Wkino

Hvordan bygge falsk stein med sement

I stedet for å kjøpe eller samle ekte steiner, kan du lage din egen med sement. Her er to metoder for å blande og bygge kunstige steiner for landskapspleie og design.

Trinn

Hvordan bygge falsk stein med sement. Kjøp en pose med klar til å blande sement og en bøtte.
Hvordan bygge falsk stein med sement. Kjøp en pose med klar til å blande sement og en bøtte.

Metode 1

 1. 1
  Kjøp en pose med klar til å blande sement og en bøtte.
 2. 2
  Bland innholdet i posen i bøtte med vann.
 3. 3
  Glatt den til den er nesten rund, men fortsatt ser ut som en stein.
 4. 4
  Vask hendene umiddelbart og la sementen tørke over natten.

Metode 2

 1. 1
  Følg metoden ovenfor og legge trinnene nedenfor for å bygge flere realistisk utseende kunstige steiner.
 2. 2
  Bruk spesialiserte verktøy, materialer og ferdigheter (oppnådd gjennom praksis).
 3. 3
  Bygge et skjema. Bruk steiner du har i din hage. Rengjør stein først, deretter plassere den hvor du kan jobbe med det. Ved hjelp av entreprenører skum tetningsmasse, belegge rock med et tungt lag. La tørke og forsiktig lirke skum mold av rock. Du kan også bruke samme metode, men plasser skjer i en boks. Plasser stein inne i boksen, spray interiør med skum fugemasse og la det tørke, deretter rive den boksen bort fra skummet. Ikke gå gale på skum.
 4. 4
  Bland sement og hell det i formen. Men for å holde den fra å stikke, kan det være lurt å bruke matlaging spray før helle sement. En annen god metode er å gni rock med vaselin.
 5. 5
  Bland betongen per retninger, så det er tykk, men pourable. Du kan legge til farge til betongen på dette punktet ved å blande farger som kan kjøpes på Home Depot eller Lowes. Du kan også bruke den røde skitt fra hagen din til å blande inn sement for farge, det fungerer, men du må passe på at du ikke legger for mye - akkurat nok til å gi den litt farge.
 6. 6
  Forme betongen. Hvis du bruker en form, kan du ikke være i stand til å forme "rock". Men hvis du tar berget ut av formen før det er helt tørt, kan du fortsatt skrape den til å forme figuren litt.
 7. 7
  Texture betongen. Før helle sement i formen, kan du legge blader, små flate steiner og annet utstyr fra rundt verftet for å gi "rock" karakter. Helle flate steiner eller skifer typen steiner kan også oppnås og satt i knust glass eller andre interessante elementer før pour. Så når du slår det ut, vil den vakre ting være på toppen.
 8. 8
  Ferdige.

Tips

 • Hvis du planlegger å holde disse bergartene i lang tid, få litt spray sealer eller lakk, og gi den et par strøk.
 • Ta kontakt med din lokale maskin forsyning butikken for å finne ut verktøy og materialer som trengs. Forklar prosjektet (grunnleggende vs avansert) og stille spørsmål.
 • Å lage veldig naturlige steiner først gjøre en stein ved hjelp tak tetningsmasse (Make-Fake-Rocks-Med-Tak-Sealant) deretter bruke gips for å lage en mold. så når som setter bruke sement for å fylle det mold dette gjør et varig, men likevel realistisk falsk stein
 • Du kan også grave hull i bakken for muggsopp hvis du har plass.