Wkino

Hvordan kjøpe en valp

Valper er hengiven og smart, noe som gjør dem gode kjæledyr gir du har gjort din forskning og har nok plass og tid til dem. Imidlertid kan plukke rett valp være vanskelig. Når du finner den rette valpen, men er det alt verdt.

Trinn

Hvordan kjøpe en valp. Ta en titt på deg selv.
Hvordan kjøpe en valp. Ta en titt på deg selv.
 1. 1
  Ta en titt på deg selv. Hva slags hjem har du? Har du en liten leilighet eller et hus med en stor hage? Vil du ha en daglig gåing kameraten? Noen å gå kjører med deg? Eller vil du heller ha en noen til å holde deg med selskap under dine mange timer slumped foran TV? Dette er svært viktige spørsmål å stille før du selv se etter en hund.
 2. 2
  Ønsker du å børste hunden din? Ønsker du å ta det med til groomers? Dette vil avgjøre hva slags pels den nye hunden bør ha. Kort haired hunder krever mye mindre (hvis noen) grooming. Langhårete hunder, og de med doble strøk, vil kreve oppmerksomhet og stell... for ikke å nevne mye mer støvsuging av huset når de komme ut av skallet.
 3. 3
  Gjør din forskning. Finn ut hvilke hunder som passer ditt aktivitetsnivå og grooming preferanser. Tenk på hva slags valp kan det være lurt (rase, størrelse, etc.), og som man ville gjøre det bra i ditt bomiljø. Ikke glem å vurdere kostnader. De vil alle krever regelmessige veterinær besøk for helsesjekk og vaksinasjoner. Også hunder spiser mat... og store hunder spiser mer enn små.
 4. 4
  Se i ditt lokale bibliotek for informasjon om hunder / valper. Finn en bok med mye god informasjon og kjøpe det på nettet.
 5. 5
  En av de beste stedene å begynne er din lokale tilfluktsrom eller rase redning grupper. Unngå dyrebutikker og bakgård oppdrettere, dyrebutikker får de fleste av sine dyr fra valp / kattunge møller og du kan ha mange medisinske problemer. Valp møller overbreed eller rase til døden. De får ikke helse klaringer eller gi skudd. Bakgård oppdrettere også ikke får genetiske klaringer og avle bare for å tjene ekstra penger uten bekymring for velferden til rasen.
 6. 6
  De fleste krisesentrene / redning grupper vil ha kastrat / spay kontrakter for å redusere den massive overbefolkning av hunder / katter.
 7. 7
  Tilbringe litt tid med en hund du er interessert i før du tar en avgjørelse. Tilfluktsrom bør ha et rom hvor du kan være alene med alle slags dyr du ønsker. På denne måten kan du se hva deres personlighet kan være like. Vil du ha en hund som ønsker å spille hele tiden? Vil du ha en som liker å kose, og slikke ansiktet ditt? Finn ut hva hunden kan være like før du logger deg noe og ta det med hjem. Også, med mindre du har ubegrenset med penger og tid, plukke en valp som ikke har en åpenbar defekt. Plukk en valp som varmer opp til deg. Holde for en stund og spille med ditt valg av valp.
 8. 8
  Forhåpentligvis kan du komme hjem med en hengiven ny venn.
 9. 9
  For mer informasjon, gå til www. Mypetpages.webs.com. Det er et morsomt nettsted der du kan lære alt om kjæledyr. Hunder, katter, gnagere, fugler, fisk og mer. Lær tonnevis av interessante fakta, spille spill, ta quizer, og mer!

Tips

 • Alltid vurdere adopsjon først før å finne den rette valpen til å bringe inn i ditt hjem. Dog adopsjon sentre og Shelter ansatte er opplært i å kunne matche deg med en hund som passer din livsstil. De vil også kunne gi deg litt bakgrunnsinformasjon om din spesielle valgt hund som vil hjelpe deg å vite hvordan man skal håndtere eventuelle problemer som oppstår på grunn av kurset.
 • For mer informasjon, gå til www.mypetpages.webs.com. Det er et morsomt nettsted der du kan lære alt om kjæledyr. Hunder, katter, gnagere, fugler, fisk og mer. Lær tonnevis av interessante fakta, spille spill, ta quizer, og mer!
 • Sørg for å ha alle forsyninger hjemme allerede (hund hus / seng / kasse, mat, boller, etc) På denne måten trenger du ikke å gå til butikken med den nye valpen, eller la den være hjemme alene med en gang å gå på shopping.
 • Visse raser har egenskaper som er iboende... noen bark mye, noen svært lite. Noen vil gjentatte ganger rømt, grave hull, eller prøve å hoppe gjerder. Finn ut egenskaper av rasen du velger før du får festet. Aldri velge en rase fordi det er for øyeblikket "in fashion" - snarere gi det mye seriøs tanke og gjøre din forskning grundig.
 • Søk tilfluktsrom eller redning grupper først. Hvis du kjøper fra en oppdretter, være sikker på at de test for noen genetiske defekter og har riktige medisinske klaringer, f.eks test / sertifisere for hip displasia, øyeproblemer.

Advarsler

 • Hvis du er en work-a-holic, ta mange turer og ferier, og vanligvis ikke tilbringer mye tid hjemme, kanskje du bør revurdere din beslutning om å adoptere en hund. Hunder trenger kjærlighet og oppmerksomhet, og forlate dem alene er en invitasjon for dårlig oppførsel. Hunder handle ut når de føler seg forlatt. Kanskje noe annet kan passe ditt liv mer... som en fisk.
 • Uansett hvor du finner din perfekte valp, være sikker på at de er friske og miljøet er ren.
 • Vær så snill, vær så snill, vær så snill ikke kjøpe en valp i en dyrebutikk. Disse dyrene er avlet i upersonlig, fabrikk-lignende valp-møller. Disse hundene er et resultat av uansvarlig avl praksis og ofte er ikke sosialisert godt fordi de har bare levd i bur før de kommer til huset ditt. De har også en svært høy forekomst av ortopediske og genetisk sykdom problemer fordi oppdrettere parer de okser og demninger ukritisk. Hvis du ønsker en valp, kjøpe fra en ansvarlig oppdretter. Hvis du er interessert i en rasekatt hund, finner du fører til ansvarlige oppdrettere gjennom regionale rase foreninger som du finner lett ved "googling" din rase. Hvis du er interessert i en blandet rase hund, da, i det minste, finne en valp i et kull som blir oppdratt kjærlig i noens hjem i stedet for i et bur.
 • Får en hund er en 15-årig satsing, hvis du er heldig. Ikke vedta en mindre du har satt noen alvorlige trodde i vedtaket, og er sikker på at du ønsker et nytt familiemedlem. Vær forberedt på å håndtere hva den nye hunden krever, ikke bare bestemme seg for at det er for mye arbeid og gi det opp, eller sende det bort. Det ville være bedre å aldri bringe den hjem i første omgang.

Ting du trenger

 • Kurv eller doggy seng
 • Krage
 • Bly (uttrekkbare de er gode, men puppes ofte tygge gjennom dem før trente ikke)
 • Boller (1 mat, en vann)
 • Valpefôr
 • Leker (f.eks ball, seig bein, tau knute)
 • Pooper scooper og vesker
 • Tidsskrift - masse