Wkino

Hvordan å drive en traktorgraver

Enten du trenger en som er litt for stor til å takle med en spade eller annen måte, eller har du en jobb som krever at du driver en traktorgraver, hvis du planlegger å bruke en av disse maskinene, må du vite litt grunnleggende informasjon før du hopper på den ene og tar av. Denne artikkelen vil vise deg hvordan.

Trinn

Hvordan å drive en traktorgraver. Sjekk ut maskinen du skal operere.
Hvordan å drive en traktorgraver. Sjekk ut maskinen du skal operere.
 1. 1
  Sjekk ut maskinen du skal operere. Det er to åpenbare grunner for å gjøre dette: den ene er slik at du er kjent med maskinen, og den andre er å sørge for at det er egnet for jobben.
  • Se på plasseringen av betjeningselementene, forstå at maskinen brukes fra en forover og bakover vendt posisjon.
   • Vendt fremover, vil du se et ratt, Shifter, frontlaster kontroll hendelen, bremsepedalene (venstre og høyre uavhengige bremser), gasspedalen og brytere for tilbehør som lys, beredskap blinklyser,, nødbrems aktuator, tenningslåsen, målere, og andre elementer. Fra denne posisjonen ser en traktorgraver svært lik andre traktorer.
   • Bakovervendt (setet kan dreies 180 grader), bør du se bommen kontroller. Det er to forskjellige bomkontroll konfigurasjoner, tre pinne som inkluderer fot kontroller for å svinge bøtte, og styrespaken kontroller, som opererer alle traktorgraver boom kontroller med to. Dessuten vil det være to hjelpemotorer kontroller, enten montert sammen på den ene side av setet, eller foran de bomkontroll pinner, som hever og senker stabilisatorer.
  • Se på sikkerhetsutstyr. Erfarne traktorgraver operatørene sjekke sikkerhetsutstyr ved begynnelsen av hvert skift for å sørge for at det er i god stand. Dette krever noe kunnskap om hvordan sikkerhetsutstyret fungerer, men selv en nybegynner bør være i stand til å observere ting som setebeltet tilstand, kostnad, og være i stand til å se åpenbare som sprekkdannelse medlemmer i rollover beskyttelse system og manglende vakter.
  • Se på den generelle tilstanden til maskinen. Sjekk for å sørge for at de er riktig lufttrykk og viser ingen ytre tegn på skader, se etter oljelekkasjer, ødelagte hydrauliske slanger og andre åpenbare tegn på misbruk eller farlige forhold.
  • Se på størrelsen av maskinen. Grabber varierer i størrelse fra små fester for plentraktorer, til maskiner som veier over 12.000 pounds med turboladede dieselmotorer. Du må bestemme hvor stor maskin du trenger for å utføre prosjektet du har i tankene.
  • Se på andre funksjoner på maskinen du vil bruke, som klimaanlegg, firehjulstrekk, strekker-a-hoes, og de ulike spesielle vedlegg tilgjengelig på disse maskinene.
 2. 2
  Les bruksanvisningen til maskinen du vil bruke. Det er betydelige forskjeller i backhoes, fra plasseringen av kontrollene til selve spy prosedyren og måle klynge plassering. Dette er selvsagt artikkel generelle og dekker ikke alle merke og modell av gravemaskiner, hver traktorgraver har sine egne egenskaper som du bør være kjent.
 3. 3
  Klatre opp på maskinen du har valgt. Sett deg ned i setet, spenne sikkerhetsbeltet, og ta en lang, langsom titt rundt for å se hva avstander på de ulike ulike deler av maskinen er, og hvor de ulike kontrollene er plassert. Unngå tørre kjører på kontrollene, så mange deler kan bevege seg når spaker eller kontroller blir flyttet, selv om motoren ikke er i gang.
 4. 4
  Sveiv motoren, slik at den varmes opp i noen minutter før du prøver å engasjere overføring eller bruker noen kontroller. Dette varmes opp vil sikre at hydraulisk væske vil begynne å sirkulere og varme opp.
 5. 5
  Kontroller at alle vedlegg er klar av bakken, inkludert stabilisatorer, foran bøtte, og traktorgraver bom. Hvis du trenger å heve dem til å la maskinen kjøres, bruker du kontrollene delikat før du har en følelse for dem. Dette gjelder spesielt for ryggen boom, siden heving eller svinger det uten stabilisatorer ned kan riste traktoren voldsomt.
 6. 6
  Frigjør parkeringsbremsen, og skifte overføring til fremover, og deretter kjøre den sakte rundt mens du får taket på styring og bremsing av maskinen. Kjører i lav eller andre utstyr mens praksis kjører maskinen er en god idé, selv erfarne operatører bare bruke tredje eller høygir på svært glatte, flate overflater, siden balansen av maskinen gjør det vanskelig å styre ved høye hastigheter.
 7. 7
  Hev og senk front end loader bøtte (hvis montert) for å få følelsen av det. Styrespaken for dette vedlegget ligger på operatørens igjen mens du sitter vendt fremover. Trekke rett bakover hever bøtte, presser likefrem senker den, trekke den mot midten av maskinen kuler, og presser det ytre dumper.
 8. 8
  Parker maskinen i et område egnet for praksis med traktorgraver. Kontroller at du har rikelig med klaring både til baksiden og sidene av maskinen, siden bommen svinger til venstre og høyre 180 grader, og har en rekkevidde på opptil 18 fot (5,4 meter).
 9. 9
  Sett gasspaken til rev motoren til ca 850 omdreininger per minutt (ikke for fort til du får taket på kontrollene).
 10. 10
  Senke stabilisatorene til de heve baksiden av traktoren slik at bakhjulene ikke lenger berører bakken, og deretter senke fronten bøtte til sin grense, heve forhjulene også. Du kan finne du må senke en stabilisator lenger enn den andre for å utjevne baksiden av maskinen, avhengig av om du er på en, eller hvis jorda er mindre stabil på den ene siden enn den andre.
 11. 11
  Lås ryggen boom. Gjør dette ved å trekke frem (mot deg, og fronten av traktoren) på venstre styrespak, deretter skyve hvis vekk fra deg når det stopper på det høyeste punktet, mens du holder låse spaken (vanligvis på høyre gulvbord) med foten din.
 12. 12
  Trykk på venstre spaken videre utover etter at bommen er låst opp for å senke den viktigste boom, eller nærmeste delen av traktorgraver boom. Skyves utover på høyre spaken for å utvide den nedre bommen (ytre delen, med bøtte vedlagt) vekk fra deg (dette faktisk vil heve andre bom) slik at bøtta er strekker seg utover.
 13. 13
  Plasser bøtte over stedet du ønsker å begynne å grave, så skyv høyre stikka til høyre for å åpne skuffen for, senk hovedbommen å engasjere jorda. Trykk på venstre spaken for å senke bommen ned i jorda, mens du trekker høyre spaken til å dra bøtte ned i jorda i en scooping bevegelse, og deretter begynne å rulle bøtte fremover ved å bevege den høyre spaken til venstre. Du vil finne med praksis at du begynner å koordinere disse bevegelsene, for å oppnå en flytende bevegelse av traktorgraver.
 14. 14
  Hev bommen med venstre kontroll arm ved å trekke den. Vanligvis du heve bøtte med riktig kontroll ved å svinge den til venstre for å holde det fylt mens du løfter den fra hullet.
 15. 15
  Sving bøtte til siden du kommer til å dumpe lasten av skitt du øses fra hullet ved å skyve den venstre spaken i den retningen du vil bommen til å svinge. Når du har lasten over stedet du ønsker å dumpe det, bare skyv høyre spaken til venstre og the buck vil åpne, slik at innholdet å dumpe ut.
 16. 16
  Sving bøtte tilbake til start posisjon ved å trykke på venstre stikka den retningen du vil bommen å gå, så gjenta prosessen. Praktisere denne operasjonen er enkel og trygg måte å lære å bruke traktorgraver.

Tips

 • Prøv å finne en erfaren operatør for å hjelpe deg å få taket på traktorgraver drift. Disse kan være utrolig farlige maskiner for uerfarne personer til å betjene.
 • Har mobiltelefonen din med deg til enhver tid, i tilfelle du får inn i en flekk av problemer.
 • Praksis graving og back-fylling et lite hull på et trygt sted, og praksis bruker maskinen i et område hvor det ikke er noen hindringer.

Advarsler

 • Bruk bilbelte helst maskinen er i gang.
 • Ikke la noen komme i nærheten av maskinen mens du bruker det.
 • Ring det lokale kraftverket lokalisere tjenesten før grave noen hull med mindre du er på privat eiendom med ingen servitutter for underjordiske verktøy. Er du i tvil, ring.

Ting du trenger

 • En traktor, enten leid eller lånt, eller kjøpt
 • Bruksanvisningen (husk å lese gjennom det)
 • Et trygt område for praksis