Wkino

Hvordan hjelpe en mann å komme over en skilsmisse

Alle forhold har sine oppturer og nedturer, men mye går inn klimastyring skjørheten i noen forhold problemer med en frisk skilt. Han kan være mørkt når du aksepterer ham inn i livet ditt, men som det sies, det er et lys i enden av hver tunnel, og du kan bare være den rette personen til å holde fakkelen videre.

Trinn

Hvordan hjelpe en mann å komme over en skilsmisse. Finn ut hvorfor han fikk.
Hvordan hjelpe en mann å komme over en skilsmisse. Finn ut hvorfor han fikk.
 1. 1
  Finn ut hvorfor han fikk. Gitt at ekteskap innebærer et løfte som bør tas på alvor, er det svært sannsynlig at det var et stort problem for inkompatibilitet eller annen form for skade eller emosjonelle skader for et ektepar å ha delt. Siden det kan være en rekke grunner til at disse to personene ikke er sammen, være sikker på å finne ut hva som skjedde før du legger en glorie på den betydelige andre hode. Han kan ha vært en bedrager, en fraværende ektemann eller fornærmende. Lær om fortiden før du starter en fremtid. Dette kan bety å finne ut gjennom andre enn seg selv, men for all del be ham om å åpne opp direkte til deg.
 2. 2
  Vet hvem det endte. Dette er et svært viktig skritt. Selv om han ikke lenger er gift, kan han ikke ha vært den avgjørende faktor i ordningen. Det siste du ønsker å gjøre er å være i et forhold med en mann som ønsker å være i et forhold med noen andre enn deg selv. Ikke bli hans rebound (det alternativet som han sitter med å komme over den personen han virkelig ønsker).
 3. 3
  Spør i hvilken grad han ser ut til å bli berørt eller påvirket av skilsmissen. Ta det på deg å vite hvor lenge de var sammen, hvor mange barn de har sammen, hvis de har en virksomhet som de startet som et par at de fortsatt aksje, alle aspekter av livet hans som holder ham koblet til henne. Når mange langsiktige par splittes, de tilbringer en god del tid veier sine valg. Du ønsker ikke å legge inn et forhold i midten av denne veiingen. Han kan bestemme seg for å være sammen med henne for det antall år de har satt inn i et ekteskap. De kan ha seks barn som kan bli påvirket, og han ønsker å unngå det, eller virksomheten kan mislykkes hvis de er feider. Mange ting blir investert i et ekteskap, så det er mye å tenke på når et par bestemmer seg for å splitte. Pass på ikke å være i krysset med dine følelser i det fri, kan du bli skadet.
 4. 4
  Vær forsiktig med aldri å komme til poenget med å skyve ham til å skjære av sin eks, spesielt der det er barn involvert. Han trenger å være i kontakt for å kjøre partnerskap av ansvaret han og hans ex fortsatt har for sine barn. Og det er ikke for deg å ta beslutningen om endelige av hvem han gjør og ikke reagerer med andre. Hvis du har mistanke om noe, nå er det på tide å finne ut eller å forlate, før du er for alvor inn i ham.
  • Unngå å insistere på at han gjør dette som og den andre om eksen. Han vet hva han trenger å gjøre. Alt du har en plass i si er hvordan noen av sine saker med sin ex innvirkning deg personlig, i så fall, uttrykke det helt an på hvordan du blir påvirket og hva du er bekymret med tanke på deg selv. Å være ærlig vil hjelpe ham til å se dine virkelige bekymringer, fremfor å anta at du prøver å sette en kile mellom ham og hans ex.
  • Lytt til ham. Ikke børste bort sine woes om håndteringen av eksen. Prøv å tilby konstruktiv lytter plass der han kan sprette av tanker uten å bli kritisert av deg. Føl deg fri til å gi råd hvis han spør, men ikke bli skadet hvis han ikke tar det. Det er den ikke-dømmende lytting som teller mest.
 5. 5
  Ikke gjør ham gjenoppleve ex. Det siste du ønsker å gjøre er å minne ham om hvorfor han er skilt. Griner, klaging, la deg gå, juks og latskap kan alle være ting om en manns kone at han mislikte. Du ønsker ikke ham til å se alle de egenskapene han ikke liker om hans kone i deg. Dette kan gjøre ham aldri ønsker å re-gifte. Griner er søt først når det avslører en følelse av omsorg, men da blir det bare eiendomspronomen, sjefete og lite tiltrekkende.
  • Kanskje fortelle signifikante andre at dere må se bra ut for hverandre, på den måten ingen av dere noensinne vil miste interessen.
 6. 6
  Gi ham grunn til å glemme. Holde ham på tærne. Ikke si at du har å forføre ham for å holde ham interessert, men menn liker overraskelser. De liker å vite at du fremsatt innsats for å vise din kjærlighet. Hvis du ikke er en "kle opp" type kvinne, ta ham ut for å gjøre noe gøy. Hvis han er en travel mann, så må du legge i litt mer tid når med ham. Sette telefonen bort, få en barnevakt slik at du kan ha en dato natt, eller en rolig natt avslappende. Tilfeldige massasjer, bad, kort, gaver, etc. Noe tilfeldig legger krydder til et forhold og vil holde ham opptatt. Hans tanker vil alle kretser rundt deg.
 7. 7
  Vit hva positive dere begge bringe. Hans kone kan ha vært noe som ble for mye for ham, fra å bli for involvert i alt å være altfor kjedelig. Uansett, sørg for at dere to er en lik balanse. Du bør utfylle hverandre som peanøttsmør og syltetøy. Hvis han er kjedelig, vise ham moro, ta ham ut, og introdusere ham til hobbyer du liker. Hvis han er for spennende og er ute for ofte, roe ham. Få ham til å bo i med deg et par kvelder, ta ham med til en film, og vise ham at du kan ha det gøy inne så vel som utenfor. Være stor for hverandre.
 8. 8
  Godta at det vil være hindringer. Det er ting som skal overvinnes i alle relasjoner. Ytre påvirkninger kan skape problemer. De viktigste påvirkninger, om noen, vil være familie og venner. De kunne plassere en kile mellom deg og din partner. Partnere ofte ønsker å respektere familiens meninger, så du bør også. Når han ser hvordan respektfull du er, vil han til slutt sette dem på plass. Aldersforskjellen kan også være en faktor. For stor en aldersforskjell virkelig kunne påvirke et forhold. Familien vil være enig. Det viktigste er at dere to sitte ned og godtar å overvinne enhver hindring som kan bli kastet din vei. Det vil være mange. Hold et positivt sinn for hverandre og du vil seire.
 9. 9
  Være. Kanskje du har noen skjeletter i skapet. Hans eks-kone kan ha jukset på ham, og nå har han tillit problemer. Dette setter nå i en posisjon til å være redd for å være ærlig om dine tidligere forhold, og hvordan du var hjerte-breaking cheater en gang. Det er helt greit å være ærlig. Den beste måten å få tillit er å fortelle sannheten. La ham inn på den gamle uærlige måter forsikrer ham om at du er klar til å gjøre en endring og starte på nytt friskt i forholdet du er i. Bare vær ærlig, ett hundre prosent.
 10. 10
  Være hengiven. Vis mannen litt kjærlighet. Se ham i øynene når du konversere. Det viser ærlighet og respekt. Hold hånden i offentligheten for å la verden få vite at du er glad for å være sammen med ham. Kysse ham foran venner. Dette vil gi trygghet og øke sin tillit i alle aspekter. Kompliment ham hver så ofte å la ham vite at du liker alt om den personen du er sammen med. Reetablere den mannen han var før skilsmissen. Gi ham tilbake den glede og lykke du føler at han fortjener å ha. Elsker ham betingelsesløst.

Tips

 • Unngå store argumenter som involverer klager om sitt tidligere ekteskap. Aldri sammenligne ham til noen i din fortid og aldri blurt ut som du vet hvorfor hun forlot ham.
 • Vær hyggelig mot ham, har han vært gjennom mye, og hans følelser kan fortsatt være sensitive.
 • Ikke mas. Din klage kan legge til alt som er i tankene.
 • Hold ham interessert i deg, på den måten han ikke sturer rundt om hans mislykket ekteskap.
 • Ikke bo sammen med ham bare fordi du synes synd på ham - mange mennesker går gjennom skilsmisser.
 • Vær tålmodig med ham. En skilsmisse er en stor overgang.
 • Skal gå på akkord med tiden din, som du ikke kan få for mye av det.

Advarsler

 • Du kan ikke få så mye tid med ham som du forventer å få på grunn av det siste at han fortsatt arbeider med (barn, bedrifter, skilsmisse ferdigstilling).
 • Han kunne ombestemme seg når som helst og bestemme at han ikke kan oppnå sann lykke uten eksen.
 • Håndteringen av tilfeldige humørsvingninger som kan oppstå på grunn av stress han gjennomgår kan være vanskelig.
 • Å tilpasse seg den livsstilen han er vant til kan være vanskelig.