Wkino

Hvordan å grave swales

Swales er en utmerket teknikk i regnvann høsting. De fange overflateavrenning og sende den dypt inn i akviferen, både nærende trær og redusere erosjon. De berms under dem gjøre store fruktbare planting senger. Og best av alt, kan swales bli gravd for hånd og koster deg ingenting.

Trinn

Hvordan å grave swales. Fest snoren til stakene på samme avstand opp fra bunnen.
Hvordan å grave swales. Fest snoren til stakene på samme avstand opp fra bunnen.
 1. 1
  Stedet de swales. Sett dem litt oppoverbakke fra områder du ønsker å hydrat, og / eller områder du ønsker å stoppe erosjon i. Ta to staver og kjøre linje mellom dem for lengden på den foreslåtte Swale. Ovennevnte swales er hver 30 'lang. En Swale må graves 'på kontur', og har en flat bunn. Dette er så vannet fanget av Swale bassenger jevnt og percolates dypt ned i jorda.
 2. 2
  Fest snoren til stakene på samme avstand opp fra bunnen. På den måten når innsatsen er strukket ut, kan du lese om de er i samme høyde ved hjelp av en linje nivå plassert i sentrum av strengen. Sett linjen ganske høy for å klare ugress og andre hindringer. Hold deg i bevegelse en stake til streken nivået på strengen leser nivå. Dette kan være på skrå over skråningen din - dette er greit, bare rave swales slik at avrenning ikke kan komme forbi. Det kan være lurt å konstruere en enkel A-ramme, en utjevning enhet som vil vise deg konturen også.
 3. 3
  Pund i stakes når du har funnet konturen for Swale din. En god Swale bredden er rundt 16 "-18" - bred nok for deg å komme inn og grave.
 4. 4

  Grav et nivå grøft. Den grøft kan være så dypt som du trenger - en 'er omtrent gjennomsnittlig, mindre hvis du ikke har tenkt på å fylle det inn med noe. Løsne smuss med en hakke. Måke den ut med en halv lengde snub-nosed overføring spade. All løs skitt går på nedoverbakke siden av Swale, toppet opp i det som kalles en "berm". Det fungerer som en støttemur og holder vann tilbake som fyller Swale. Det gjør også en stor plante seng, som skitt er dyrket og mounded opp med lite konkurranse i nærheten, og mye vann. Planting berm vil stabilisere den nye jord.
 5. 5
  Få bunnen av grøften flatt og jevnt. Legg en lang rett bord langs bunnen, med smale eller "fabrikken" edge opp - stedet en 4 'til 6' nivå på den. Få styrenivå, så se under for å måle hvor i grøft din må du gå litt dypere. Snarere enn å grave med en hakke her, er det mye bedre å skrape bunnen med en firkant-edged spade for å få det fint og flatt. Når dette området er fullført, flytter styret lenger ned i grøften og fortsette, inntil hele bunnen av grøften er rett over og nivå. Ikke bekymre deg for absolutt perfeksjon her - bare gjøre det beste du kan. Husk, råtnende Swale materiale, og enhver bevegelse av berm jord vil klump opp bunnen og kaste den av - så perfeksjon vil ikke vare uansett. Du kan også sprekke i bunnen av Swale med en spading gaffel for å hjelpe til perkolasjon:
 6. 6

  Begynn å fylle Swale. Grus fungerer, men er kostbare, og du har å hale det opp til Swale. Hvis du plante berms med noe syre-elskende, som blåbær, prøve og simulere forholdene det liker i naturen. Start med et lag av løv.
 7. 7
  Legg bulkmateriale, som råtten tre. Sørg for at det er svampete så det vil fortsette å forfalle. Du har muligheten til å ikke fylle Swale i det hele tatt, men som vil forlate en ganske skjemmende farlig grøft utsatt for erosjon. Veden vil råtne og gi næring til det du plante berm med, og stabilisere grøften. Hvis du ikke har råtten boards, samle råtten tre fra skogen.
 8. 8

  Legg en endelig dekkmasse, som halm. Det vil bidra til å holde fuktighet i veden. Hvis det er mulig, bare kjøre litt vann over skogen, eller helle noen bøtter i, før du dekker med halm.
 9. 9
  Grave flere swales på samme måte, til du har dekket de nødvendige området. Sørg for at hver Swale rumper opp til den andre, eller overlapper, kan slik avrenning ikke komme gjennom og starte en kløft. Plante berms og du er ferdig!

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at hvis eiendommen ligger på et våtmarksområde, vil du trenge en US Army Corps of Engineers tillatelse til å gjøre dette arbeidet. Enhver mudre av materialet i en våtmark regnes som en krenkelse, og du kan risikere store bøter for ulovlig arbeid. Du kan finne informasjon om dette på EuropeCE nettstedet. Hvis du er usikker på om din Eiendommen ligger på et våtmarksområde, er det best å lete opp din eiendom på et topografisk kart med en National Wetland Varelager kartet for å overlappe for å gi deg omtrentlige grensene for potensielle våtmarker. Disse kartene kan bli plassert på US Fish and Wildlife nettside eller du kan kontakte ditt lokale korps-kontor for mer informasjon.

Ting du trenger

 • Hyssing
 • Plukk / Mattock
 • Transfer Spader (halv lengde, snub-nosed og kvadrat-end)
 • Linje nivå
 • 4 'til 6' Nivå