Wkino

Hvordan forhindre en hund fra avføring i sin kasse

Kasse trening hunden din kan spare deg for mye tid og krefter og gjøre ditt kjæledyr føle seg trygge. Hvis du er årvåken, vil hunden være 100% troverdig i hjemmet til alle tider, på kort tid!

Trinn

Hvordan forhindre en hund fra avføring i sin kasse. Skaff en kasse akkurat stor nok for hunden å være i stand til å stå, ligge ned, og snu i.
Hvordan forhindre en hund fra avføring i sin kasse. Skaff en kasse akkurat stor nok for hunden å være i stand til å stå, ligge ned, og snu i.
 1. 1
  Skaff en kasse akkurat stor nok for hunden å være i stand til å stå, ligge ned, og snu i. Kontroller at kasse er ikke større enn nødvendig for disse aktivitetene. Hvis buret er for stort, kan hunden tror det kan "komme unna" fra feil sin, og gå i kassen. Dette er mye mindre sannsynlig hvis kasse er av riktig størrelse.
 2. 2
  Kasse trening en voksen hund er akkurat som å trene en valp. La døren stå åpen og la ham utforske innsiden og utsiden av buret på egen hånd før han føler seg trygg å gå inn og ut.
 3. 3
  Begynne å lukke døren med hunden / valpen inne i noen minutter om gangen. Gradvis arbeide opp til 15 eller 20 minutters perioder. Hver gang du vil at han skal gå inn i buret, sier "Andy - Kennel, gutt!" og gjøre det virke som en god ting (fin, positive stemmen, som om du er litt spent for ham). La ham vite at han er en "Good boy!" når han gjør!
 4. 4
  Hold treningstiden til 20 minutter eller mindre i løpet av dagen eller kvelden. Gjør det så behagelig for hunden som mulig. Belønne ham med svært små godbiter eller noen vennlige kos for å gå inn og ut av kassen.
 5. 5
  Ikke la maten ut hele tiden. Hvis hunden din ikke spiser all maten sin, plukke den opp etter 15 minutter. Når hunden / valpen slutter å spise / drikke, ta maten bort. Mate alle måltider i buret, slik at hunden har en positiv sammenheng med kasse.
 6. 6
  Ta hunden / valpen til der du vil den skal avlaste seg selv umiddelbart etter å ha spist og drukket. Det hjelper noen ganger å gi en verbal cue, for eksempel, "Go tisse, travelt!" eller som den store Barbara Woodhouse pleide å si: "Quickies!" Dette er spesielt fint på regnværsdager, hvis hunden tar til det. Hunden din vil kjøre rett ut og gjøre hva du sier i stedet for å stirre opp på regnet.
 7. 7
  I løpet av natten, må du kanskje ta hunden / valpen til hans bad sted hver fjerde time. Lytt etter ham. Hvis han hyler og synes å ønske å komme ut, ta ham til hans spesielle sted, sier, "Quickies," og gi ham en sjanse til å gå. Når han har gjort, prise ham og deretter returnere ham til hans kasse.
 8. 8
  Hvis hunden / valpen oppholder seg i buret i løpet av dagen, vil han trenge bad pauser også. Selv om det er fint å begynne med 15 minutters økter, er sannheten valpen vil være i hans kasse mye for hans første månedene. Hver gang du ikke kan se ham årvåkent, må du begrense ham. Hver "Accident" han gjør sin renslig lenger, mindre troverdig prosess. Men pass på: kasse bør behandles som en lekegrind eller en barneseng, ikke et fengsel.
 9. 9
  Hunden / valpen vil trenge ting å tygge på mens han er i buret. Hard gummi leker med litt peanøttsmør eller biter av tørr hundemat gjemt inne vil holde ham fra å bli lei for ganske stund.
 10. 10
  Aldri tro at kasse er grusom. Uansvarlige eiere skape myten ved å fengsle sine stakkars dyrene altfor lenge om gangen. Hvis du er imøtekommende og hyggelige, vil hunden lære å elske kasse så mye han vil gå i når døren er åpen bare for å ta en lur. Hunder er hiet dyr og liker sikkerheten til små mellomrom.

Tips

 • For valper, trenger du kanskje en mindre kasse i begynnelsen, og en større en som valpen blir større - men ikke start med en stor kasse fordi hunden vil begynne å avlaste seg i buret hvis det er for mye rom. Hunder normalt ikke vil jorda selv. En liten reise transportør vil gjøre det bra for dette formålet (ca 15€ på noen god dyrebutikken).
 • Ikke gi hunden mat eller vann mens han er i buret.
 • Dersom du kjøper en valp eller hund fra et annet hjem, ber om at hjem for å begynne å fôre valpen i kasse du oppgir. På den måten minst én ting (kasse) vil være kjent for valpen når den ankommer hjemmet ditt.
 • Ikke bruk kasse som straff når hunden har en ulykke eller misbehaves. Det er viktig at han kommer til å se buret som sin "soverom", ikke hans fengsel. For eksempel: du kommer hjem og slippe klærne på gulvet mens du tar en dusj. Du kommer ut av badekaret for å finne hunden din har tygd på klærne. IKKE straffe hunden ved å sette den i buret eller på annen måte. I stedet, neste gang dette scenariet skjer, plasserer hunden i buret før du tar en dusj eller legg klærne i skittentøyskurven hvor hunden ikke kan nå dem.
 • Break ganger: En god tommelfingerregel er en time per 1 måned etter hundens alder, opp til maks 12 timer for noen hund. Eksempel: En fire måneder gammel valp som startet kasse trening på to måneder bør være greit i buret i ca 4 timer. Pass på at du holder styr på tid - når tiden er opp, gå sjekk. Hvis han / hun 's sove, åpne kasse døren stille, men sørg for å se etter waking - du må være der for å oppmuntre ham til å løpe ut og gå! Hvis du ikke kan holde seg i nærheten, så hør på ham til å våkne opp og sutre litt for å la deg få vite at han er oppe og må gå.
 • Husk: din hund er ikke et fashion statement eller garderobe tilbehør. Det er et levende vesen som elsker deg, og er helt avhengig av deg. Ikke glem ham.

Advarsler

 • Sjekk kasse for skarpe kanter som hunden kan skade seg på. Hunder med svulmende øyne (Pekingeser for eksempel) har vært kjent for å skade sine øyne på ledninger som stikker ut, så vær sikker på at det ikke er noen skarpe poeng.
 • Fjern alle kraver eller seletøy fra hunden mens den er i kassen. Et pai panne på toppen av kassen vil holde kraven trygg og lett tilgjengelig. Plasser kragen på valpen så snart du la den ut av kassen.
 • Hvis du ikke kan gjøre det hjemme på lunsj tid til å potte ødelegge din hund du kan vurdere doggy barnehage eller ansette noen til å gi hunden en pause. Du kan også sikre hagen din, hvis du har en, og la ham bo ute mens du er borte.
 • Ta kontakt med din veterinær hvis du har problemer med kasse trening hunden din. Han kan sjekke dyret for eventuelle medisinske problemer som kan bidra til problemet (f.eks urinveisinfeksjoner, innvollsorm, intestinal infeksjoner, etc.)
 • Du kan kasse trene en voksen hund, men det kan være litt vanskeligere, og du kan trenge en plassering for kasse der du ikke kan høre hunden bjeffer (spesielt om natten). Være fast og tålmodig og holde til pause rutine og han vil lære å justere til kasse. Hvis du må kasse trene en hund i en hast, ta kontakt med en veterinær om å gi hunden beroligende midler for ca 3 dager. Hvis hunden er panikk eller hysterisk i kasse, og urinering og avføring på grunn av sin psykiske tilstand, er det mye snillere å gjøre hunden søvnig slik at det "ikke bryr seg." De fleste tilfeller vil løse i et svært kort tid hvis hunden ikke lærer at buret er et skremmende sted hvor hunden skal bo hos sin poo og tisse.
 • ALDRI slipper hunden fra kasse hvis han bjeffer eller kaster en passform, klynking overdrevet, etc. roe ham ("Andy. Hush.") Eller forlate rommet før han roer seg ned. Når han har vært stille i minst ett minutt, ros rolig og slipp ham. Ikke kjefte på ham til å holde kjeft. Det viktigste er å belønne ønsket atferd, og anerkjenner ikke uønsket atferd. En annen metode er å slippe smakfulle godbiter inn i buret, slik at hunden blir distrahert av å spise, og derfor ikke bjeffer når du åpner døren til buret.

Ting du trenger

 • Hundebur
 • Tygge leker hardt nok til at hunden ikke kan bite av et stykke og choke på den
 • Leash å ta hunden til området der du vil at han skal avlaste seg
 • Lille hunden godbiter å belønne for god oppførsel
 • En hund øvelse penn er en god måte å holde hunden på et trygt sted mens han er å lære å sove i buret.