Wkino

Hvordan å vedta en valp

Vil du ha en få en ny hund? Vurdere å spare en hunds liv i prosessen. Adopsjon er et fantastisk alternativ til å kjøpe en hund fra en dyrebutikk og er ofte mye billigere enn å få en hund fra en oppdretter.


Først må du vurdere hva rasen av valp ville passe din livsstil. For eksempel, hvis du bor i en leilighet, ville en Golden Retriever forårsake problemer, og en Chihuahua i stedet ville være bedre. Så gå til den lokale ly å finne valpen. Eller, hvis du heller vil, gå til dyrebutikken. Men de hundene det har en sjanse stammer fra ulovlig valp møller. Aldri bli fibbed av ved ligger Shopkeepers fortelle deg om hvorfor en valp er i den tilstanden, eller synes synd det var den siste som venstre og vedta det. Be om å leke med valpen og observere det. Så sjekk øynene for eventuelle utslipp. Pelsen skal være løs og fri for skitt, men tilgi noen slobbery spytt. Sjekk også potene og ben. Bena skal være solid og sterk. Sin backside bør være rosa og fri for sår. Endelig bør snuten være ren og ikke rennende.

Ta vare!

Trinn

Hvordan å vedta en valp. Gå til dyrebutikk eller gå til et dyr redningssentral og gi et dyr en ny sjanse.
Hvordan å vedta en valp. Gå til dyrebutikk eller gå til et dyr redningssentral og gi et dyr en ny sjanse.
 1. 1
  Gå til dyrebutikk eller gå til et dyr redningssentral og gi et dyr en ny sjanse.
 2. 2
  Ta en titt på valpene.
 3. 3
  Samhandle med hver hund. Dette betyr å holde og leke med valpen.
 4. 4
  Velg en valp som ikke er altfor begeistret, redd etc. Velg en som er nysgjerrig og sosialisert.
 5. 5
  Gratulerer! Du har nå en valp!
 6. 6
  Hvis mulig, se å adoptere et dyr som trenger et hjem. Bare ta en rolig søndag og vandre rundt en redningssentral, og se om du ikke forelske seg i en tilfeldig streif som gir deg sine beste valp øynene!

Tips

 • Se på budsjettet. Kontroller at du har penger til å sørge for uventede veterinær regninger, behandlinger og mat før vedta kjæledyr.
 • Trening hunden din kan være en fin måte å bånd samt eliminere dårlige oppførsel.
 • Kan du passer en time-lang tur inn i timeplanen din med hunden hver kveld? Det kan være en ny familie aktivitet som vil hjelpe hunden din til å justere og trene. Dette begrenser også spenninger og tygge vaner.

Advarsler

 • Redning valper kan kreve mye mer arbeid enn en valp kjøpt fra en ansvarlig oppdretter. En reddet hunden ikke blir som sosialisert og kan være aggressiv eller skeptisk til folk. Mat aggresjon mot andre hunder er sannsynlig, og riktig intervensjon kan være nødvendig!
 • Ikke stirr på en hund ansikt. Hunden kan bite deg.