Wkino

Hvordan du bruker en luke whacker

Luke whacking... svøpe sommeren husarbeid. Det er egentlig ikke så vanskelig å gi din uregjerlig eiendommen en hårklipp, bare irriterende.

Trinn

Hvordan du bruker en luke whacker. Få luke whacker klar til å gå.
Hvordan du bruker en luke whacker. Få luke whacker klar til å gå.
 1. 1
  Få luke whacker klar til å gå. Hvis du har en gass-drevet enhet, sjekk for gass. Elektrisk, plugg som bad boy opp og sørge for at det ikke vil komme ugjort når som helst snart.
 2. 2
  Hold luke whacker så nær bakken som mulig, slik som å finne en komfortabel stilling før du slår den på.
 3. 3
  Snu luke whacker på, og begynne å luke, med en jevn side til side bevegelse, turgåing fremover, planering ugress, og fortsetter fremover.
 4. 4
  Flytt steinene bort før luke whacking; steinene vil ha ned nylon kutte tråden mye raskere, og du må erstatte det oftere.
 5. 5
  Når du finner ut at ugresset ikke blir kuttet i det øyeblikket du går over dem, trekke mer tråd ut for bruk. Noen luke whackers har en knapp å trykke for å få tilgang til rull med å kutte tråden, andre du trekker ut manually.Get om seks inches ut, og fortsette oppgaven.
 6. 6
  Stopp i noen minutter hvis du oppdager noen form for press. Selv om det er ikke akkurat WWE materiale, vil belastningen på ryggraden og armene vondt for noen dager hvis du overdrive det. Hvis du har problemer med ryggen, bære en spenne.
 7. 7
  Ikke prøv å kutte ugress ned til bakken med en luke whacker. Hvis du gjør det, vil du ende opp med kutting skitt, sløse Nylon ledningen og hagen din vil se et rot. Kutt børste til en anstendig to inches av bakken, og hvis det er behov for å være helt i vater, bryte ut en gressklipper for å fullføre jobben.

Tips

 • Selv om det kan høres sissy for noen å måtte bære en ryggvarmer, støtte en spenne gir ryggraden sparer mye belastning.
 • Kutt i bunnen av luke, og du vil gå raskere enn å snu et stort anlegg til kompost når det ikke er nødvendig.
 • Unngå gjerder, steiner, murstein eller noen andre ikke-luke objekt, det vil slites ned ledningen, og foreta utskifting hyppigere.

Advarsler

 • Dette er et elektroverktøy, i ledtog med en tre chipper, motorsag og John Deere-traktor, og det er uklokt å prøve å bruke det til noe annet enn det som er beregnet for.
 • Hold weeder bort fra deg, vil du klippe tærne og ben. Ikke gå i vann, kan du elektrosjokk selv med en elektrisk luke whacker, og du vil ha potensial til å forgifte vannet med en gassdrevne luke whacker.

Ting du trenger

 • Bukser. Helst solide arbeider jeans uten hull. Anleggene vil du snart bli massakrere skyte små plante biter overalt, og hvis beina er ubeskyttet, det føles som flere tusen maur krypende på deg og bite. Noen ganger plantene selv trekke blod av ren kraft av luke whacker kaste dem.
 • Hansker - fingerløse, lær, spiller det ingen rolle. Innen du er ferdig, hvis du var gloveless, vil du ikke være i stand til å vrikke din lillefinger uten smerter. Vekten av luke whacker trekker på ledd og kan gni hendene rå hvis de ikke har noen form for beskyttelse.
 • Goggles - Du kan ikke knerte med øynene lukket eller mens skjeling fordi små plante stykker flyr i ansiktet. Ett godt skudd i øyet vil overbevise deg vernebriller er et must.
 • Ha rikelig med væske hendig. Selv om du tror du vil ikke bli overopphetet, tro om igjen. Du må holde en oscillerende nylon ledningen stødig for en god stund.
 • Ekstra nylon kutte ledningen for å erstatte en rull hvis du går tom.
 • Strømkabel, med mindre du har en gassdrevne luke whacker. Da trenger du gass.
 • Rake for å rydde opp.
 • Hvis du arbeider i solen, en lue.
 • Close-toed sko. (The retaliating plante Shard ting, det går med solide bukser).
 • Hvis du planlegger å jobbe i skumring eller senere, bug spray og et lys.