Wkino

Hvordan trene hunden din fra å kjøre ut av huset

Å ha en hund som rømmer fra huset kan være svært farlig. Dette er hvordan du kan trene hunden din fra å kjøre ut av huset.

Trinn

Hvordan trene hunden din fra å kjøre ut av huset. Få en tom £ 3 kaffe kan og sette noen få øre eller små steiner inne så legg lokk på.
Hvordan trene hunden din fra å kjøre ut av huset. Få en tom £ 3 kaffe kan og sette noen få øre eller små steiner inne så legg lokk på.
 1. 1
  Intetkjønn! Mesteparten av tiden, hunder flykte fra huset er fordi de ikke er kastrert (tiltrukket av kvinnelige hunder - som er en god grunn til å kastrere hvis du har en kvinnelig hund). kastrering er ikke veldig dyrt og er veldig trygt.
 2. 2
  Utøve. En sliten hund er mindre sannsynlig å rømme huset. Pass på at du trener hunden din hver dag. Det spiller ingen rolle om du har en liten hund eller en stor hund, bare sørg for at du går det eller har en liten runde frisbee.
 3. 3
  Trening. God opplæring er avgjørende. I tillegg, hvis du har gjort venner med hunden din, hunden din vil mindre sannsynlig å streife. Trening betyr ikke kommer til lydighet klasser (selv om du kan), betyr det å lære hunden grunnleggende kommandoer som "sitt" "ned" "stay" og "kommer.
 4. 4
  Fekting. Hvis hunden din kjører ut av huset ditt, er den beste måten å unngå roaming til gjerdet din bakgård. et mindre gjerde for en liten hund og en høyere gjerde for en stor hund. Legg merke til at store hunder kan hoppe veldig høyt, så det dobbelte av størrelsen ikke kan være nok.
 5. 5
  Få en tom £ 3 kaffe kan og sette noen få øre eller små steiner inne så legg lokk på. Når du åpner døra og han / hun begynner å bolte riste kan. Prøv å ikke la hunden se at det du gjør støy. Støyen vil mest sannsynlig skremme hunden og han / hun skal slutte. Gjør dette flere ganger bør holde hunden fra å prøve å løpe ut døren.
 6. 6
  Lær hunden respekt for døren. Sett ham i bånd og kastet ham inn i en sit / opphold. Hold på bånd. Åpne døren. Hvis han løper ut, sier "uh-oh" og bringe ham inn igjen og lukk døren. Gjenta dette så mange ganger som nødvendig. Det vil derfor bli gjentatt mange ganger, første gang. Når han ikke bolt, gå utenfor, holder leiekontrakten, og fortelle ham om å komme utenfor. Hvis han løper ut før du gir tillatelse, kan du gå inn igjen, lukk døren, og prøv igjen. Hver gang du gjør dette "spillet" det vil ta færre ganger før han venter på tillatelse. Til slutt vil han komme til å respektere døren og forstår at han trenger tillatelse til å gå ut av det.

Tips

 • Hvis lage et gjerde, ville det være en god idé å gjøre det lavere enn bakken - siden hunder vil grave.
 • Trene hunden din til å følge deg gjennom en dør eller passasje er nødvendig og fordelaktig for hundens mentale helse. Han eller hun trenger en leder. Dette vil også hindre hunden fra bolting eller "gate krasj".
 • Hvis hunden din er en "digger'-buy gjerder og bøy den langs kanten av gjerdet. Gress vil vokse over det på kort tid, og hunden kan ikke grave gjennom.
 • Vi begravet hønsenetting rundt hele gjerdet og naglet den til bunnen av den over bakken gjerdet. Det tok ca en uke, men vår Retriever og St. Bernards fikk aldri ut under gjerdet.
 • Vurdere en. Skjult fekting har eksistert i mer enn 25 år og resultatene er over 99%, noe som indikerer at denne teknologien fungerer for de fleste kjæledyr.

Advarsler

 • Ikke over-trene hunden din! Hvis hunden din blir sliten (eller du) det er godt å ta en pause.
 • Elektriske gjerder kan holde hunden inne, men det holder ikke andre dyr ut. Hunden din kan ikke flykte hvis angrepet. (Selvfølgelig, hvis et dyr kommer inn i inngjerdet tun, vil han ikke være i stand til å unnslippe heller.)