Wkino

Hvordan endre bladene på en ridning gressklipper

Holde knivene skarpe og i god stand på en ridning gressklipper vil øke drivstoffeffektiviteten, gi bedre klipperesultat, og forlenge levetiden til dette dyrt stykke plenen vedlikehold utstyr. Her er fremgangsmåten og tips om hvordan du gjør dette prosjektet selv.

Trinn

Hvordan endre bladene på en ridning gressklipper. Parkere klipperen på et egnet underlag.
Hvordan endre bladene på en ridning gressklipper. Parkere klipperen på et egnet underlag.
 1. 1
  Sjekk tilstanden på dine knivblader for å se om de trenger endring. Hvis bladene ikke er betydelig slitt, men er kjedelig, kan de bare krever skjerping. Dersom, på den annen side er airfoil innebygd på baksiden av bladet slitt bort, eller bladet er bøyd eller skadet på annen måte, trenger du sannsynligvis å erstatte det.
 2. 2
  Parkere klipperen på et egnet underlag. Slå den av og låse bremsene eller Blokker hjulene. Kople fra tennpluggen (e).
 3. 3
  Løft klippeaggregatet til høyeste innstillingen for å gjøre det enklere å få tilgang til bladene.
 4. 4
  Løft klipperen seg ​​for å gi plass å få verktøy under den. Du må sørge for at den støttes solid, som riding gressklippere er tunge, og du ønsker ikke å risikere at det faller på deg mens du arbeider med den.
 5. 5
  Få riktig størrelse til å passe dor mutteren (eller bolt) på gressklipperen din. Du kan også trenge en juksemaker rør eller andre former for å holde bladet fra å snu mens du fjerner mutteren.
 6. 6
  Vri mutteren (eller bolt) mot klokken for å fjerne den fra spindel aksling, så la skiven frafalt. For blader som er tett sittende, må du lirke bladet av eller jobbe det opp og ned for å løsne den etter at mutteren er fjernet.
 7. 7
  Ta den gamle bladet til en jernvarehandel eller gressklipper verksted for å matche det med de nye bladene du vil installere. Velge nye blader som passer dine egne preferanser - det finnes en rekke ulike blad for hver type gressklipper, inkludert forbedret lossing kniver, bioklipp kniver, og kraftige kniver.
 8. 8
  Sammenligne blader på butikken å sørge for at offset, spline (hvis aktuelt), lengde og andre funksjoner kamp. Siden det er mange forskjellige merker og produsenter av riding gressklippere, noe som gjør at knivene du kjøper passer din klipperen er avgjørende for et vellykket prosjekt.
 9. 9
  Installer de nye bladene på gressklipperen din. Sørg for å installere bladet rett side opp, da de kan passe opp ned. Generelt, dersom bladet har en forskyvning i den, vil senteret være i en høyere posisjon enn endene av bladet. Sørg for at bladet passer helt inn på spline å hindre skade det når mutteren som fester den er strammet.
 10. 10
  Stram mutterne som fester nytt blad. Du kan ha dreiemoment spesifikasjoner for dette trinnet for din individuelle klipperen.
 11. 11
  Kontroller belter,, beltestrammere, og andre deler av klipperen dekkssammenstilling mens du har klipperen parkert for service.
 12. 12
  Smør spindel lagrene og andre deler er utstyrt med smørenipler før du senker gressklipperen.
 13. 13
  Senk klipperen av blokkene, og rydde opp / sette bort dine verktøy.

Tips

 • Ettermarkedet bladene er ofte mye rimeligere og av samme kvalitet til produsentens opprinnelige deler.
 • Hold plenen ren. Treffer rusk forkorter levetiden på Slåmaskinens kniver.
 • Når du har byttet bladet, holde den nye skarpe, det vil vare mye lenger.
 • Skarpe kniver gjør klippingen raskere og mer effektiv, og forlenge levetiden på utstyret.
 • Noen gressklippere har en liste over deler som vises på klipperen seg til lettere å velge riktig del for jobben.

Advarsler

 • Knivene har skarpe kanter, og med slitt kniver, kan nesten alle kanten være skarp, ikke bare i forkant.
 • Pass på at bladene er riktig montert på stammen slik at de ikke sklir eller løsner.
 • Blokkere klipperen opp solid så det vil ikke falle mens du arbeider under den.

Ting du trenger

 • Nye kniver
 • Skiftenøkler
 • Blokker å støtte klipperen