Wkino

Hvordan å vedta en rasekatt hund

Du trenger ikke å skall ut store penger for å nyte selskapet av en rasekatt hund. Her er hvordan du finner en ny bestevenn.


Trinn

Hvordan å vedta en rasekatt hund. Vurdere hvorfor du vil ha en rasekatt i motsetning til en blandet rase.
Hvordan å vedta en rasekatt hund. Vurdere hvorfor du vil ha en rasekatt i motsetning til en blandet rase.
 1. 1
  Vurdere hvorfor du vil ha en rasekatt i motsetning til en blandet rase. Det er ingenting en blandet rase valp kan ikke tilby deg i form av kjærlighet, kameratskap, og hengivenhet, og det er mange mixed-breed valper på jakt etter boliger.
 2. 2
  Gjøre lekser. Les bøker om rasen, betaler spesiell oppmerksomhet til hvordan de vil samhandle med familie og husholdning. Snakk med avle redning sentre. De vil fortelle deg hva du skal se etter. Ingen har mer erfaring på rasen enn de dedikerte frivillige og profesjonelle som redde de renrasede hunder når de ikke lenger er ønsket. Lær hvordan en typisk hund av den valgte rasen oppfører seg og om det er en plass for din livsstil. Husk hvor mye plass hunden vil ha, hvor mye trening du har tenkt på å gi daglig, grooming behov, sikle og hår faktorer, og bæsj-pick-up faktor. Spør din redning organisasjon for den vanligste årsaken (e) denne rasen går inn i sin redningsaksjon. Sørg for at alle i familien din er forpliktet til å kommunisere med hunden daglig fordi kvaliteten på livet til hunden din er basert på sunn og konstant sosial interaksjon. Hvis familien din ikke kan gi enorme mengder tid, og hvis hunden din kommer til å være hjemme alene på dagtid, bør du vurdere å få to hunder, slik at de kan holde hverandre med selskap. Sørg for at du kan garantere en levetid på dedikasjon til hunden.
 3. 3
  Gjøre noen undersøkelser på de ulike kennel klubber som eksisterer i ditt område. Finn ut hvordan de registrerer hundene og sette retningslinjer for hunderaser. Noen kennel klubber, slik som AKC, er kontroversielle for sine stive og over-kontrollerende restriksjoner på både hunder og deres eiere, så husk å shoppe rundt for å finne hva som er riktig for deg.
 4. 4
  Start søket ved å sjekke ut pounds online. (Tjuefem prosent av hundene i pounds er purebreds, og overraskende, det er valper!) For å finne en hund i en halvkilo i nabolaget ditt, kan du gå online på http://www.Muttshack.org. Skrive inn retningsnummer og se på bildene av hunder i tilfluktsrom i nabolaget ditt.
 5. 5
  Gå til de spesielle rasen redning sentre. De ofte redde purebreds fra pounds på grunn av sin kjærlighet og hengivenhet til rasen. De kan gi verdifulle råd om hunden din. Hvis du ikke finner en bestemt rase redningssentral, vurdere å vente. Det vil ikke ta lang tid!
 6. 6
  En måte å finne en redning gruppe for rasen du er interessert i er ved å gå til en søkemotor, skrive i rasen, ordet "redning" og deretter den regionen du bor i. For eksempel, hvis noen bor i Montana var ute for å vedta en Beagle, ville de skrive inn uttrykket "Beagle redning Montana", og resultatet vil være en liste over redning grupper med kapitler lokale til dem.
 7. 7
  Hvis du ikke finner en rasekatt valp eller hund som trenger et hjem, se etter en oppdretter. Du må finne en anerkjent oppdretter for å ha den beste muligheten for en frisk hund med lyd temperament. Være klar over problemene med uansvarlige oppdrettere. Mange purebreds er innavlet, og lider sykdommer og medfødte sykdommer. Andre er skyldig i "kullet stuffing"-tilbyr valper fra en annen mor og selge dem i regi av en "mester"-og lading fenomenal avgifter. Besøk oppdretter fasiliteter og hilse på hundene. Anlegg skal være ren og hundene bør oppføre seg som du ønsker din fremtidige hund skal oppføre seg. Alle hunder bør være sunn, ren og fri for parasitter. En god oppdretter vil skjermen avlsdyr for vanlige helseproblemer før avl og vil gjerne dele denne informasjonen med deg. DNA-tester burde vært gjort på stud og tispa. Forskning de vanlige helseproblemer som er spesifikke for rasen du er interessert i og be om bevis på at disse screening tester er utført (f.eks OFA sertifikater, degenerative meylopathy gen testing, osv.). Hvis oppdretter ikke kan fremlegge bevis for screening, holde utkikk. Når du finner en oppdretter du ønsker, venter et kull til å bli tilgjengelig. En god oppdretter vil kreve en salgsavtale som tydelig forklarer de forpliktelser som forventes fra alle parter med hensyn til hunden. Oppdretteren skal kunne foreslå bøker, grooming utstyr, etc., for omsorg for din fremtidige kjæledyr.
 8. 8
  Hvis du har fått en valp da den ideelle tiden for å bringe din nye venn hjemme er på (åtte uker) av alder. En valp som er plukket opp for tidlig vil, sannsynligvis, å være redd for andre hunder for hans / hennes hele livet. Få en fullstendig veterinær eksamen innen 24 timer for å plukke opp valpen. Starte hjerte orm og krysser forebygging med en gang. Finn også en kvalitet hundemat. Det finnes mange flotte kvalitet kommersielle produkter (aka tørr / hermetisert), men mange eiere foretrekker en kommersiell rå diett, eller en hjemmelaget diett. Avhengig av hundens aktivitetsnivå, miljø og rase, snakk med din veterinær om hva slags mat du bør fôring.
 9. 9
  Ta valpen (eller hunden) til lydighet klasser. Spør dyrlegen til å foreslå et anlegg eller trener. Etablere de samme forventninger til valpen din at du vil ha for en voksen hund. Pass på at hvert medlem av familien din er ordentlig opplært til å håndtere hunden, og at de er klar over at hunder kan nappe og bite når de spiller, men en dram er IKKE et angrep! Barn trenger å lære å være rundt en hund like mye som hunden må lære å lytte til kommandoer. Være årvåken når venner og besøkende kommer rundt hunden. Små barn vil kjøre opp til en hund og hvin i glede, men til en hund dette ser ut til å være et angrep slik at han eller hun kan reagere i selvforsvar. Sørg for at din familie er villig til å gå, mate, børste, og plukke opp etter hunden på daglig basis. Ingen i familien skal være fritatt for dette ansvaret.
 10. 10
  Bringe hjem en ny valp av alle raser tar masse planlegging på forhånd og rikelig med valp korrektur. Før du hopper med hodet først inn i denne store avgjørelsen (vennligst aldri bringe hjem en valp eller hund på impuls), må du først vurdere ditt behov-en reell evne til å ta vare på en hund, din husstand plassproblemer, økonomisk evne til å ha råd til og tilstrekkelig omsorg for en hund, og den oppriktige beredskap av alle familiemedlemmer til å ta imot et nytt medlem i familien.

Tips

 • Tenk at hvis en gang i fremtiden, må du flytte til en leilighet, må du finne en leilighet som godtar hunder. Du er kanskje ikke i stand til å finne en hund-vennlig leilighet samfunnet, og i så fall, du kommer til å trenge å finne en ny familie for hunden din. Imidlertid bør dette være det siste alternativet. Et kjæledyr er en del av familien - og kjæledyret føles sånn. Vær oppmerksom på at 56% av hundene som går til krisesentre avlives, så hvis du eier en eldre hund han eller hun kan godt bli ensom og deprimert. Han vil ha et knust hjerte på å miste sin familie og kan lett bli oversett for adopsjon. Folk flytting er årsaken til at millioner av hunder hvert år fordi de er rett og slett dumpet på pundet som engangs varer, akkurat som hagemøbler som ikke lenger er behov.
 • Ta et bilde av ditt hjem / bakgård til ly, slik at når du sender inn søknaden, har du også en måte å vise dem miljøet der hunden vil leve.
 • Forstår at mange dyr tilfluktsrom og redning grupper har en streng screening prosess og / eller kan akseptere mer enn én søknad per dyr. Tålmodighet og kommunikasjon med adopsjon rådgiveren ikke bare forteller mye om din karakter, er det noen ganger den avgjørende faktor for adopsjon etater i å velge hvem som får hunden.

Advarsler

 • Redder og noen krisesentre kan virke kresen når de bestemmer seg for å adoptere en hund ut, men husk at de prøver å gjøre sitt beste for hver hund i sin omsorg og matche rett person til hver hund. Noen ganger virker det som om du er ung (som før 30) eller gamle (som etter 65), ikke eier et hus, har små barn eller kan ha små barn i de neste fem årene, eller arbeide full tid, mange steder vil ikke vurdere deg et godt valg. Være klar over disse faktorene og sørg for at du har et godt svar på hvordan du finner tid til å ta vare på en hund. Understreke det faktum at du vil være kunnskapsrik, engasjert, hengiven, og vil gjøre hva det tar å gjøre hunden lykkelig.
 • Trene hunden din! Selv et dyr som ble avlet for å ha en eksepsjonell karakter vil være en komplett mutter hvis han / hun ikke har begrep om hva reglene er. Dette er hvor mange hunder ender opp i tilfluktsrom. Ikke sett deg opp til å mislykkes. Hvis du aldri har eid en hund, vurdere å arbeide med en trener.