Wkino

Hvordan være fornøyd etter en skilsmisse

Uansett hvor lenge du har vært gift, kan en skilsmisse være i livet ditt. Du er ikke fornøyd med det og aldri forventet det. Men uansett hvordan du føler deg, kan du overleve, og vil, hvis du holder en positiv holdning, som du gå videre alene.

Trinn

Hvordan være fornøyd etter en skilsmisse. Innse at du ikke er å klandre for utfallet av ekteskapet.
Hvordan være fornøyd etter en skilsmisse. Innse at du ikke er å klandre for utfallet av ekteskapet.
 1. 1
  Innse at du ikke er å klandre for utfallet av ekteskapet. Det er to personer involvert, og det tar både for å skape et lykkelig liv.
 2. 2
  Gjør lykke i høysetet uansett hvem som er å klandre. Du er ikke den første personen til å bli skilt, og vil ikke bli den siste.
 3. 3
  Se etter målet ditt i livet, finne ut hvordan du får det. Gå fremover og gjøre de tingene du alltid har ønsket å gjøre.
 4. 4
  Bli en aktiv støttegruppe hvis du tror du trenger det.
 5. 5
  Forstå at du er en person i din egen rett, og at ved å lære og lese, kan du lage dine egne avgjørelser.
 6. 6
  Ser frem til fremtiden. Tro ikke at du må være gift, å være lykkelig. Husk at du nå er klar til å gjøre hva det er i livet som du vil. Du er ikke lenger på en tidsplan for å møte dine partnere behov, og du trenger ikke å spørre noen om tillatelse til å gjøre noe. Best av alt, trenger du ikke ha masse skitten vask.
 7. 7
  Godta at du er skilt!. Delta i grupper hvis det er det du vil gjøre. Les en bok på parkbenk, gå til en film, eller bare se på såper på TV.

Tips

 • Ikke vær redd for å "fyre" en venn. Hvis de gjør du føler deg forferdelig, de gir deg ned. de bor på din erfaring og du kan ikke være fornøyd rundt dem... sparke dem. Akkurat som du ville sparke noen fra en jobb. Flytte på og omgi deg med venner som gjør at du føler deg bedre ikke verre.
 • Kutt båndene som binder deg og din ex. Det kan være vanskelig, men å få nye venner på din egen kan være en stor opplevelse. Du kan bli introdusert i helt nye kretser av venner. Føler ikke at du må konkurrere om dine gamle venner med ex. La dem plukke sider, trenger du ikke dem likevel. Best av alt, er din ex ikke sannsynlig å dukke opp på deres BBQ eller ferie fest.
 • Tømme ut noen forlatte gjenstander eller eiendom. Hvis de ikke ønsker det, ikke kaste den ut, ha et verft salg, selge den på Ebay og kjøpe deg noe fint med fortjeneste å gran opp nylig singel garderobe eller hjemme.
 • Hvis du alltid ønsket å få en høyskole grad, er det ikke for sent. Gå for det.
 • Gjør alt du kan for å eliminere sinne, såret eller negative følelser igjen av ex. Ikke dvele ved det faktum at de jukset eller var upålitelige. Ikke være et offer. Flytte på, komme over det og ikke la hver samtale du har være om din ex og alle hans urett. Plukk haken opp, slutte vasse, slutte å kaste bort energi på noe du ikke kan endre, smile og gå fremover. Som virkelig vil irritere dem!
 • Selvhjelpsgrupper er oppført i avisene. Se etter dem.
 • Gå besøke disse slektningene din ex ikke liker eller gå til det stedet du kan aldri få din ex å feriere.
 • Tilgi deg selv
 • Du vil etter hvert høre at din ex har flyttet på. Du bør også. Dette betyr ikke at du trenger å hoppe på dating bandwagon før du er klar, men du må gjerne gå ut med venner. Hvis du ønsker å starte dating, gå for det, vil du føle deg bedre.
 • Hvis hjemmet er følelsen tomt og rart du kan re-ordne møbler, bytte rom, male vegger den fargen du alltid har ønsket. Kjøp frilly alt eller gå med bachelor tema avhengig av sex din. Huset vil virke nyere, vil du føle deg dyktig og det vil ikke se ut som noen bare flyttet ut.
 • Prøv å ikke dvele ved det negative, og ikke bruke tid rundt de menneskene som bringer deg ned følelsesmessig. Unngå emosjonelle vampyrer. Dette kan bety at du må unngå eller grøft gamle venner eller selv gå bort fra enkelte familiemedlemmer før en tid har gått og alle har noe annet å snakke om.
 • Få nye venner. Bare å være rundt mennesker som du ikke forbinder med din ex eller skilsmisse er sunt. De var ikke rundt for bagasjen, og det vil være en frisk ny start. Få mer enn én.
 • Reis hvis du har råd til det.
 • Se å finne en høyskole i nærheten av deg, og ta et kurs.
 • Tour et museum, ta i et live show, skrive en bok.

Advarsler

 • Å være sinnsykt glad vil drive din ex nøtter. Spesielt hvis de manipulerer eller behandlet deg dårlig.
 • Ta den høye veien til enhver tid, og du vil føle deg mye bedre til slutt. Ta drastiske tiltak mot ex kan føre til juridiske spørsmål.
 • Innse at hvis du har barn sammen, vil du aldri være fri for ex. Du kan ikke forvente at barna skal slutte å nevne sin andre forelder. Hvis de er mindreårige, vil du og din ex må jobbe ut en visitas tidsplan.
 • Sørg for at du er klar til å avhende noen forlatte eiendom før du selger den eller gir bort det. Vær høflig og ikke kaste bort arvegods eller noe verdifullt at han / hun åpenbart etterlatt ved en feiltakelse.
 • Forbered deg på å miste de fleste, om ikke alle dine gift venner. Som en enkelt person, kan du bli oppfattet som en trussel, uansett hvor latterlig ideen virker. Ikke vent rundt håper å høre fra dem, begynne å pleie nye vennskap.
 • Vær forsiktig når du møter nye mennesker. Noen ønsker å dra nytte av deg. Noen ønsker kanskje å utnytte deg. De fleste imidlertid er veldig hyggelig, så ikke mistillit alle. Bare vær forsiktig, og ikke låne ut penger til noen du ikke kjenner.
 • Å gjøre forhastede beslutninger om familien fotografier kan være beklaget år på veien. Selv om du eller din ektefelle ikke ønsker gamle bryllup eller familie bilder, vil barna sette pris på det hvis du lagrer dem. Henge dem på loftet eller gå videre og gi dem til barna hvis de er gamle nok.