Wkino

Hvordan skille så fredelig som mulig

Ingen skilsmisse er søt og sjelden er det så vennskapelig som håpet på. Mange tap oppleves når avslutte et forhold, for eksempel tap av et hjem, sikkerhet, økonomi, komfort, intimitet, etc., bare for å nevne noen.

Det er imidlertid noen strategier som skilsmisse par kan lære for å gjøre sin avgang fra forholdet som fredelig og stress-fri som mulig. Ved å finne vellykkede strategier for å takle tap og smerte, kan begge parter finne en effektiv vei til å forenkle prosessen og ende opp med et fredelig utfall.

Trinn

Hvordan skille så fredelig som mulig. Håndtere den følelsesmessige aspektet ved bruddet fremfor alt annet.
Hvordan skille så fredelig som mulig. Håndtere den følelsesmessige aspektet ved bruddet fremfor alt annet.
 1. 1
  Håndtere den følelsesmessige aspektet ved bruddet fremfor alt annet. Skilsmisse er en tid med stor følelsesmessig smerte og enorm endring. Du kan ha gjort ditt ytterste for å redde ekteskapet, bare for å ha det resultere i en klar slutt. Hvis du finner det vanskelig å arbeide gjennom de endringer og følelse av emosjonell tap, er det viktig å søke fra en nøytral part, da dette vil hjelpe deg å takle tapet av tillit, respekt og hengivenhet i forholdet. Lære mestringsstrategier vil hjelpe deg å overleve smerte og tap. Emosjonelle problemer som kan oppstå er:
  • Det kan bli svært traumatisk å akseptere at du har blitt avvist eller erstattes. Det etterlater deg følelsen som om du har blitt avvist og påvirker, spesielt der du er partner som har stått bak.
  • Følelser av sinne og trenger å være diffust å tillate deg å gjenvinne livet som en enkelt person igjen.
  • En følelse av tomhet når man ser inn i fremtiden kan overvelde deg. Bekymringer om noensinne å dele livet ditt med noen igjen er naturlig gjennomgripende men kan dimme din evne til å komme seg.
  • Føler såret, noen ganger veldig dypt og ikke ønsker å åpne opp for noen andre om noen av dine følelser. Din følelse av tillit kan bli knust.
 2. 2
  Mål å se den positive siden for å håndtere advokater og domstoler. Selv om denne delen av skilsmisseforhandlingene kan være stressende, en gang over dette gir noen konkrete fordeler for skilsmisse prosessen. Partnere er nå lovlig skilt fra sine plikter å være ansvarlig for hverandre. Dessuten kan visshet i forhold til eiendeler som oppstår fra den juridiske prosessen avgjøre messiness at emosjonelle vedlegg lage. Som en del av å takle de juridiske aspektene ved skilsmisse, vil følgende betraktninger hjelpe en mer fredelig prosess for deg:
  • Kjenn dine rettigheter. Det er viktig å kjenne dine rettigheter og hvordan de skal håndheve dem i forhold til eiendom oppgjør, vedlikehold og varetekt. Kunnskap kan bidra til å holde deg roligere og mer rolig om hva som skjer med deg.
  • Finn en advokat du klikker med. Ikke nøy for det første om det advokaten ikke føles riktig. Noen ganger belastningen av skilsmisse kan være mer enn samsvarer med din irritasjon med din advokat påfunn, så vær sikker på at du er fornøyd med denne personen før du aksepterer å beholde dem. Jo mer aggressiv og "take-all" holdningen til advokaten din, jo mindre minnelig oppgjøret være, så bærer det i tankene når du velger en.
  • Vurdere en gjensidig advokat-free skilsmisse. Erkjenne at en dårlig skilsmisse advokat interesse ligger i jevnt, rolig suger deg inn i en krig. Skilsmisser er i stor grad standardtekst, et google for "skilsmisse for" avkastning "skilsmisse for dummies" som den første hit.
   • Dessverre hvis du har barn skilsmisse kan være for komplisert for "gjør det selv" tilnærming. Gode ​​skilsmisse advokater er ikke interessert i å suge deg inn i krigen. De gjør mer penger på lang sikt ved å tilby rask, god service som etterlater deg fornøyd med dem og villig til å henvise dem til dine venner, familie og til og med totalt fremmede. Mens du leser opp på hvordan skilsmisse fungerer er en god idé huske at boken som "skilsmisse for dummies" er skrevet for et nasjonalt marked. De er ikke staten bestemt. Hvis du og din ektefelle er i stand til å komme til enighet om hvert eneste aspekt av skilsmisse kan du tegne opp ditt eget papirarbeid bruke et skjema funnet på internett, men du bør i det minste betale for en time av en advokat er på tide å få dem gjennom det. Dette kan spare deg for tid ved å ha dem peke ut mindre feil som kan hindre dommeren i å registrere din resolusjon. Hvis du har barn er situasjonen enda mer komplisert som det er mange tilleggskrav at staten kan pålegge deg at en advokat kan sørge for at er der og gjort eiendommen. Betale en advokat for en time av sin tid til å gjennomgå dokumentet er mer fornuftig enn å bruke to timer på tinghuset bare for å ha dommeren fortelle deg det er en feil i dekret, og at hun ikke lov til å fortelle deg hva det er fordi det ville være å gi juridisk rådgivning, og hun kan ikke gjøre det.
 3. 3
  Unngå bitterhet når eiendeler må deles. Dette skaper stor ulykke som hver partner føler ranet og dette genererer krangle om hvem som har rett til hva. De fleste par sliter med å bli enige om hvem som skal få hva. Par ideelt sett bør fokusere på å skape et nytt liv, nytt miljø uten varige minner fra den annullerte ekteskapet. Denne forestillingen vil hjelpe dem til ikke å slåss om elementer som vil bringe tilbake minner og smerte av den gang holdt ekteskapet.
  • Ha alle fakta og tall i hånden for å hjelpe din advokat i å bygge en sunn økonomisk sak og overbevise din ektefelle uten argumenter og forutsetninger som blir involvert. Bruk, dokumenterte bevis, og andre pålitelige kilder til informasjon for å sikkerhetskopiere dine ønsker. Dette kan inkludere å skrive ut en fullstendig økonomisk historie ekteskapet som gjenspeiler de ressursene du har, estimert verdi av felles eiendom, enkelte eiendeler, og gjeld. Selv om dette kan høres beregning, er det ikke mer enn å være saklig og fakta er din beste tilnærmingen i å holde følelsene nede.
  • Gi din ektefelle muligheten til hva du skal ta fra huset. Du kan bli svært overrasket over hvor lite diskusjon er nødvendig å dele en når du frigjøre å ta. For mange par, blir det klart at det alltid var "hans og mine" eller "hennes og mine" avdelinger i huset, og det er bare når hevder at disse tydelige inndelinger blir benyttet som våpen til å såre hverandre. Ta bort den sjansen ved å tilby din ektefelle mulighet til å ta hva de vil. Sin egen følelse av ansvar og skyld vil gjøre noe av sortering for deg!
  • Kast en mynt for varene du har hver betalt halvparten for. Det vil jevne seg ut til slutt. Er dine eiendeler så verdt angst ellers?
 4. 4
  Bestem deg for hvordan familielivet skal organiseres når barn er involvert. "Hvem har", "Hvordan kan besøke rettigheter tilgang forelder ordnes", "Hvordan kan foreldre ansvar deles mellom to parter", er alle viktige saker som må løses. Det er ikke sunt for barna når foreldrene bruker dem som våpen mot hverandre. Barn er ikke beskyttet mot og bitterhet som raser mellom sinte foreldre. Sett barna først og unngå å skape situasjoner der barn blir følelsesmessig fanget av sin lojalitet til begge foreldrene.
  • Se opp for overføring av følelsesmessige overgrep fra en fornærmende foreldre til barna. Verken gjøre dette selv eller la andre ektefellen til å gjøre det. Tegn inkluderer "Du ville velge å leve med meg hvis du elsket meg." Det er klassisk manipulasjon og når du er ferdig til barn, er det uvennlig og plasserer barna i et bind de ikke kan vinne uansett hva de sier eller velger.
  • Bruk en konsulent eller megler til å bistå med å bestemme varetekt ordninger hvis du ikke føler du er i stand til å gjøre dette selv. Hvis varetekt ordninger må avtales til av en domstol, eller du ende opp i retten likevel, vil en domstol som kan se foreldrene allerede prøver hardt å bli imponert av teamarbeid og tatt hensyn til barnas behov først og fremst.
  • Vær forberedt på å prøve noen systemer før settling på en som fungerer for dere begge. Du kan umulig vite hva som vil fungere best ut før du har gitt ulike ordninger en sjanse. Ta hensyn til barnas inntrykk også.
  • For størst fredelig overgang, bør dere begge være forberedt på å dele de store om velferd for barn og å fortsette å samhandle med hverandre i forhold til barnas liv.
 5. 5
  Håndtere hensiktsmessig med justering i samfunnet. Oftest skilles par må forlate et fellesskap av venner og kolleger til å bli med en annen. Felles venner fra tidligere ekteskap ofte må velge som "side" de er på. Håndtere tap i en moden måte, vel vitende om at noen av disse, som ekteskapet aldri var ment å være. Dette kan være et stort tap for mange mennesker som hadde verdsatt relasjonene dannet og en følelse av tilhørighet som de en gang delte. Men kan være realistisk om sammenhengene hjelpe glatte veien for deg.
  • Unngå forventer vennene dine til å ta parti. Hvis du ikke snakker stygt om din ex-ektefelle, de har mindre grunn til å gjøre det heller. Hvis du berolige dem om at skilsmissen var vennskapelig og at dere to er fortsatt venner, noen ganger kan dette lette spenningen med venner (følger det du sier er sant). Likt, ikke ta opp din ektefelle i det hele tatt, og dette bryter forbindelsen for både deg og dine venner, og gjør at alle kan gå videre.
  • For flere ideer om hvordan vennene dine ser situasjonen, lese Hvordan være en god venn for begge parter i en skilsmisse.
 6. 6
  Lær å gjenvinne din følelse av deg som individ. Denne delen er preget av å se deg selv som et individ igjen heller enn å være en del av et intimt par. De intense reaksjoner av fornektelse, sinne, forhandling og må erstattes med følelser av aksept.
  • Gi deg selv tid. Først vil du sannsynligvis føle fragmentert, sårbare, ødelagte, lite selvtillit, og diverse andre følelser avhengig av kjønn, enten du startet skilsmisse eller ikke, og hva som har skjedd gjennom i løpet av skilsmissen. For noen kan det være en absolutt følelse av! Uansett følelser, komme til enighet med ditt nye liv krever tid og dannelse av nye rutiner og vaner.
  • For å holde din egen indre fred, unngå selvbebreidelse. Relasjoner krever to personer og samtykke og involvering av begge. Hvis du prøver å klandre deg selv for det som har skjedd, så vil du føle deg skyldig, sint og hjelpeløs. Blame er et ubrukelig følelser og når det er relatert til slutten av et ekteskap, det bare fører deg skade. Akseptere at ekteskapet er avsluttet og at det er nye ting å gjøre i livet nå, blant annet å finne en ny følelse av mening.
  • Ta opp yoga, meditasjon, eller en kampsport for å gi deg muligheten til å utvikle din indre fokus og som en kilde til å lindre stress.
 7. 7
  Distansere deg fra alle sider av det ødelagte forholdet. Flytt på å gjenoppdage din egen individualitet. Dette er referert til som den sentrale adskillelse, scenen når den person begynner å føle hel igjen. På dette stadiet, må du ha klart definerte regler i hodet ditt om ytterligere interaksjon med ektefellen din, for å kunne fortsette å opprettholde freden. Noen av disse reglene kan omfatte (de er opp til deg):
  • Behandling av fremtidige interaksjoner i en profesjonell, forretningsmessig måte. Du fortsatt trenger å snakke for barnas skyld? Handle som om du er i et forretningsmøte på jobb, med trivsel for barna blir virksomheten på hånden.
  • Avslutter en samtale med din ex-ektefelle som blir til en shouting match eller hvor du stadig avbrutt. Forklar at du skal snakke igjen når alle har roet seg. Gjør det klart i fremtidige møter som bør din ektefelle eller eksplodere, vil du ende dette møtet også.
  • Bruk aldri barn å videresende informasjonen til din ex-ektefelle. Bruk e-post eller post for dette. Unngå tekster, de er for personlige, intime, og også koblet til.
  • Depersonalize all kommunikasjon. Hold poeng enkle (det kan hjelpe å skrive ned punkter av diskusjonen først) og holde alt nøytral.
  • Kutt båndene. Ikke snakk med din ex-ektefelle for råd, hjelp, kompetanse, eller noe slikt med mindre du har ikke noe valg i jobbsammenheng. Finn nye steder for råd, for eksempel regnskapsfører, lege, advokat, betalt hjem hendig-hjelpere, eller noen andre i ektefellens yrke eller bransje.
  • Hvis du trenger mer penger for barna, finne ut av det som en virksomhet forslaget med din ex-ektefelle og ikke tigge, gråte, manipulere, eller vise deg selv som et offer.

Tips

 • Husk å snakke ut ting, fordi snakker er bedre enn vold.
 • Noen ganger råd av venner og fagfolk kan være nyttig og andre ganger kan det gjøre ting verre. Vær forberedt på å fortsette å bruke din egen dømmekraft om hva som sannsynligvis vil resultere i de mest fredelige og minnelig utfall.
 • Finne en advokat som er omsorgsfull, støtte og samarbeidsvillig. På den annen side innser at advokaten ikke kan virke på denne måten til din ektefelle og din ektefelle advokat kan ikke virke på denne måten til deg. Advokatene er der for sine kunder, ikke den andre siden, det er hvordan motstandere systemer fungerer. Hvis det er å snu til en reell plage, må du kanskje ta din snart-å-være-ex-ektefelle til side og diskutere advokatenes taktikk sammen og deretter å rapportere tilbake til de respektive advokat og be dem om å tone ned sine angrep holdning. Dette kan så lette spenningen for dere begge.

Advarsler

 • Hvis kommunikasjonen blir fastlåst under en skilsmisse, kan ting gå fra et ønske om å være fornuftig og minnelig til å være direkte ekkel og pigheaded. Det er lett å bli fanget opp i denne negative spiralen som et resultat av dine egne negative følelser. Gjør ditt beste for å tre til side fra de ekle taktikk skjønt. En måte å hjelpe kan være å ansette en megler, spesielt i forhold til skillelinjene økonomi og eiendom. Dette nøytral person kan fjerne mye av følelser, utmattelse, og sinne og kan bevege seg mellom to av deg uten å ta parti.
 • Hvis du føler deg suicidal under en skilsmisse, får hjelp umiddelbart. Dette er en vanskelig tid, men det er aldri verdt å drepe deg selv over.

Ting du trenger

 • En god advokat
 • Din egen plass til å få deg tilbake sammen igjen
 • Lister over tanker, ideer og diskusjon punkter