Wkino

Hvordan finne skilsmisse poster

Skilsmisse poster, som ekteskap poster, er offentlige. Dette betyr at ved å følge den rette prosessen, kan hvem som helst få tilgang til dem. Du kan prøve å få tilgang skilsmisse poster fra komfort til ditt eget hjem, eller du kan besøke statens Department of Health and Vital Records. Selv om du kan være i stand til å få tilgang til skilsmisse poster for gratis, kan du måtte betale for å bruke enkelte private eller offentlige tjenester. Les videre for å oppdage hvordan du får tilgang skilsmisse poster i Europa.

Trinn

Hvordan finne skilsmisse poster. Bestem så mye informasjon om partiene som du kan.
Hvordan finne skilsmisse poster. Bestem så mye informasjon om partiene som du kan.

Metode en: gjennom et fylke, distrikt eller statlig enhet

 1. 1
  Bestem så mye informasjon om partiene som du kan. Det er lurt å vite, i det minste, navnet på personen du søker, samt navnet på deres (tidligere) partner, sammen med staten / landet hvor skilsmissen ble innlevert.
  • Det vil ikke skade å vite partenes respektive bursdager, heller, slik at du kan skille dem fra andre par som har delt sine navn.
 2. 2
  Kontakt eller besøke statens avdeling for helse og viktige poster. Offisielle skilsmisse poster kan vanligvis nås fra hver statens Department of Health and Vital Records.
  • I mange stater, er sertifiserte registreringer av skilsmisse plassert i statlige Superior Courts. California sertifisert poster av skilsmisse, for eksempel, er bare tilgjengelig fra Superior Court i fylket hvor skilsmissen ble innlevert.
  • Du kan også undersøke skilsmisse poster holdes i Superior Court på fylkesnivå. Den informasjonen du er ute etter vil typisk være arkivert med familien lov divisjon eller sivile poster avdelingen.
  • Hvis forske på domstol nivået ikke gi deg riktig skilsmisse posten, og deretter se på den spesifikke fylket kontorist kontor. Noen stater, som Florida, organisere alle sine sivile poster i Official Records Index, som blir vedlikeholdt av fylket kontorist.
 3. 3
  Finn ut om du kan få en bekreftet kopi. I mange stater, sertifiserte registreringer av skilsmisse er bare tilgjengelig for personer navngitt i posten, foreldre til den enkelte navngitt på posten, og visse andre personer eller enheter som er angitt av loven. Hvis du verken er en av disse, kan du måtte betale for en "opplysende" kopi.
 4. 4
  Fyll ut en poster forespørsel. Av sikkerhetsmessige grunner, de fleste stater be deg om å fylle ut en poster forespørsel før vi gir deg tilgang til offentlige registre. Noen ganger vil dette papirarbeidet være tilgjengelig på nettet. Du kan også trenge å betale en liten avgift (10€ -15€) for å få dokumentet.
 5. 5
  Mail forespørselen, sammen med noen relevant avgift, til statens viktige poster avdeling.
  • Merk at for mange stater, kan navnet på avdelingen ikke være "[State] Department of Health and Vital Records." I California, for eksempel, er postene forespørsel sendt til "California Department of Public Health" i stedet.
 6. 6
  Vent. Det er vanligvis en ventetid på alt fra et par uker til seks måneder før postene vil være klar, så ikke bekymre deg hvis det har vært en liten stund. Hvis de ikke er sendt direkte til deg, gå til tinghuset for å plukke opp postene når de er kommet.
  • Hvis ingen registrering blir funnet, vil staten utstede et Certificate of No Public Record og beholde avgiften for søk i henhold til statens lov

Metode to: gjennom et privat selskap

 1. 1
  Prøv en av online skilsmisse poster database selskaper. Vær oppmerksom på at du må betale (selv om mange nettsteder hevder de er "gratis"). Noter informasjonen om den personen du søker og klikk "Søk nå."
 2. 2
  Hvis du finner den personen du leter etter, kan du klikke på navnet sitt.
 3. 3
  Velg din betaling / medlemskap.

Metode tre: gjennom en online søk

 1. 1
  Prøv et Google-søk ved hjelp av noen av partenes navn. Hvis posten av skilsmissen ble offentliggjort, uansett årsak, kan du være i stand til å få tilgang til det ganske enkelt ved hjelp av en nettbasert søkemotor.
  • Prøv å søke "[partinavn] skilsmisse record" og avgjøre om dette søket har vært vellykket.
  • Prøv å søke "[partinavn] skilsmisse rekord [stat hvor partiet ble skilt]" og avgjøre om dette søket har vært vellykket.
  • Bruk Google-søk kommandoen "allintext:" før hvert søk bedt om å ytterligere begrense søket: "allintext: [partinavn] skilsmisse rekord [stat hvor partiet ble skilt]".
 2. 2
  Forstå at noen informasjon hentet på denne måten er mindre autoritativ enn å skaffe en bekreftet kopi gjennom en statlig overordnet domstol. Selv om online søk metoden er raskere, er det mye mindre pålitelig enn direkte oppsøkende til en statlig kanal.