Wkino

Hvordan trene en Dobermann

I motsetning til det mange tror, ​​er Dobermann en snill, kjærlig, lojal hund. Det finnes ikke noe slikt som en dårlig hund, bare en dårlig trener.

Trinn

Hvordan trene en Dobermann. Sosialisering doberman valp.
Hvordan trene en Dobermann. Sosialisering doberman valp.
 1. 1
  Sosialisering doberman valp: Dobermans, som alle hunder, må sosialiseres i ung alder. Dette betyr at du må ta litt Dobie Jr til parker, hundevennlig butikker og andre steder valpen vil møte nye mennesker. Hvis valpen går med litt sosialisering, han / hun ikke vil være vennlig mot andre hunder i fremtiden. Dette vil vise seg å være et stort problem.
 2. 2
  Krage / utstyr:
  1. En ung Dobie trenger ikke mye mer enn en krage. Som hunden aldre, vil du legge merke til deres styrke økning. For de fleste kvinner er dette ikke et problem, men for de dypere overkropp hanner kan du kanskje kjøpe et hode krage. Et hode krage er best fordi den etablerer dominans. Mens du bruker hodet krage, går du rett ved siden av hundens hode. Hodet krage er mye som en hest halter. I stedet for å stadig trekke kragen og blir dratt, bare trenger en rask, kraftig trekk for å kontrollere hunden Gentle Leader, (en stor merkevare av hodet krage). Husk å umiddelbart gi slakk etter å trekke. De fleste hunder tar en stund å venne seg til hodet krage, men hvis du gjør det riktig vil det ikke skade dem. Pass på at du følger alle instruksjonene du får når du kjøper hodet krage. Milde ledere er tilgjengelig hos din lokale dyrebutikk. Jeg foretrekker Gentle Leader fordi jeg har prøvd det, og det gjør ikke vondt hunden min.
  2. Pinch krage er også effektive, men etablere en obligasjon basert på frykt. Du vil ikke få respekt ut fra Gentle Leader.
  3. Shock Collars er ren gamle grusom. Både inhumane og følelsesmessig arrdannelse, er dette opplæringsstøtte ofte misbrukt.
 3. 3
  Håndtering av doberman:
  1. Vær Firm: Dobies trenger fast håndtering. Mange tar det instruksjon som en unnskyldning for å være slem mot hunden sin. Firm håndtering betyr bare at Doberman er en ganske dominant hund, og trenger å bli undervist rett fra galt på et tidlig alder. Aldri la hunden være sjefen over deg som en valp, fordi å være eid av en stor hund er ikke morsomt.
  2. Triks: Den Dobermann er lett å trene. En av de smarteste raser av hund, kan Dobermans bli undervist mange ting. Bare vær forsiktig så du ikke over-gjøre det. De er bare villig så lenge.
  3. Belønninger: Dobies har en sterk mat stasjonen. Men overfôring kan føre til mange problemer. Prøv leker i stedet, fordi mat aggresjon er vanlig med Dobies.
  4. Straff: Dobies svarer godt til en fast "nei!". Den skjelle bør være rettet mot ham / henne, ser så rett inn i øynene og peker på dem. Dobermans ikke svarer godt til fysiske avstraffelser.
  5. Energi: En grunn til at Dobermans er så populært med barn er på grunn av deres evne til å oppfatte vår energi. Når vi tilfeldigvis treffer eller snuble over hunden vår, de bryr seg ikke med mindre vi er sinte. Våre følelser reflektere over de rundt oss. Hunder, spesielt, kan oppdage denne energien. Så hvis hunden oppfører seg bra, ikke gå over på belønning, fordi hunden kan føle din lykke. Når du hunden ikke oppfører seg bra, ikke straffe deg Dobie forferdelig. Denne avanserte energi forstand gjør hunder, spesielt doberman, flott med barn.

  Tips

  • Din nye Doberman valp er svært følsom for straff, så en fast "nei" er perfekt.
  • Dog valper vil tygge ting, dette er bare fordi tennene vokser. Men ikke la dette unadvised, er dette en dårlig vane å bryte.

  Advarsler

  • Sørg for at hunden kjenner sine grenser. Mange Dobermans bli territorielle, og kan selv begynne å jage biler som kommer for nær oppkjørselen din.
  • Aldri la valpen angripe en større hund. Det kan være søt, men det vil ikke være når 75-£ 90 Dobie angriper din nestes Lab. Puppy kampene fører til mange problemer, inkludert: Bite, growling, aggresjon, etc. Sørg for at du kan fortelle forskjellen mellom lek og slåssing. Hvis valpen er å spille med en annen, skjelle med en gang hvis det blir vanskelig.