maskin skruer, så en nutdriver av riktig størrelse vil gjøre denne jobben enklere, men selv et par vanlige tang vil gjøre i en klemme.
 5. 5
  Lirke foran toppen av tørkeren opp med en stor flat-bladet skrutrekker for å løsne SnapLock som holder den på plass. Vær forsiktig så du ikke vrir eller snuse på en slik måte at skrutrekkeren glipper og riper eller chips i finish. Når den er fri for låseringen, kan du løfte dekselet høy nok til å se toppen av trommelen. Du bør se en smal forsterket gummi belte pakket rundt trommelen. Hvis den mangler eller veldig løs, må du fortsette med å erstatte den. Hvis det er fortsatt på plass på trommelen, kan du ha et problem med den elektriske motoren som slår trommelen eller de elektriske brytere som styrer tørketrommel funksjoner i stedet for et belte problem.
 6. 6
  Trekk de elektriske ledninger på forsiden av tørkeren som kobles til døren sikkerhetsbryter. Det er vanligvis en plug-kontakten på ledningsnettet for å gjøre service på tromme området enklere, men hvis det er noen åpenbar flyttbar kontakt, må du kanskje kutte disse trådene og fest eller skjøte dem når du skrur på maskinen.
 7. 7
  Løft toppen av maskinen på forsiden, slik at det å hengslene tilbake på baksiden av maskinen. Se på ledninger fra tidtaker og maskinelle kontroller, slik at de ikke rive seg løs fra sine terminaler eller ulempe på en skarp metall kant når du gjør det.
 8. 8
  Prop opp på toppen av tørketrommelen med en stol eller et annet element slik at den støttes mens du arbeider på trommelen og belte forsamlingen. Du kan finne en frivillig til å bare holde toppen opp, men å få beltet på motoren og rundt trommelen kan ta tid, så å ha noe å støtte det vil gjøre jobben enklere.
 9. 9
  Løft opp på frontpanelet av tørketrommelen. Det er vanligvis to gliding klemmer som passer inn i et spor på frontpanelet, som holder bunnen av panelet til sidene av maskinen, og løfte denne del vil tillate det å bli fjernet slik at trommelen kan tas ut. Hvis løftet ikke gratis frontpanelet, sjekk under maskinen for skjulte skruer eller andre festeanordninger. Hvis ingen er plassert, kan du prøve nysgjerrige foran gratis.
 10. 10
  Hold den fremre kanten av trommelen, og ta frontpanelet helt, å plassere den til siden. Nå er du klar til å skyve trommelen ut av tørketrommel boliger. Hvis den gamle tørketrommelen beltet er fortsatt festet, må du skyve den av trommelen slik at trommelen kan fjernes, eller skjær den og bare dra den ut.
 11. 11
  Trekk av trommelen forover mens balansere sin vekt, og ta den ut av tørketrommelen boliger.
 12. 12
  Ta den gamle remmen og informasjon fra tørketrommelen til et apparat deler leverandør å matche det for en erstatning. Noen tørketrommel produsenter ikke har ettermarkedet reservedeler leverandører, slik at du kan finne at du må finne en forhandler for din spesiell type tørketrommel.
 13. 13
  Rengjør lo, søppel eller annet rusk fra tørketrommelen sin bolig. Hvis lofilteret kanaler er avtagbart, kan nå være et godt tidspunkt å gjøre det og rense det, også. Tørk av trommelen ruller og guider mens du har trommelen fjernes også.
 14. 14
  Pakk den nye beltet rundt trommelen når du er klar til å installere det. Observer trommelen, bør du se et merke hvor det gamle beltet passer trommelen, og sørge for at det nye beltet er satt på samme sted. Skyv trommelen inn i maskinen, og støtte på forsiden av trommelen for å holde det på plass.
 15. 15
  Legg ned foran tørketrommelen, og se under trommelen til beltestrammeren og den elektriske motoren som slår trommelen. Passe den nye beltet gjennom strammeren og rundt hjulet på motoren, noe som gjør at trekkraft sporene står overfor skivene i riktig mote.
 16. 16
  Skyv frontdekselet opp til fronten av trommelen, og fjern eventuelle støtteklosser fra undersiden trommelen når du gjør det. Trykk foran helt inn, og løfte den over klemmene, og tillater den å falle inn på dem for å feste bunnen i stilling. Skyv topp i, noe som gjør at selene passer inni trommelen stramt, uten å skade dem. Disse tetninger er vanligvis filt eller et annet mykt materiale, og blir holdt på plass med et klebemiddel.
 17. 17
  Bytt ut skruene som ble fjernet for å ta frontpanelet av i motsatt rekkefølge de ble fjernet i, noe som gjør at du kobler alle elektriske tilkoblinger som du gjør det. Let toppen av tørkeren falle ned i riktig stilling, og trykk i hvert hjørne for å engasjere de snaplocks. Kontroller at alle andre fester er byttet ut og strammet godt.
 18. 18
  Erstatte tørketrommel i sin vanlige posisjon, og fest tørketrommel vent kanaler. Sørg for at denne kanaler er rent inne, siden lo utenom lofilteret kan til slutt stoppe duct opp. Koble tørketrommelen tilbake i beholderen sin og slå den på for å teste den.

Tips

 • De fleste tørketromler er designet for å bli betjent på plass, men fjerner dem til et åpent område gjør jobben mye enklere.
 • Grundig rengjøre innsiden av tørkeren bolig mens trommelen er fjernet.
 • Bruk ditt digitale kamera, videokamera eller mobiltelefon-kamera for å ta noen bilder mens du jobber, kan det være nyttig å huske hvordan å montere maskinen.
 • Ettermarkedet belter (og andre deler) er ofte mye rimeligere enn OEM-deler, men sørg for at de er lik eller bedre i kvalitet.
 • De fleste belter kommer med instruksjoner for utskifting spesifikke til maskinen de er laget for.

Advarsler

 • Koble tørketrommelen før du prøver å gjøre noe arbeid på det.
 • Kablet, eller tørketromler kan være farlig å jobbe på hvis du ikke er kjent med grunnleggende elektrisk arbeid.
 • Forsøk aldri å løsne eller fra naturgass eller propan forsyningslinjer fra apparater. Lekkende rør vil tillate oppbygging av brennbare gasser som når venstre ukontrollert, vil til slutt antennes / eksplodere. I de fleste steder, bare en kvalifisert person (re: lisensiert rørlegger eller rørlegger) kan kobles til og fra gassovner.

Ting du trenger

 • Flat blad og Phillips skrutrekkere.
 • Tang eller mutter-drivere
 • En lommelykt
 • Nye deler