Wkino

Hvordan man skal håndtere din egen død

Er du bekymret for å dø? De fleste er. Døden er noe vi vil alle en dag må møte uavhengig av hvem vi er. Dagen vil komme da du må bite i gresset, enten du liker det eller ikke. Spørsmålet er: vil du være klar?

Trinn

Hvordan man skal håndtere din egen død. Innse at selvmord er aldri et troverdig alternativ.
Hvordan man skal håndtere din egen død. Innse at selvmord er aldri et troverdig alternativ.
 1. 1
  Innse at selvmord er aldri et troverdig alternativ. Selvmord vil rane deg av muligheten til å realisere noen mening vil du sannsynligvis bli opplyst av senere. Det vil sterkt sørge venner og familie. Livet er en rimelig balanse med prøving og glede for å sikre at gleden er mer søtt følte mens rettssaken bygger en stadig sterkere karakter i hver enkelt av oss. Trial sikrer modning og vekst, det muliggjør separasjon fra andres påvirkninger og gjør oss i stand til å endre til de fullverdig personer vi er ment å være. Alltid huske dette når brikkene er ekstremt ned for deg. Selv forfatterne av alvorlig pessimistiske bøker, for eksempel boken "Forkynneren" i den jødiske testamente, irettesett selvmord fordi de vet at vi lærer av trengsel og bli mer åpne for større visdom, selv om at større visdom også bærer en byrde for noen sorg. Alltid noen mørke å gjøre lyset skinne mer lyst.
 2. 2
  Søk etter mening i livet slik at på dødsøyeblikket ikke vil du vurdere ditt liv bortkastet. De fleste samfunn i dag er veldig sentrert rundt underholdning, men du vil tenke på livet ditt som bortkastet hvis du aldri virkelig utrette noe. Hjelpe andre til å bli bedre mennesker er en slik mulig levemåte. Oppdra et barn godt, pleie en hage, dele tid med de eldre eller bevegelseshemmede, undervisning, gi av din tid selv i en jobb du vurdere blindvei - alle disse aktivitetene er verdige og konstruktive krefter i denne verden. Selv blindvei jobb er å hjelpe i noen respekt og lærer deg å flytte til noe bedre tilpasset dine behov og ferdigheter. Alltid være takknemlig for det som er rundt deg, for det du har og gi mening til alt det du gjør. Skulle betydning unnvike deg for hvilken som helst grunn, være helt klar til å stille spørsmål ved hvorfor det er slik og prøve å fjerne årsaken til stagnasjon selv om å gjøre dette er hardt arbeid.
 3. 3
  Tenk religion eller reinkarnasjon. Du kan eller ikke kan tro på faget til å være noe mer enn et interessant tema, men flere mennesker tror at religion som tilbyr muligheten for et liv etter døden bringer hensikt å dette livet. Se før du spranget, men før du hopper hodestups inn i noen religion. Og eschew religiøse tro som forherliger selvmord. Disse fanatiske samtaler til ren død er en feiltolkning i enhver religion og er et produkt av egoistiske, mistilpassede begreper som devaluere liv og det er verdt.
 4. 4
  Forstå at døden er uunngåelig. Hvis alt du gjøre med livet ditt er redd for å miste det, kan du like gjerne være død. Dette er ikke en tilstand til å noensinne bli i. Nyt totaliteten av en dag, selv de deler av dagen som er trist, skremmende eller forferdelig.
 5. 5
  Les om "terminal rastløshet". Dette er en ganske ukjent tema som medisinske institusjoner prøve å mer eller mindre skjult fra offentligheten.

Tips

 • Gjør hva du kan for å gjøre en forskjell i verden, og leve hver dag til fulle.
 • Skape kunst med temaene død og døende. Skriv et dikt, en sang, male et bilde. Det vil gjøre deg mer opplyst om emnet. Bare sørg for ikke å forstyrre dine kollegaer med dine betraktninger av den store utover.
 • Du bør bare leve livet som det kommer. Vær takknemlig for at du fortsatt er i live.
 • Bruk aldri fattigdom eller plutselige økonomiske Dire Straits å rettferdiggjøre avslutte livet. Noe vil komme gjennom å hjelpe deg hvis du nå ut til de rette menneskene på rett vei. Ha tro og være sterk i slike situasjoner, og vet at du ikke er alene i å gjøre finansielle feil. Selv om du arbeider med syke fått gevinster, det finnes løsninger som involverer bistand fra folk som kan hjelpe ut eller i anger. Hvis du er redd for ditt liv, søke politiet eller kirke beskyttelse.

Advarsler

 • Du har fortsatt muligheten til å fortsette livet ditt gjennom avkom. Husk selv om du dør hva du kan fortsatt la verdifulle ting bak.
 • Ikke gå i dybden døden for mye, kan du gå glipp av hva som er viktigst her og nå, faktisk lever.