Wkino

Hvordan velge en hund

Hunder er gode følgesvenner for alle mennesker overalt. Ønsker du å velge en hund, men se alle de små valpene ser på deg? Les denne artikkelen for å lære hvordan du skal velge riktig doggy for deg.

Trinn

Hvordan velge en hund. Først må du finne rasen type eller hunderase som passer din livsstil best.
Hvordan velge en hund. Først må du finne rasen type eller hunderase som passer din livsstil best.
 1. 1
  Først må du finne rasen type eller hunderase som passer din livsstil best. Sørg for å gjøre mye forskning!
 2. 2
  Snakke med andre mennesker som bor i samme hus. Hvis de er imot å få en hund deretter finne ut hvorfor, blir for eksempel allergier eller kanskje angrepet av en når de var yngre. Ikke komme inn i en krangel med dem over en hund som på dette stadiet er kun hypotetisk. Også tenke på noen andre kjæledyr du allerede har og hvordan de vil reagere på en ny hund.
 3. 3
  Avgjør om du kommer til å vedta eller hvis du skal kjøpe fra en hund oppdretter. Dyrebutikker bør ikke engang være et alternativ. Dyrebutikker stort sett får sine dyr fra fabrikkene. Hvis du ikke vet hva en valp mill er, kan du slå det opp. Det vil gjøre ditt hjerte pause, og du vil aldri tenke på å kjøpe et kjæledyr fra en dyrebutikk igjen. De fleste valp møller gjør produsere unge mødre mange, mange kull i året, noe som er usunt, og de innavlet og over avle frem alle sine hunder. De dårlig mishandle mødrene og sparke dem ut på gaten etter at de ikke kan avle lenger.
 4. 4
  Vurdere de økonomiske kostnadene ved å eie en hund. Hvis du ikke har råd til en ekstra 750€ i året, vil en hund trolig ikke være i nær fremtid.
 5. 5
  Evaluer din egen livsstil. Du vil ikke endre for å eie en hund, og mens du kan trene en hund, vil dens grunnleggende natur (personlighet, energi nivå, etc.) ikke endre for deg.
 6. 6
  Vurdere størrelsen på hunden du foretrekker. Store hunder trenger mye mer plass til å løpe og leke i enn mindre raser. De er også mye sterkere og tyngre, og de spiser mer mat. Større hunder er ikke for folk i leilighet, eller personer som har en super liten bakgård / hus.
 7. 7
  Vurdere ser av hunden. Vil du ha en mann eller en kvinne? For farge, bør din favorittfarge være bra, men hvis det ikke er én, velg hunden du liker. Du ønsker ikke en feit hund, siden det er vanskeligere å ta vare på den.
 8. 8
  Vurdere hvorvidt du ønsker å rydde opp etter kjæledyret pels. De fleste kort hår hunder skur, de fleste langhårete hunder ikke gjør det, men de trenger regelmessig stell å trimme håret.
 9. 9
  Vurdere aktivitetsnivået du foretrekker i en hund. Vil du heller ha en hund som legger ved brann eller går scampering etter hver ekorn, eller midt i mellom?
 10. 10
  Les deg opp på rasen du tror du vil og spørre en oppdretter om egenskaper og temperament av den rasen.
 11. 11
  Les i intern opplæring. Jo mer forberedt du er jo lettere vil det være å håndtere denne omfattende prosessen.
 12. 12
  Hvis det overhodet er mulig, bli kjent med den enkelte hunden før vedta det. Bruk litt tid på å spille med forskjellige hunder tilgjengelig. Ofte sin grunnleggende personlighet og energi nivå vil være tydelig veldig tidlig.
 13. 13
  Spør oppdretter hva han eller hun har lagt merke til om temperament av en hund du vurderer og egenskaper av rasen generelt.

Tips

 • Prøv og tilbringe tid med hele kullet (det er en stor opplevelse å ha fem eller seks valper svermende over deg, hver og en desperat etter å bli din favoritt, og barna vil elske det - bare pass på at de ikke tvinge deg til å ta dem alle!) og velge den valpen du mest koble til - det vil si, velge valp som du kan se som en av dine beste venner, for å være der for alt.
 • De fleste barn vil alltid ønske ønsker ønsker og tigge, og det er best å gi dem en dog.They kan trenge hjelp underveis, men det vil være verdt det i det lange løp, og det vil sikkert gjøre barnet ditt glad. Hunden vil, mest sannsynlig, noen ganger være ditt ansvar. *
 • Sjekk med oppdretter historien av foreldrene. Hvis de har svært få eller ingen helseproblemer, allergier osv., så valpene vil trolig bli sunnere som voksne.
 • Tenk å få en eldre hund eller kjøpe en valp fra en oppdretter som har allerede begynt intern opplæring.
 • Hvis foreldrene er dyr, ha god helse og vennlig temperament, vil valpene trolig gjøre fantastiske kjæledyr!
 • Vurdere en sterilisert eller kastrert hund, eller vurdere å få hunden steriliseres eller kastreres. De kan være lettere å ta vare på.
 • Hvis få din hund fra en oppdretter, lage en sjekkliste over flere ting: først av alt, se om valper er oppvokst i en familie miljø, spesielt hvis de har små barn i samme hus. I så fall er det et godt tegn på at hundene skal være tålmodig og mild, ellers ville de ikke bli holdt med barn.
 • Aldri kjøpe en hund på et innfall. Vennligst forskning rasen / rasene hunden er og finne ut om dette er den rette rasen for deg.
 • Hvis du ikke er sikker på hva raser er riktig for deg, prøv en online quiz for å komme i gang. Begrense det ned, så les opp.
 • Hvis foreldrene er dyr, så dette er et godt tegn. Be om å se begge foreldrene, og sjekke deres utseende og atferd. Hvis de er friske og har vennlig atferd, sjansene er - hvis riktig hevet - valpene blir også.

Advarsler

 • Pass på å besøke stedet der valpen har levd, og be om å se mor og far (eller minst en av foreldrene).
 • Prøv å ikke kjøpe fra dyrebutikker. De hundene det kan komme fra valp møller. Du kan gå og redde en hund fra en ly. Disse hundene normalt aldri vil komme fra en valp mill. Pass på at du leser "story" av hunden, uansett hvor du kjøper den hunden. Samtidig, dyrebutikk hunder vanligvis kommer fra en eier, som muligens allerede trent dem, mens ly hunder har kanskje bare blitt reddet fra en valp mill. Igjen, det er veldig viktig å lese historien om hunden! Dette kan ikke understrekes nok!
 • Hus-trening er ikke lett. Kontroller at du har nok tid og krefter på å potty trene, lydighet og måte tog, og sosialisere din hund.
 • Prøv å holde seg borte fra "back-yard" oppdrettere. Selv om disse er vanskelig å oppdage, noen av sine unnskyldninger er "Jeg ønsket meg hunden å ha valper, slik at mine barn kunne oppleve hvordan livet begynner". Disse hundene vanligvis ikke er helse skannet og har konfirmasjoner feil.

Ting du trenger

 • Kasse
 • Mat og vann
 • Leker
 • Spay / Neuter (valgfritt)
 • Vann
 • Penger
 • Mat Retter
 • Små raser vil noen ganger trenger klær (gensere, sokker)
 • Større raser vil noen ganger trenger en bil tilbakeholdenhet for sikkerheten til kjæledyr og driver.
 • Korrekt montering krage
 • Korrekt tilpassing Leash eller Sele (mindre hunder fungere bedre med en sele fordi den ikke dra i dem så mye.)
 • Behandler (Hvis du lærer dem å sitte) (Du bør alltid ha godbiter, slik at du kan belønne dem!)