Wkino

Hvordan trene en tysk gjeter

Noen hjørnetenner vise nåde og storhet den tyske Shepherd. Ett blikk på en slik hund og styrke og kraft er åpenbare. Selv om hunden kan virke truende, spesielt til dem opp til noe godt, svært få hunder er like lett trainable og lojale som den tyske Shepherd. Tysk Shepherds er ekstremt smart, atletisk og ivrig etter å behage. Disse kvalitetene gjør det veldig lett å trene en tysk Shepherd.

Trinn

Hvordan trene en tysk gjeter. Begynn treningen din forsøk med en tysk Shepherd valp.
Hvordan trene en tysk gjeter. Begynn treningen din forsøk med en tysk Shepherd valp.
 1. 1
  Begynn treningen din forsøk med en tysk Shepherd valp. Selv om noen tyske Shepherd hunden er lærenem, de er veldig sterke og kraftige dyr. Hvis du starter med en valp, har du mulighet til å forme og forme sin personlighet og utvikle det tillitsfullt forhold. Du vet aldri hva en eldre hund har vært gjennom i livet og hvordan det kan påvirke hans temperament.
 2. 2
  Lek med valpen. Du vil ha en valp som er leken og ikke redd. Hunder bite av frykt. Du absolutt ikke kan starte ut med en schæfer som er redd. Dette er bare tigge for katastrofe.
 3. 3
  Slå valpen på ryggen. Se etter en valp som ikke er redd (merk hvis halen er mellom bena), og er ikke protesterer altfor mye. En valp på ryggen viser innsending til deg, alpha male. Det er akkurat det du ønsker. En valp redd for å være på ryggen er ikke bra for de grunner som er nevnt ovenfor, og en som kjemper for å komme tilbake på føttene kommer til å bli en utfordring og ønsker å være alpha male. Ingen av disse er bra.
 4. 4
  Melde din tysk Shepherd valp i en grunnleggende eller valp lydighet klasse. Valpen bør være 8-10 uker gammel for denne første klasse. En person bare skal gi kommandoer, uavhengig av hvor mange mennesker er i familien eller vil leve med hunden. Tyskeren Shepherds spesielt, vil anerkjenne en master, og vil svare på at én person. Senere, som hunden blir eldre og lærer hierarkiet av "hiet", vil han ta bestillinger fra alle medlemmer av familien.
 5. 5
  Mate hunden før trening. Hunder svare på mat som belønning etter trening, samt før treningen. Hvis du forteller en hund å sitte og belønne ham med en godbit, vil han lære det, men vil du trenger for å forsterke dette mange ganger. Hunder synes å huske og svare bedre på trening etter at han har fått mat. Treningen ser ut til å synke inn og stikke lettere etter mat i stedet for før en godbit.
 6. 6
  Bruker ikke mer enn 20 minutter per treningsøkt. Bruke enda mindre tid til yngre valper. Deres oppmerksomhet span er kort, de blir lei, din tålmodighet vil bli tynnslitt prøver å trene en overtrøtt valp. Trening må være upbeat og glade for å få maksimal respons fra hunden.

Tips

 • Pass opp, kan tysk Shepherds være veldig beskyttende av sine familiemedlemmer, og gjør stor "barnevakter".
 • Ikke gi en godbit etter hver kommando din tyske Shepherd er vellykket med kjøring. Hunden din vil forvente det og bare gjøre det når han vet han får en godbit. Være kaotisk og hunden din vil aldri vite når han får en godbit, men vil han følge kommandoene lojalt.
 • Tysk Shepherds er en av de mest lojale hunderaser i dyreriket. De arbeider hunder av natur, og ble født på å behage. De elsker å jobbe, og de elsker å gjøre sin eier lykkelig. Du trenger ikke å tvinge en tysk Shepherd å jobbe eller trene.
 • Du bør aldri la din tysk gjeter være redd for deg fordi det kan bryte tilliten forholdet mellom deg og ham.

Advarsler

 • Lojaliteten til en tysk Shepherd er uten sidestykke noe. Av denne grunn bør du aldri trene en tysk Shepherd å være en vaktbikkje i ditt eget hjem. Selv de mest læring-funksjonshemmede tysk Shepherd vil kjenne hans territorium, kjenner hans familie og vil naturligvis forsvare den til døden. Trening slik hund for din bolig hjem er tigge for en katastrofe. Hvis du bor i et 100 rom herskapshus eller har en bilopphugging å beskytte, kan dette punktet være diskutabelt.