Wkino

Hvordan helt housebreak en 4 år gammel hund

Renslig en 4 år gammel hund kan virke umulig eller frustrerende til tider, men hunder er smarte og de lærer raskt, uansett hvor gamle de er. Den normale tegn på en hund som har å gå på do er sniffing gulvet intenst, stående ved døren, noen ganger kommer opp til deg og klynking. Dette er naturlig i alle hunder.

Trinn

Hvordan helt housebreak en 4 år gammel hund. Begrenser friheten hunden har tilgang til, slik at den ikke kan vandre rundt i huset og gå overalt.
Hvordan helt housebreak en 4 år gammel hund. Begrenser friheten hunden har tilgang til, slik at den ikke kan vandre rundt i huset og gå overalt.
 1. 1
  Begrenser friheten hunden har tilgang til, slik at den ikke kan vandre rundt i huset og gå overalt.
 2. 2
  Catch ulykken før det skjer. Dette betyr å holde et øye på hunden din når dere begge er hjemme. Når hunden begynner å bli urolig og begynner å snuse langs gulvet mye, ta dem ut med en gang.
 3. 3
  Belønn hunden veldig entusiastisk når hunden ber om å gå ut ved å sitte på døren, eller kommer til å få deg. Hunder lever for godkjenning og ros. Fortsett å gjøre dette, selv etter at den stopper å gå i huset
 4. 4
  Se å se om problemet vedvarer. Det kan være en blære problem og du trenger å ta med hunden til veterinær.

Tips

 • Se etter tegn på at hunden din har å gå på do. De er vanligvis konsekvent.
 • Ros, ros og mer ros vil få bedre og raskere resultater.
 • I opplæringen, ikke låse hunden et sted hvor den ikke kan komme seg ut i lange perioder av gangen.
 • Belønne hunden for å fortelle deg, vil den fortelle dem at det er gjort det rette.
 • Få en venn eller en dogwalker å ta med hunden ut på ettermiddagen, så det trenger ikke å sitte å holde den i, for hele tiden du er på jobb.

Advarsler

 • Unngå å bruke negativ forsterkning for ulykker. Hunder lever veldig mye i dag, og kan ikke gjøre tilkoblingen mellom hvorfor du roper på dem, og deres ulykke.
 • Hvis en hund har nylig flyttet eller har vært i en presset situasjon, kan deres vane å fortelle deg på forhånd stoppe. Sørg for å minne dem om at det er den samme protokollen som før. Du må kanskje re-trene dem litt.